Hediye mi başkasına hediye etmiş kocam

Hiç Bir şey olan bana oldu o şuan icerde müzik dinliyor
Ne yapabilir ki? Ne yapmasıni isterdiniz , pişman olup ağlasın mi, arkadaşından geri mi alsın , yüzüğün dövmesini mi yaptirsin, bileklerini mı kessin???
Üzüldüğünüzü görünce o da üzülmüştür,pismandir zaten. Hata da etmiş, hoş bir şey değil yaptığı.
Ama evden cenaze çıkmış gibi ağlamak da doğru değil.
Dünyanın sonu mu ya, alt tarafı zaten takmadığı bir yüzük.
Yani o k.cikirik, elli liralık salak yüzük yuvanın huzurundan daha mı önemli de günlerce sürecek bir gerginlik-yas başlattin?
Bence coooook abartmışsin. Adam da sana hak vermis, ama bir yerden sonra abarttigini sanıp senden kaçmış. Ben olsam ben de aynısını yapardım.
Küçük şeyleri bu kadar büyütüp aranızı açmayın ,derim ben.
Evlilik böyle bir şey değildir

Cok incindim çok.
Çok duygusalm maalesef ilk yazstigmz msjlari bile kağıda yazdım onlar bile duruyor çok zoruma gitti. Önce ikna etmeye çalıştı sonra ağlayınca kızdı aglamamda suç demej ki
Siz anılarınızı kendinize yük etmişsiniz resmen.
İlk buluşma bileti, ilk Mesajlar, saatlerce ağlamak vs.
Abartmasanız mı?
Yapmış bir düşüncesizlik, çok da üstünde durulacak bir şey değil.
Mutlu olmaya mı çalışıyorsunuz, mutsuzluk çıkarmaya mI?

yontulmayacak bir odungil . Erkekler düz mantık canım senin üzüleceğini bile tahmin etmemiştir. Sil gözyaşlarını ve ona onun sana davrandığı gibi davran.

Böyle bişi başıma gelmedi ama bu kadar üzülmeyin ya.
Benim eşimde saklar genel de değerli şeyleri, hediyeleri vs yada beğenmediyse değiştirir

Ama bende biraz boşvermişlik var. Kesinlikle değersiz gördüğüm için değil ama yani o almıştı bu almıştı aman saklim dursun gibi pek huyum yok yada kullanmıyorum bari işi yarayan biri kullansın derim. Kötü biliyorum ama napim buda huy canım. Ağlama yani.

Asla değmez ama ağlamaktan gözlerim şişti çok incindim
Haklısınız ama erkekler böyle ince fikirli değil işte beğenmese bile hatır için yanınızda bari taksaydı insan sevdiği için çiğ tavuk yermiş arkadaşına vermiş sinir olmamak elde değil ama ağlamanıza gerek yok 2 3 gün trip burnundan getirir

Eşin düşüncesiz davranmış bir şeyi merak ettim sen nasıl arkadaşına verdiğini öğrendin

Bana aşkın maddeye, materyale dökülmesi, yüklenmesi saçma geliyor. Yüzük aldım ben beğendim çok güzeldi , belli ki güzel değilmiş en azından eşinize göre... Gerçekten ağlayacak bişey göremiyorum saatlerce ağlamak çılgınlık.

E taşlı koca yüzükler takanları var. Mesela babam bayılır. Ben de yeryüzünde bi babama yakıştırırım.
Konuya yorumum şudur. Ben de çok ağlardım. ☹
Ne bileyim bir erkeğin yüzük sevebileceği aklıma gelmezdi. Genelde alyansı falan bile zor takarlar.

Ben rast gelmedim demek ki.

Özür dileyerek söylüyorum sonuçta eşiniz.. Ama kelimenin tam manasıyla öküzlük yapmış.. Daha da ona hediye falan almayın bence.. Ağlamayın üzülmeyin maalesef bazen bizim kadar ince düşünemiyor bu adamlar ama sizinki biraz abartmış nasıl bir kafası var çözemedim

Bende aynı düşünüyorum bende bir tuhaflık var diye düşündüm yorumunuza kadar

Eşyaya bu kadar anlam yüklemek yıpratır sizi. Anılara çok önem veriyorsunuz tamam. Bu sizin huyunuz. Ama siz eşiniz de sizinle aynı düşünsün, aynı davransın istiyorsunuz. O kadar istiyorsunuz ki adam sizin hayalinizdeki gibi davranmayınca hırsınızdan ağlama krizine giriyorsunuz. Zorlamayın. Bırakın kim neyi önemserse önemsesin. İlk sevgililer günü hediyem diye düşünmeden vermiş. Belki sizin yüklediğiniz anlamı bile anlamıyor adam. Bir şey sizin için önemliyse kıymet verin. Başka da kimseden aynı şeye kıymet vermesini beklemeyin.

Haklısınz belkide ama ben ağladım ama trip atması haklıymış gibi odalara gecmesu

Çok haklısın üstelik aynısından alırım demişti. Ama inadına ağladım ağladım ağladım. Ağladıkça sinirlendi olay büyüdü. Ayrılık lafına bile geldi ufacık bir yüzük konusu nelere geldi keşke o kadar yapmasaydım suçlu ben olsam yıpranan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…