hediyedenizi diye bi site var canım bi bak istersen, çok güzel şeyler var ama ben hiç alışveriş yapmadım
Hepsini inceledim hediye sitelerinin ama nasıl diyeyim, öyle kalpli kavanozlara falan gelmez benim adam güler yani
En son çikolata aklıma geldi tamamen dedim sevimli, bu sefer de annemler yok artık ayıp onca şeyden sonra çikolata mı yollıcaksın adama, ne kadar süslü gösterişli olsa da hediye değil o dediler.
Diğer giyim,bakım,oyuncak tarzı şeyleri de zaten almıştım hep, kalakaldım ortada:26:
saat aldın mı, ne kadar bütçe ayırdın bilmiyorum ama kaliteli bi saat olabilir, ya da en değer verdiği şey ne, işimi, futbol takımı mı... onunla ilgili bişey olabilir, ya da espirili ama küçük bişey... zaten erkekler bizim kadar kafaya takmaz bence çikolata güzelmiş hatta, neden olmasın ki seviyosa
Aynı dertten muzdaribiz desene. 8 yıldır benimde almadığım bir şey kalmadı şimdide bulamıyorum. Buradan bir arkadaşım bana Burçin Birdane'nin sitesine bakmamı söylemişti. Çok şirin cupcake'ler pastalar var bir incele istersen. Burçin Hanım'a mail attığımda cupcake'lerin tanesi 4tl'den başlıyor tasarlama size ait diye cevap geldi . Sevgilin böyle şeyleride mi beğenmez? Şirin geldi bana açıkçasıBaşka da bir şey yok aklımda,çünkü diğer şeyler bilindik sıradan şeyler. Ben saat,parfüm,kazak,tshirt,monttan tutta ayakkabıya kadar aldım ama manevi açıdan pek değerli anlamlı oldukları soylenemez. Kendi el emeğinle bir şeyler yapsan nasıl olur? :44:
cüzdan aldın mı? Ben cüzdan almıstım deriden sevmişti..
neden çikolata olmasınmış, benim eşim bayılır çikolataya bi kere sadece çikolata aldım, çok memnun oldu ayılabayıla yedi valla, malum erkek milleti midesine düşkün
canım ömür uzun, sen tüm hediyeleri tüketmişin napcan şimdi
mesela üzerine ikinizin resminin basılı olduğu bi kahve kupası olabilir, ama sıcak suyu dökünce resminiz belircek, kahvenin yanında da çikolataları yer işte
Canım hakikaten sıkıntımız aynı resmen, aslında ben de düşündüm el emeği şeyleri ama sürekli zaten sevdiği yemek-pasta tarzı ürünleri yaparım.
Diğer konularda da oldukça beceriksizim, askerdeyken günlük yazmıştım, onu kitap haline getirtip bastırıp vermiştim.
Başka da kendi yapabileceğim bir şey aklıma gelmiyor.
Bizim de sıkıntımız 3 gün sonra hemen benim doğumgünüm
Her yıl aman bu yıl bir şey yapmayalım, gerek yok muhabbeti.
Canımı bu durum fazlasıyla sıkmaya başladı, o yüzden illa bir şey yapmam lazım.
Bir kere alışırsa bu duruma işin ucu kopar ve rahatlığa girer e zaten yapmıyoruz ki diye.
Bir de vize haftam tam, o da çalışıyor haftasonu dahil.
Özel bir yere tatil vs şeyler de düşünemiyorum ondan
Anladığım kadarıyla cool, hobileri olan, futbol seven biriylesin. Oyuncak demişsin ya, action figure veya lego falan mı? Çok sevdiği müzik tarzıyla, gruplarla ilgili hediyeler alabilirsin. Çok şık bluray/DVD setleri var. Hobileri olan erkekler için seçenekler çok aslında.
Takip ettiğim şu site var: Gifts & Gift Ideas For All Occasions - Christmas - Birthdays - Weddings - Anniversaries - Valentines - Mother's & Father's Day | Gift Genies (previously People Love Presents)
Burdan almasan da fikir verecek çok şey bulabilirsin.
Yalnız mı yaşıyor? Erkekler için tasarlanmış minik ev aletleri var, kullanışlı ve hesaplı Esse'de bulabilirsin.
İlk yazdığında anlamıştım zaten, seninki benim eşim gibiFutbol, müzik, sinema, oyunlar, hobiler... Aynen benim de ilgi alanlarım olduğu için, evimiz popüler kültür müzesi gibi
Bak ben hediye konusunda sıkıştığımda şuraya başvuruyorum: Gerekli Şeyler | action figure-comics-çizgi roman-collectible-eğlence-hobi
Dükkanına gidiyorum ve seçiyorum. Sen Ankara'dasın ama online alışveriş yapabiliyorsan burdan bir şeyler bulursun. Ayrıca D&R mağazalarında da bir sürü şey oluyor. Baktın mı?
Bizim cool'lar için çikolata, kek falan... pek olmazmış gibi geliyor banaAma şöyle değişik bir kahve kupası olabilir.
Benimde perşembe doğumgünüm...
Eşim uçak bileti almış.
Konyaya gideceğiz inşallah MEvlanayı görüp dolaşacağız
Aynı gün sabah erkenden binip akşam dönüş yapacağız...
Sizde bu tip bi sürpriz yapabilirsiniz sevdiği merak ettiği bi şehir varsa oraya bilet ayarlayabilirsiniz değişik farklı
bi hediye olur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?