Hediye mi başkasına hediye etmiş kocam

Kavga ettk büyüdü geldi işte bende anlamadım
Gereksiz büyük laf etmiş. Haklıyken haksız duruma düştüm demişsiniz bazı yorumlarda ama asla öyle olmadınız asıl eşiniz konuyu saçma sapan bi yere getirmiş. Üzülen ağlayan bi kadına seni istemiyorum demek nedir ya😑

Eşiniz size seni istemiyorum demiş..sizde buna şasirmışsınız belli..demek ki oyle pek gerginlik yaşayan bir çift degilsiniz... e bu adam bunu demeyecek biri gibi hissettim yazdiklarinızdan ben..yani aranız iyi demek ki..acaba sinirle çok kırıcı konuşmuş olabilir misiniz? Hani insan bilmez ya bazen..öfkeyle rastgele konuşur..
Esiniz yanlış davranmış..kirılmanizi anlıyorum..inşAllah toparlarsınız sabaha.

Bu inceliğe sahip biri en başta hediyeye kıymet verir bence
İnce biri demedim. Zaten ince olmadığından bu kadar kırılacağını bilememiş yüze çıkmak için de saçmalamış. Sakin düşününce telafi edecektir çok büyük bir sorun yok gibi aralarında

Gereksiz büyük laf etmiş. Haklıyken haksız duruma düştüm demişsiniz bazı yorumlarda ama asla öyle olmadınız asıl eşiniz konuyu saçma sapan bi yere getirmiş. Üzülen ağlayan bi kadına seni istemiyorum demek nedir ya😑

İşte sinirlendi demekki evden gidecem bitsin artık vs diye bile laflar kullandı o bana haksız hissettrdi kendimi sanki uzattım da ondan oldu bu olaylar gibi oldu ama asla alttan almam eninde sonunda hatasını anlayacak

Ona sevgili iken çok beğenerek yüzük almıştım üstelik çok zor şartlarda. Ta o zaman fazla beğenmemişti. Bugün öğrendim ki arkadaşına vermiş saatlerce ağlıyorum. Beğenmese bile ona ben almıştım üstelik çok beğenerek... Çok üzgünüm. Çok incindim

Not = düzenleme yapmak istiyorum arkadaşlar konu büyüdü ben ağladıkça oda sinirlendi
Olay seni istemiyoruma kadar gitti ben onu ilk buluşmamzdaki biletimizi saklarken o bana bunları yaptı sonra da odada uyudu guya sabahda evden gidecekmiş hikaye gidemez keşke gitse kafa dinlessm.. En kötüsu çocuğumuz bunlara şahit oldu ve yıprandı şimid diyorum keşke o kadar aglamasaydim sonunda ben suçlu oldum

Evet kızlar şimid ne yapayım ben?
Belli ki bir kaç gün konuşmayacaz böyle kavgalar da oda bende konuşmaz
Biraz fazla mı duygusalsınız?Kırılabilirsiniz tabi ama abartı geldi bana.Çocuğa da yazık bu arada ama bir şey demiyorum artık sonra laf bana dönüyor.Çocuklara şu eziyeti etmeyin.

Eşiniz size seni istemiyorum demiş..sizde buna şasirmışsınız belli..demek ki oyle pek gerginlik yaşayan bir çift degilsiniz... e bu adam bunu demeyecek biri gibi hissettim yazdiklarinızdan ben..yani aranız iyi demek ki..acaba sinirle çok kırıcı konuşmuş olabilir misiniz? Hani insan bilmez ya bazen..öfkeyle rastgele konuşur..
Esiniz yanlış davranmış..kirılmanizi anlıyorum..inşAllah toparlarsınız sabaha.

Genel olarak iyiydi evett yada ben öyle sanmışım demekki. En ufak kavga da bana seni istemiyorum vs demezdi çocuğumun yanında bağırmazdi. Öfkeyle bam başka biri oldu

O iğrenç boğumlu, kıllı parmaklarına bir de Osmanlı özentisi yüzükler takılmayıversin yahu. Gözümüzü kanatıyor.
Osmanlı padişahları eğitimli, dört beş dil bilen, oturmayı kalkmayı bilen insanlardı. Bunlar anca serçe parmağını kaldırıp burnunu karıştırır.

Konu sahibi sizin yaptığınız tepkiler çocuk üzerinde travma yapıyor.

Lütfen haklısınız, eşiniz sizin istediğiniz düşüncede ve incelikte değil ama sakince tepki verin. Biraz yalnızken yakalamaya çalışın ve intikam almaya çalışın. Ağlayarak ne yazık ki pek etkilenmiyorlar. Size yazık oluyor.

Pasif agresif takılın. Yok gibi davranıp çocuk yokken, yemek sevmediği şeyleri yapın, çamaşırlarını farklı renklerle atın, ütü yapmayın, tuvalette tuvalet kağıdı bırakmayın gibi.
Sizin gördüğünüz bütün erkeklerin boğumlu ve kıllı elleri mi var?Nereden biliyorsunuz ki konu sahibinin kocasının elleri kılsız ve güzel belki😂

Çok fazla duygusalim ama bu yaptığına gerçekten incindm
Dha sonra yaptıklarına da sinirlendim
Yorumları okudum biraz fazla hassassın.Sana haksızsın diyemem ama bu kadar abartısı fazla.Biraz çocuksu tavırların var.Yetişkinler sorunlarını ağlayarak çözmezler.Eşin bu yüzden iyice sinirlenmiş.Üstelik çocuğun da şahit olmuş.Eminim çok üzüldü onu üzmeye değmezdi

Yorumları okudum biraz fazla hassassın.Sana haksızsın diyemem ama bu kadar abartısı fazla.Biraz çocuksu tavırların var.Yetişkinler sorunlarını ağlayarak çözmezler.Eşin bu yüzden iyice sinirlenmiş.Üstelik çocuğun da şahit olmuş.Eminim çok üzüldü onu üzmeye değmezdi

Zaten en büyük yarayı alan bebeğim değilmi? Uykudan anne babam nerde beni bıraktımu diye uyandı. Vicdanım çok sızlıyor

ben de yüzük yaptırmıştım sevgilim takmayı sevdiğinden ötürü. ama benimkini de beğenmemiş sanırım pek elinde görmedim. ama takıp takmaması onu ilgilendirir birine verse ruhum bile duymaz. bebeğe yönelin koca zaten istediğini yapıyor

Ona sevgili iken çok beğenerek yüzük almıştım üstelik çok zor şartlarda. Ta o zaman fazla beğenmemişti. Bugün öğrendim ki arkadaşına vermiş saatlerce ağlıyorum. Beğenmese bile ona ben almıştım üstelik çok beğenerek... Çok üzgünüm. Çok incindim

Not = düzenleme yapmak istiyorum arkadaşlar konu büyüdü ben ağladıkça oda sinirlendi
Olay seni istemiyoruma kadar gitti ben onu ilk buluşmamzdaki biletimizi saklarken o bana bunları yaptı sonra da odada uyudu guya sabahda evden gidecekmiş hikaye gidemez keşke gitse kafa dinlessm.. En kötüsu çocuğumuz bunlara şahit oldu ve yıprandı şimid diyorum keşke o kadar aglamasaydim sonunda ben suçlu oldum

Aslında evet keşke vermeseymis kırmış sizi ama her insan çok maneviyata hediye ye hatıralara duskun olmayabilir daha sığ olabilir birde onu erkeklerse bende açıkçası hediye olayına çok takılmam genelde kaybolur birine de verebilirim cok beğenirse ne bileyim ama bu karşımdakine değer vermiyorum sevmiyorum demek değil yani cokta önemli gelmiyo bana bide böyle düşünmek uzatmamak lazım 🤷‍♀️

Birdaha hediye almazsınız olur biter

Back
X