Hediye??

almaman taraftariyim daha sonra karsi taraf beklentiye girecek, ozel gunlerde hediye bekleyecek fazla samimi olmaya gerek yok. Sonucta suan sevgilisiniz

Ben kocama bile almıyorum :D
Sonuçta ihtiyacımız varsa beraber karar verip alıyoruz kapitalizmin tuzakları bunlar bence gereksiz, ayrıca yaranamazsın yani hediye falan alınca.

Onun benim babama hediye alıp almaması önemli değil ki. Karşılık beklemeden içimden gelerek yapıcağım bir şey olucak bu. Ki hediyeler karşılık beklemeden sadece karşı tarafı mutlu etmek için alınır bence.

Veee o mutluluk döner dolaşır, başınıza koca çoraplar örer...
Boşverin bu kadar ince düşünceli olmayın... Biz oldukta ne oldu...

Hediye almanıza gerek yok, nokta...

çok çok samimi iseniz olabilir ama onun dışında gerek yok. bi de onlar almamış olurlarsa mahcup hissedebilirler. belki sevgilinizden ayrı olarak kızkardeş ile muhabbetiniz varsa ona alabilirsiniz uafk bişey.

bence gerek yok. ileride ilişkiniz resmileşsin alırsınız. görüstüğünüz zamanlarda eliniz boş gitmiyorsanız sıkıntı yok bence

Hayır hayır yanlış anlamışsınız hediyeleşmenin ne olduğunu açıklamak gibi bir düşüncem yoktu, özür dilerim yanlış anlaşıldıysam.

Ayrıca yorumunuz için çok teşekkür ederim çünkü bu yorumunuzda sadece "alma" diyip geçmek yerine neden almamam gerektiğini açıklamışsınız ve ben hiç bu açıdan düşünmemiştim. Emin olun çok yapıcı bir yorum oldu bu.

Tekrar teşekkürler.

Rica ederim.

Ayrıca hiçbir mesajımda "almayın" yazmadım. Bu karar sizindir.

Normalde icinden ne geliyorsa onu alir insan. Siz sordugunuza göre "uygun" luk danışıyorsunuz.

Aileniz ve sevgiliniz arasında herhangi bir bag kuruyor musunuz, bunu önemsiyor musunuz ve siz başkalarının memnuniyeti üzerinden kendinizi mutlu eden birşey yapmaya çalışsanız da karşı tarafın memnun olmama, yetersiz görme veya ileride saçma konuşmalarını ne derece umursayacagınızı vs bilmedigimden düşünmenizi tavsiye ediyorum.

Back
X