Arkadaşlar ben sadece 5 günlüğüne geldim ve maalesef zaruri bir durumdan dolayı. Normalde alışmak için sömestr a kadar gelmeyecektim. Öyle gerekti. Haftasonunu birleştirmek zorunda da değildim ama öyle istedim geldim, bu kadar kısa bir sürede böyle görüşme yapılacağını düşünemedim. Yani babam şunu dese amenna "Aaaa olur mu oyle şey halası, myhappyending bu işleri yeni öğreniyor, bir dahakine böyle olmaz bu sefer kisa süre geliyor, değil mi myhappyending?" Ben hem daha çok utanırdım hem de mesaj yerine ulaşırdı.
Hem ben euro ile işlediğini de bilmiyordum free shop'un, evdekilere çikolata aldığımda kasada çıkan fiyata şok geçirdim :O yani tabii ki haklılar tavır almakta ama benim çocuğum pahalı bir ülkeye gitse ve böyle şeyler yapsa bilmiyorum kızardım herhalde o parayı kendine harcamalısın çok istiyorlarsa kendilerine alsınlar diye. Ha çikolata dediğim de öyle çok büyük markalar değil aslında.. Bilmiyorum bu kadar şey olduğuna göre herhalde ben yanlış yapmışımdır :'(
Bir de akşam babamla konuşurken kilo alacaksın diye çok korktuk dedi. Yahu çocuğun uzağa gitmiş, sen hala kilo aldi kilo verdidesin. Anlayamıyorum ya