- 4 Ekim 2012
- 16.923
- 33.440
- 798
- Konu Sahibi Legendwomen
Sütyeni attığınızı sanırım anlamazlar, pijamaya çamaşır suyu değdirin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye o en masum duyguların insanı mı kiİddiada kazandığı parayla sevgilisine sütyen alan erkeği üzmemişsinizdir inşallah![]()
Pijama takımı ve sütyen![]()
HahahahahYa çok saçma kusura bakmayın ama güldüm.
Dert edilecek bir şey değilmiş.
İddiada kazandığı parayla sevgilisine sütyen alan erkeği üzmemişsinizdir inşallah![]()
Ben de sandim marka gozluk, saat vs pahali bisey, meblag kucuk, o miktarda bagis yapsin iste
sorumsuzluğu yüzünden ayrılmak zorunda kaldımYa çok saçma kusura bakmayın ama güldüm.
Dert edilecek bir şey değilmiş.
İddiada kazandığı parayla sevgilisine sütyen alan erkeği üzmemişsinizdir inşallah![]()
annem ne yazık ki herşeyimi kontrol eder+500 liraya sutyenler var. Takim iç camasir+ pijama iyi para edebilir.Belki oyledir
Ama aileniz sizin pijama ve ic camasirlarinizi takip etmiyordur herhalde konu sahibi, atsaniz anlamazlar.![]()
Canim benim ben de sandim bildiğin çaldı çırptı hediye aldi. Sadece iddia oynamış. Ve iddia oynamak beceri işidir. Ohooo o kadar algoritma yap olasılık çöz. Bence dert etme ama rahatsizsan at gitsin.sorumsuzluğu yüzünden ayrılmak zorunda kaldım
Valla gozumde 50 liralik sutyen pijama takimi canlandi benim+500 liraya sutyenler var. Takim iç camasir+ pijama iyi para edebilir.Belki oyledir
Ama aileniz sizin pijama ve ic camasirlarinizi takip etmiyordur herhalde konu sahibi, atsaniz anlamazlar.![]()
Anneniz sütyeninizi niye kontrol ediyor ya? Yoksa camdaki kız siz misiniz?annem ne yazık ki herşeyimi kontrol eder
toplam 200 lira tutmuşValla gozumde 50 liralik sutyen pijama takimi canlandi benimruhum fakir
Valla gozumde 50 liralik sutyen pijama takimi canlandi benimruhum fakir
ordan bi masumlar apartmanını da ekleyelim ortaya karışığımAnneniz sütyeninizi niye kontrol ediyor Ya? Yoksa camdaki kız siz misiniz?![]()
keşke öyle olsaa50 liralik don için de konu açilmaz yains acmamistir.
![]()
Adi Nalan o halde,Gulseren acaba ara ara forumlara gelip ilham aliyor olabilir mi :)Anneniz sütyeninizi niye kontrol ediyor ya? Yoksa camdaki kız siz misiniz?![]()
Çok tatlış değil miNiye o en masum duyguların insanı mı ki![]()