• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye

Oncelikle ne alaka hediye edilen seyin nasil alindigi sizi baglamaz geri istenmez haram bile edilemez hediye oldugu icin. Alt tarafi pijamayla sutyenmis atmak isteseniz atarsiniz yirtildi sokuldu yandi bahanemi yok siz kafaya takmak icin yer ariyosunuz heralde :)

Eski sevgilim bana zamanında hediye almıştı bugün öğrendim ki iddiadan kazandığı parayla almış iddia oynadığını bilmiyordum hediyeleri de iade edemiyorum çünkü kişisel hediyeler kendimi çok saf ve kötü hissediyorum bu durumdan nasıl kurtulurum
Tek derdin bu olsun ne gülüm.Adi üstünde eski sevgili at çöpe gitsin.Gunah kısmını dusunuyorsan da şenlik bişey yok zaten.

aileme ben aldım dedim atarsam tuhaf karşılarlar
Ailen senin donunu sudyenini pijemani mi takip ediyor da nerede diye sorsun. Var mı böyle dedektif gibi aileler?
Varsa da çözümü basit.
Sudyen nerede?
Demiri çıktı, batıyordu attım.
Pijema nerede?
Ağı yırtıldı, attım
Bolardi attım...
Yani bahane mi yok cidden kıyafeti atmaya, kendi aldiginiz donunuzu pijemanizi hiç mu atmiyorsunuz gerçekten de tuhaf karsilasin aileniz??

Ailen senin donunu sudyenini pijemani mi takip ediyor da nerede diye sorsun. Var mı böyle dedektif gibi aileler?
Varsa da çözümü basit.
Sudyen nerede?
Demiri çıktı, batıyordu attım.
Pijema nerede?
Ağı yırtıldı, attım
Bolardi attım...
Yani bahane mi yok cidden kıyafeti atmaya, kendi aldiginiz donunuzu pijemanizi hiç mu atmiyorsunuz gerçekten de tuhaf karsilasin aileniz??
Atmıyorum ailem herşeyime karışıyor

Atmıyorum ailem herşeyime karışıyor
Ailen deli sanırım. Tamam , al sana çözüm; Yarın, üstünde pijemalarinla yerleri sil, komple camasir suyu yap. Sonra da kendine söylene söylene çöpe at.
Bence takıntılı hallerinin sebebi ailen. Çocuğun eşyalarından ziyade bu durumdan kurtulursun umarim

Eski sevgilim bana zamanında hediye almıştı bugün öğrendim ki iddiadan kazandığı parayla almış iddia oynadığını bilmiyordum hediyeleri de iade edemiyorum çünkü kişisel hediyeler kendimi çok saf ve kötü hissediyorum bu durumdan nasıl kurtulurum
Sizin kotu olmamıza gerek yokkı .Atın yada ıhtıyac sahıbıne satıp verın .

Back
X