Hediye mi başkasına hediye etmiş kocam

Ben de bu kadar dramı anlamıyorum. Beğenmediği şeyi takmayacak sonuçta değil mi? Yıllarca bi çekmece de bekleyip, unutulmasındansa sevdiği birinin severek kullanmasında ne zarar var ki?

Belkide ama benden gizli vermiş bari sorsaydu yine hayır derdim gerçi. Kafami toplayamıyorum

O iğrenç boğumlu, kıllı parmaklarına bir de Osmanlı özentisi yüzükler takılmayıversin yahu. Gözümüzü kanatıyor.
Osmanlı padişahları eğitimli, dört beş dil bilen, oturmayı kalkmayı bilen insanlardı. Bunlar anca serçe parmağını kaldırıp burnunu karıştırır.

Konu sahibi sizin yaptığınız tepkiler çocuk üzerinde travma yapıyor.

Lütfen haklısınız, eşiniz sizin istediğiniz düşüncede ve incelikte değil ama sakince tepki verin. Biraz yalnızken yakalamaya çalışın ve intikam almaya çalışın. Ağlayarak ne yazık ki pek etkilenmiyorlar. Size yazık oluyor.

Pasif agresif takılın. Yok gibi davranıp çocuk yokken, yemek sevmediği şeyleri yapın, çamaşırlarını farklı renklerle atın, ütü yapmayın, tuvalette tuvalet kağıdı bırakmayın gibi.

Kusura bakma uzattım falan demem ben olsam. Birkaç gün buralarda takıl. Hatalısın ama tehlikeli bir konu. Sonra Sürekli senin istemediğin şeyleri yapıp sana özür diletmesin.
Asla dermiyuim hiç.. Buralardaym uyumadım da. Birde diyor sabah gidecem ya lafa bak insan nasıl hem suçlu hem güçlü oluyor

Küçükken benimde harçlıklarımı biriktirip babama aldığım tesbihi babam amcama hediye etmişti çok ağlamıştım. O günden sonra asla harçlıklarımı biriktirmedim babalar günü vs için.

Öyle haklısın ki teşekkürler.
Zaten yavruma oluyor olan şuan kendimi suçlu hissediyorum güzel yavrum bizim bağırmamiza şahit oldu. Uykudan uyandı anne babam nerde beni bıraktı mı dedi nasıl ciğerim yandı.

Ona gelince bir kaç gün konuşmayim en iyisi zira kendisi benimle haklıymış gibi konuşmayacak. Zoruma giden de bu. Hem suçlu hem güçlü

Çamaşırıni yıkamam bezelye yapıcam hiç sevmez
Yemeği de ayrı yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…