Hediyelerini isteyen sevgili

ben mi yanlis anladim. sahte hesap ile sevgilime mesaj attim o da anladi diye yazmis.

Fake hesaptan bir arkadaşımın arkadasi ile konuştum sadece sevgilimle ilgili nasıl barışırız diye sevgilime yazmadım

Allahin eziği yaa :D
Neyse dua et yiyip içip gezdiğinizin parasini istememis. Bir arkadasim anlatirdi eski sevgilisi ayrilirken ödediği hesaplarin bir kismini istemis :D

diger yorumlarda adamin neden suclandigini anlamadim. siz adama oyun oynamissiniz, o da aymış ve sizden soğumuş. sonuna kadar hakli. sinirini hediyeleri geri isteyerek cikarmak istiyor olabilir. siz zaten suclusunuz bir de adama ne laf soksam derdine dusmussunuz. dogru duzgun gonderin adamin aldiklarini, iliskiyi beceremeyen sizsiniz, birakin o da ayrilmayi becerememis olsun.
Ne yapmış ki

Hımm eger oyleyse zaten mesajina cevap versin tamam yolluyorum diye versin arkasasina gondersin eger haksiz olan konu sahibiyse kargoya falan gerek kalmaz o zaman
Öyle bişey yok , eski konuma bakmak isteyen baksın

Hediye degil de ben eski erkek arkadasima laptopumu ödünç vermistim ayrılınca aynı böyle telefonlari açmamış engellemis ustune yatmaya çalışmıştı bir ay uğraşmış is yerine kadar ulaşıp rezillik çıkarıp almıştım. Laptop kuryeyle evime geldiginde sistemini silmis acilmayacak haldeydi neyseki anliyorum o islerden yarim saatte halletmistim ama tum dosyalarım gitmisti aklima geldi simdi sinir oldum. Bence ikilemesen yollayın.

Konu açmıştım burda fake hesaptan başka birine erkek arkadaşımla kavga mi anlatıp barışır miyiz diye sormuştum bunun üzerine ayrılmıştık dün onunla konuşmaya çalıştım çok sert tepkiler verdi bana , en sonunda hasta mısın seni istemiyorum buna saygı duy dedi sonrada aldığı hediyeleri istemiş ben attığı son 3-4 mesaja cevap vermemiştim zaten hediyelerin derdine düştüğünü gorunce iyice şok oldum sonra 3-4 defada aradı ama açmadım , eşyalarımın ustune yatmak istiyor diyede düşünsün istemiyorum bir yandan da bunu Yüzün e vurmak istiyorum ne önerirsiniz?
O ne ya ergen gibi lisedekiler bile yapmaz bunu ver gitsin hediyelerini ver

Konuyu bilmiyorum sadece haksizlik varsa duzgunce verilir diye soyledim konu hakkinda bilgim yok hem ne olursa olsun normal verin bosverin arar sorar siz verene kadar

Dün 3 kez aradı, sizce ben bugün dönmeli miyim napmaliyum bilmiyorum

Ayrılınca hediyeleri vermek mantıklı olan hareket değil mi? İster atsın ister satsın, sizde kalması çok anlamsız

Dün 3 kez aramıştı açamadım moralim bozuktu , bugün sizce aramalı miyim

Konu açmıştım burda fake hesaptan başka birine erkek arkadaşımla kavga mi anlatıp barışır miyiz diye sormuştum bunun üzerine ayrılmıştık dün onunla konuşmaya çalıştım çok sert tepkiler verdi bana , en sonunda hasta mısın seni istemiyorum buna saygı duy dedi sonrada aldığı hediyeleri istemiş ben attığı son 3-4 mesaja cevap vermemiştim zaten hediyelerin derdine düştüğünü gorunce iyice şok oldum sonra 3-4 defada aradı ama açmadım , eşyalarımın ustune yatmak istiyor diyede düşünsün istemiyorum bir yandan da bunu Yüzün e vurmak istiyorum ne önerirsiniz?
Ne almıştıki size.Ne yapın bılıomusunuz klozete atıp birde resim çekin.Sonra yollayın :)

Ne almıştıki size.Ne yapın bılıomusunuz klozete atıp birde resim çekin.Sonra yollayın :)

Ayıcık altın bir bilezik...dun 3 kez aradı beni 1 saat aralıklarla geri dönmeli miyim bilmiyorum istemediğini açıkça yazmıştı daha ne söyleyecek bilmiyorum

Ne verdiğim hediyeyi isterim ne de bana verilen hediyeyi gönderirim.
Herşey karşı tarafın istediği gibi olacak diye birşey yok. Bana hediye vermişse benimdir artık. Belki seviyorum o bilekliği yani.. Onun paşa gönlümü bilecek kendi malımla napıcağımı?
Ultimatom veriyo bir de seviyesiz arkadaşın alsın da şuna versin diye.

Back
X