Hediye !!??

yelince09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
106
57
48
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,
Haftaya cuma günü sevgilimin ailesi beni evlerine yemeğe davet ettiler. Daha önce tanışmıştık ama ilk kez doğru düzgün oturup yemek yicez ve ben ilk kez evlerine gidicem. Sizce nasıl giyinmeli ve evlerine giderken ne gibi bir hediye almalıyım? Daha çok ev hediyesi gibi bi şey düşündüm biblo, vazo vs. hani evlerinde bir yere koyabilicekleri bi şey ama bilemedim. Ve aklıma gelmişken sizce sofra hazırlanırken, toplanırken, çay - kahve - tatlı falan getirilirken yardım etmek için kalkmalı mıyım yoksa çok mu yapmacık olur?? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler!

Son düzenleme:
Ben olsam kot giymezdim. Siyah kısa bir elbise güzel olur saçını da dağınık topuz yaparsın bi de ceket alırsın üstüne bence hoş olur.
Hediye olarak da vazo güzel olabilir.

memur gibi resmi giyinme, rahat oturup kalkacağın fire vermeyen birşey giy, hediye konusunda sakın pahalı birşey alma, tatlı iyidir, verirken sohbet ederken tatlı tatlı yeriz iyi gider çayla beraber diye düşündüm gibisinden klasik bir laf söylersin.

Ev hediyesi belki samimiyetsiz görünebilir. Riske girmeyin, ya bir buket canlı çiçek alın ya da tatlı.
Makyajı ve dekolteyi abartmayın, tek parça bir elbise giyebilirsiniz, şık durur.

Bence o tarz bir hediyelik yerine güzel bir çiçek yaptırın.

Zevkini, ev dekorasyonunu bilmiyorsunuz insanların, beğenmezlerse yüzünüze söylemeseler bile sizin adınız zevksize çıkabilir, evlerinde sergilediklerini görmeyince siz de onları ayıp etmekle suçlayabilirsiniz.

Gereksiz risk.

Gündelik kıyafetle gitmenizi tavsiye ederim, ben ilk tanışmayı kargo pantolonla gitmiştim. Neticede içinde rahat olduğum ve beni sık sık görecekleri bir kıyafetti.

Ev hediyesi doğru olmaz bence.
En iyisi güzel bir tatlı al ilk ziyarette tatlı iyidir.
Bence çok resmi giyinme elbise falan kasma.
Siyah bir pantolon güzel bir bluz yeterli

Bence rahat hissedeceğiniz bu şeyler giyin orkide cicegi hediye edebilirsiniz

Esimle sevgiliyken aylesine giderdik hic bi zaman hdiye goturmedim ve herzaman oldugum gibi gittim aylesiyle taniscam die ozel kiyafet giymedim.Normaldede rahat giyinen biriyim minide giyerim,aylesinede her zaman oldugum gibi gittim

Hiçbişeye yardım etme ilkkez gidiyosun
Kıyafet içinde normal zamanda nasıl giyiniyosan öyle git .
Tatlı yeterli bibloya gerek yok

elbıse gıyme bence cok resmı ve kasıntı olur. normal bır pantolon ustune bluz yeter. tatlı alabılrsın

Çiçek ya da tatlı götürebilirsin. Ev esyası riskli sonucta tarzlarını henüz bilmiyorsunuz insanların adınız zevksize cıkmasın :) Blue jean cok gündelik kaçar. Günlük ama sade ve şık denince aklınıza ilk gelen kombininizi giyin :) Ev işlerine gelecek olursak (mutfaga yardım) bu konu biraz muallakta size yaklasımlarına göre ufak tefek yardım etmeye/etmemeye siz karar verin.

Hemen ccevap veriyorum bu konu tam benlik canim bence kayinvalide adayin davet ettiyse ona yönelik bir hediye al cok mutlu oluyorlar. Bunun dışında nasil giyiniyorsan öyle giyin farkli olma alissinlar özen goster makyajina falan alissinlar. Ben alissinlae diye en abartili halimle gittigim oluyordu hatta bir keresinde iste oglum bise demiyor mu ddemisti ben de sevdigimde ordaydi o beni böyle begeniyoe demistim ilk basta nnnasil davranirsan öyle giderler gülmüştük hatta. Bir kerede fazla suslenme kiz oglum askerde demisti sevdigim askerdeyken simdiden karıştırmamak icin cok bakımlı gidiyorum etegime boyuna falan karismasinlar diye alistiriyorum.
yardim konusuna gelince tabi ki yardim et sicakkanli ol. Oturma yani yabanci gibi. Ben ilk gunden oyle yapmistim. Simdi biz yeni sozlenecegiz diger gelini var ondan hep bahsedee soguk der, yardimci olmuyor der. Anneannesi sevdigimin beni cok sever becerikli yardim ediyor diye. İki tabagi kaldirmayi sorun etmemek hoslarina gidiyor. Diger gelinleri oturuyorlarmış bu anneanne bana hayran diger gelinden icin soguk oyle oturuyor hizmet bekliyor diyor. Gecen de yengesiyle bulusmustum dayısının hanimi o da dedi ki senden her yerde becerikli diye bahsediyorlar sicakkanli diyorlar iste diger gelinden sikayet ediyorlar demisti. Yani ben biraz dik basliyim cok cevap veriyorum susmuyrum ama bu yönlerim diger yonlerimi kapatiyor diyebilirim. Sonucta onlar kiz alacaklar. Onlar düşünsün.

Esimle sevgiliyken aylesine giderdik hic bi zaman hdiye goturmedim ve herzaman oldugum gibi gittim aylesiyle taniscam die ozel kiyafet giymedim.Normaldede rahat giyinen biriyim minide giyerim,aylesinede her zaman oldugum gibi gittim
Düzeltmem kolay kolay ama çok tekrarlamışsın AİLE

Kıyafet bence kasma, günlük giydiğin sana yakışan bir şey olsun. Herkes kotla otururken sonra gece elbisesiyle kalma :) Hediye bence çikolata götürsen ya da başka tatlı yeterli.
Ben olsam işe yardım etmeye kalkmazdım. Benim durumumda bu yapmacık olurdu çünkü beş yıldır evliyim hala yapmıyorum evlerinde bir iş, arada ufak şeylere yardım dışında, o sırada yapmış olmam yapmacık olurdu. Ama sen doğuştan zaten işe koşturan bir insansan, misafirliğe gittiğinde normalde mutfağa giren biriysen orada da yapabilirsin. Kendini olduğun gibi göster yani.
Ben ailemle birlikte gitmiştim evlerine ilk, sözden sonraydı. Annem beni gıcık etmişti herkesin içinde hadi kalk yardım et diyerek. Zaten çocukluğumdan beri ne zaman misafirliğe gitsek kendisi mutfağa girer kardeşimle beni de çeker. Hizmeti biz yaparız ailecek artık gittiğimiz yerde. Ama neyse ki görümcem ben mutfağa gidip yapabileceğim bir şey var mı deyince yok yok sen git gelin olunca yaparsın dedi gülerek. Ama ondan sonra da zaten bir şey yaptırdığından değil. Çok beceriklidir, ben ona ancak ayak bağı olurum mutfakta hiç beklemez

kv adayina hic bir sey alma. ne alsan begenmeyebilir.
oglunuzdan ayriliyorum. derseniz en buyuk hediyeyi, mutlulugu vermis olursunuz
saka bir yana vazo mazo alma.
cicek -cikolata hic yaptirma. oglunu istemeye gidiormus gibi olur.
tatli veya pasta al. kafi.
memur gibi giyinme, cok basit olma. kumas pant. uzeri sik bir bluz veya duz sade tek bir elbise.

Hediye:baklava yada tulumba tatlisi
Kiyafet:kumas pantolon ustune bluz saclar fonlu makyaj hafif ve pastel tonlarda
Yardim konusunda ilk kez gittigin evde yardim olmaz.elinize saglik ve tsk ederim yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…