- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peşine düştüğüne göre pahalı bişey !!!Bi fikrim yok ne kadarlık?
Ben kavga etsem kocamdan bile isterim versin banane
Konu açmıştım burda fake hesaptan başka birine erkek arkadaşımla kavga mi anlatıp barışır miyiz diye sormuştum bunun üzerine ayrılmıştık dün onunla konuşmaya çalıştım çok sert tepkiler verdi bana , en sonunda hasta mısın seni istemiyorum buna saygı duy dedi sonrada aldığı hediyeleri istemiş ben attığı son 3-4 mesaja cevap vermemiştim zaten hediyelerin derdine düştüğünü gorunce iyice şok oldum sonra 3-4 defada aradı ama açmadım , eşyalarımın ustune yatmak istiyor diyede düşünsün istemiyorum bir yandan da bunu Yüzün e vurmak istiyorum ne önerirsiniz?
Yeni okudum altın bileklik ver demişsin zaten vermek gerek öyle şeyleriKonu açmıştım burda fake hesaptan başka birine erkek arkadaşımla kavga mi anlatıp barışır miyiz diye sormuştum bunun üzerine ayrılmıştık dün onunla konuşmaya çalıştım çok sert tepkiler verdi bana , en sonunda hasta mısın seni istemiyorum buna saygı duy dedi sonrada aldığı hediyeleri istemiş ben attığı son 3-4 mesaja cevap vermemiştim zaten hediyelerin derdine düştüğünü gorunce iyice şok oldum sonra 3-4 defada aradı ama açmadım , eşyalarımın ustune yatmak istiyor diyede düşünsün istemiyorum bir yandan da bunu Yüzün e vurmak istiyorum ne önerirsiniz?
Kargoyu ödemesin almasaymış madem hediye bu kız zorlamı aldırdı. Geri istiyorsa da kargo parasını ödicek paşa paşaİşte dediğiniz gibi paragöz, o yüzden kızın karşı taraf ödemeli yollamasına bak hala paralarıma göz dikiyor kargo parasına kadar benden alıyor yapar. Laf söz etmesin arkasından hiç bulaştırmasın diye söylemiştim.
Altınmış bide tabi isterAyrılınca hediyeleri vermek mantıklı olan hareket değil mi? İster atsın ister satsın, sizde kalması çok anlamsız
Aaa para onemli birakilmaz.Koçum benim
Ben olsam ben de paramı isterim