- 15 Ocak 2014
- 5.986
- 5.198
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Ben de bu kadar dramı anlamıyorum. Beğenmediği şeyi takmayacak sonuçta değil mi? Yıllarca bi çekmece de bekleyip, unutulmasındansa sevdiği birinin severek kullanmasında ne zarar var ki?
Yerinizde olsam ağlardım ama bu kadar da el oğlu için aşırı üzülmezdimÇok kalbim kırıldı çok
Yerinizde olsam ağlardım ama bu kadar da el oğlu için aşırı üzülmezdim
Olan olmuş bitmiş
Bekleyin bakalım ne yapacak özür dileyecek mi
Aynen öyle olduHaklısın ama çok uzattığın için haksız duruma düşmüşsün.
Kusura bakma uzattım falan demem ben olsam. Birkaç gün buralarda takıl. Hatalısın ama tehlikeli bir konu. Sonra Sürekli senin istemediğin şeyleri yapıp sana özür diletmesin.Aynen öyle oldu
Asla dermiyuim hiç.. Buralardaym uyumadım da. Birde diyor sabah gidecem ya lafa bak insan nasıl hem suçlu hem güçlü oluyorKusura bakma uzattım falan demem ben olsam. Birkaç gün buralarda takıl. Hatalısın ama tehlikeli bir konu. Sonra Sürekli senin istemediğin şeyleri yapıp sana özür diletmesin.
Küçükken benimde harçlıklarımı biriktirip babama aldığım tesbihi babam amcama hediye etmişti çok ağlamıştım. O günden sonra asla harçlıklarımı biriktirmedim babalar günü vs için.Ona sevgili iken çok beğenerek yüzük almıştım üstelik çok zor şartlarda. Ta o zaman fazla beğenmemişti. Bugün öğrendim ki arkadaşına vermiş saatlerce ağlıyorum. Beğenmese bile ona ben almıştım üstelik çok beğenerek... Çok üzgünüm. Çok incindim
Not = düzenleme yapmak istiyorum arkadaşlar konu büyüdü ben ağladıkça oda sinirlendi
Olay seni istemiyoruma kadar gitti ben onu ilk buluşmamzdaki biletimizi saklarken o bana bunları yaptı sonra da odada uyudu guya sabahda evden gidecekmiş hikaye gidemez keşke gitse kafa dinlessm.. En kötüsu çocuğumuz bunlara şahit oldu ve yıprandı şimid diyorum keşke o kadar aglamasaydim sonunda ben suçlu oldum
Evet kızlar şimid ne yapayım ben?
Belli ki bir kaç gün konuşmayacaz böyle kavgalar da oda bende konuşmaz
Coşturuyor gibi. Oyuna gelme dilin kemiği yok iş iyice uzamasın. Yapabiliyorsan sus cevap verme. BeslenemeyecekAsla dermiyuim hiç.. Buralardaym uyumadım da. Birde diyor sabah gidecem ya lafa bak insan nasıl hem suçlu hem güçlü oluyor
O iğrenç boğumlu, kıllı parmaklarına bir de Osmanlı özentisi yüzükler takılmayıversin yahu. Gözümüzü kanatıyor.
Osmanlı padişahları eğitimli, dört beş dil bilen, oturmayı kalkmayı bilen insanlardı. Bunlar anca serçe parmağını kaldırıp burnunu karıştırır.
Konu sahibi sizin yaptığınız tepkiler çocuk üzerinde travma yapıyor. Lütfen haklısınız, eşiniz sizin istediğiniz düşüncede ve incelikte değil ama sakince tepki verin. Biraz yalnızken yakalamaya çalışın ve intikam almaya çalışın. Ağlayarak ne yazık ki pek etkilenmiyorlar. Size yazık oluyor.
Evet bir kaç gün konuşmayı düşünmüyorum. Ama keşke aynısından Alicam ağlama dediğinde tamam deseydim. Uzattım uzattım.Coşturuyor gibi. Oyuna gelme dilin kemiği yok iş iyice uzamasın. Yapabiliyorsan sus cevap verme. Beslenemeyecek
O iğrenç boğumlu, kıllı parmaklarına bir de Osmanlı özentisi yüzükler takılmayıversin yahu. Gözümüzü kanatıyor.
Osmanlı padişahları eğitimli, dört beş dil bilen, oturmayı kalkmayı bilen insanlardı. Bunlar anca serçe parmağını kaldırıp burnunu karıştırır.
Konu sahibi sizin yaptığınız tepkiler çocuk üzerinde travma yapıyor.
Lütfen haklısınız, eşiniz sizin istediğiniz düşüncede ve incelikte değil ama sakince tepki verin. Biraz yalnızken yakalamaya çalışın ve intikam almaya çalışın. Ağlayarak ne yazık ki pek etkilenmiyorlar. Size yazık oluyor.
Pasif agresif takılın. Yok gibi davranıp çocuk yokken, yemek sevmediği şeyleri yapın, çamaşırlarını farklı renklerle atın, ütü yapmayın, tuvalette tuvalet kağıdı bırakmayın gibi.
Yarın alır aynısını ya da benzerini.Evet bir kaç gün konuşmayı düşünmüyorum. Ama keşke aynısından Alicam ağlama dediğinde tamam deseydim. Uzattım uzattım.
Bu inceliğe sahip biri en başta hediyeye kıymet verir benceYarın alır aynısını ya da benzerini.
olmaması gereken bir şey mi ? eyvahlar olsun gitti eşimin doğum gününde aldığım milyonluk yüzükBir erkeğe neden yüzük alınır ki? Onu sorguladım şu an
Hiç sanmam susup otursaydm belki ama şuan asla almazYarın alır aynısını ya da benzerini.
Konu seni istemiyoruma nasıl geldi ben oraya takıldım.
Çok DoğruBu inceliğe sahip biri en başta hediyeye kıymet verir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?