- 12 Ekim 2008
- 7.100
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.287
- 773
Ne yapmis konu sahibesi ona gore soyledigim her sozu geri alacagim cunku
ben mi yanlis anladim. sahte hesap ile birilerine mesaj atip ortaligi karistirmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapmis konu sahibesi ona gore soyledigim her sozu geri alacagim cunku
ben mi yanlis anladim. sahte hesap ile sevgilime mesaj attim o da anladi diye yazmis.
Hımm eger oyleyse zaten mesajina cevap versin tamam yolluyorum diye versin arkasasina gondersin eger haksiz olan konu sahibiyse kargoya falan gerek kalmaz o zamanben mi yanlis anladim. sahte hesap ile birilerine mesaj atip ortaligi karistirmis
Ne yapmış kidiger yorumlarda adamin neden suclandigini anlamadim. siz adama oyun oynamissiniz, o da aymış ve sizden soğumuş. sonuna kadar hakli. sinirini hediyeleri geri isteyerek cikarmak istiyor olabilir. siz zaten suclusunuz bir de adama ne laf soksam derdine dusmussunuz. dogru duzgun gonderin adamin aldiklarini, iliskiyi beceremeyen sizsiniz, birakin o da ayrilmayi becerememis olsun.
Öyle bişey yok , eski konuma bakmak isteyen baksınHımm eger oyleyse zaten mesajina cevap versin tamam yolluyorum diye versin arkasasina gondersin eger haksiz olan konu sahibiyse kargoya falan gerek kalmaz o zaman
Bu çok iyiydi süpersinizBileziği ayının koluna tak, anahtarlığı da bi tarafına montele yine ayının, karşı ödemeli gönder koyver gitsin Allahın ergeni
O ne ya ergen gibi lisedekiler bile yapmaz bunu ver gitsin hediyelerini verKonu açmıştım burda fake hesaptan başka birine erkek arkadaşımla kavga mi anlatıp barışır miyiz diye sormuştum bunun üzerine ayrılmıştık dün onunla konuşmaya çalıştım çok sert tepkiler verdi bana , en sonunda hasta mısın seni istemiyorum buna saygı duy dedi sonrada aldığı hediyeleri istemiş ben attığı son 3-4 mesaja cevap vermemiştim zaten hediyelerin derdine düştüğünü gorunce iyice şok oldum sonra 3-4 defada aradı ama açmadım , eşyalarımın ustune yatmak istiyor diyede düşünsün istemiyorum bir yandan da bunu Yüzün e vurmak istiyorum ne önerirsiniz?
Konuyu bilmiyorum sadece haksizlik varsa duzgunce verilir diye soyledim konu hakkinda bilgim yok hem ne olursa olsun normal verin bosverin arar sorar siz verene kadarÖyle bişey yok , eski konuma bakmak isteyen baksın
Konuyu bilmiyorum sadece haksizlik varsa duzgunce verilir diye soyledim konu hakkinda bilgim yok hem ne olursa olsun normal verin bosverin arar sorar siz verene kadar
Ayrılınca hediyeleri vermek mantıklı olan hareket değil mi? İster atsın ister satsın, sizde kalması çok anlamsız
Ne almıştıki size.Ne yapın bılıomusunuz klozete atıp birde resim çekin.Sonra yollayın :)Konu açmıştım burda fake hesaptan başka birine erkek arkadaşımla kavga mi anlatıp barışır miyiz diye sormuştum bunun üzerine ayrılmıştık dün onunla konuşmaya çalıştım çok sert tepkiler verdi bana , en sonunda hasta mısın seni istemiyorum buna saygı duy dedi sonrada aldığı hediyeleri istemiş ben attığı son 3-4 mesaja cevap vermemiştim zaten hediyelerin derdine düştüğünü gorunce iyice şok oldum sonra 3-4 defada aradı ama açmadım , eşyalarımın ustune yatmak istiyor diyede düşünsün istemiyorum bir yandan da bunu Yüzün e vurmak istiyorum ne önerirsiniz?
Ne almıştıki size.Ne yapın bılıomusunuz klozete atıp birde resim çekin.Sonra yollayın :)
Ne kadarlık bişeydi?Ayıcık altın bir bilezik...dun 3 kez aradı beni 1 saat aralıklarla geri dönmeli miyim bilmiyorum istemediğini açıkça yazmıştı daha ne söyleyecek bilmiyorum
Bi fikrim yok ne kadarlık?Ne kadarlık bişeydi?
Dün 3 kez aradı, sizce ben bugün dönmeli miyim napmaliyum bilmiyorum
[/QUO
Yani don deki ailemin yanindayim merak etme verecegim hediyelerini de sonrada herseyden sil ama hesaplarin acik olsun arkadaslarinla gez foto cek hic uzulmedini gorsun