Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,
Haftaya cuma günü sevgilimin ailesi beni evlerine yemeğe davet ettiler. Daha önce tanışmıştık ama ilk kez doğru düzgün oturup yemek yicez ve ben ilk kez evlerine gidicem. Sizce nasıl giyinmeli ve evlerine giderken ne gibi bir hediye almalıyım? Daha çok ev hediyesi gibi bi şey düşündüm biblo, vazo vs. hani evlerinde bir yere koyabilicekleri bi şey ama bilemedim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler!
Bence rahat hissedeceğiniz bu şeyler giyin orkide cicegi hediye edebilirsinizArkadaşlar hepinize iyi akşamlar,
Haftaya cuma günü sevgilimin ailesi beni evlerine yemeğe davet ettiler. Daha önce tanışmıştık ama ilk kez doğru düzgün oturup yemek yicez ve ben ilk kez evlerine gidicem. Sizce nasıl giyinmeli ve evlerine giderken ne gibi bir hediye almalıyım? Daha çok ev hediyesi gibi bi şey düşündüm biblo, vazo vs. hani evlerinde bir yere koyabilicekleri bi şey ama bilemedim.Ve aklıma gelmişken sizce sofra hazırlanırken, toplanırken, çay - kahve - tatlı falan getirilirken yardım etmek için kalkmalı mıyım yoksa çok mu yapmacık olur?? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler!
Hiçbişeye yardım etme ilkkez gidiyosun
Kıyafet içinde normal zamanda nasıl giyiniyosan öyle git .
Tatlı yeterli bibloya gerek yok
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,
Haftaya cuma günü sevgilimin ailesi beni evlerine yemeğe davet ettiler. Daha önce tanışmıştık ama ilk kez doğru düzgün oturup yemek yicez ve ben ilk kez evlerine gidicem. Sizce nasıl giyinmeli ve evlerine giderken ne gibi bir hediye almalıyım? Daha çok ev hediyesi gibi bi şey düşündüm biblo, vazo vs. hani evlerinde bir yere koyabilicekleri bi şey ama bilemedim.Ve aklıma gelmişken sizce sofra hazırlanırken, toplanırken, çay - kahve - tatlı falan getirilirken yardım etmek için kalkmalı mıyım yoksa çok mu yapmacık olur?? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler!
Düzeltmem kolay kolay ama çok tekrarlamışsın AİLEEsimle sevgiliyken aylesine giderdik hic bi zaman hdiye goturmedim ve herzaman oldugum gibi gittim aylesiyle taniscam die ozel kiyafet giymedim.Normaldede rahat giyinen biriyim minide giyerim,aylesinede her zaman oldugum gibi gittim
Kıyafet bence kasma, günlük giydiğin sana yakışan bir şey olsun. Herkes kotla otururken sonra gece elbisesiyle kalma :) Hediye bence çikolata götürsen ya da başka tatlı yeterli.Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,
Yardim meselesi ailenin kulturuyle alakali.
Dogrudur ben turkiyede yasamadim icin normalde cok dikatli yazmaya calisiyorum ama bu kadar oluyo ogremis oldum amaDüzeltmem kolay kolay ama çok tekrarlamışsın AİLE
kv adayina hic bir sey alma. ne alsan begenmeyebilir.Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?