Hediyelerini isteyen sevgili

Kızkardeşimi de eski sevgilisi hem terketmiş hem de 900 lira kardeşimden borç almış, onun üstüne konmaya çalışmıştı. Sonra aylar sonra adamın barışası geldi parayı ödedi. Sonra da geri dön diye ağlandı. Kızkardeşim de parasını aldı sonra da yeni sevgilisiyle olan bi fotoğrafını yolladı,konuyu kapattı 😃

Yollayın gitsin bilekliği geri uğraşılmaz bu kamille.

Hediye edilen sey geri istenmez ki. Cocuk mu bu?
Ayrildik al misketlerini ver misketlerimi der gibi. Ayip ya.
Neyse odemeli kargoya ver gitsin. Onlar icin bu adamla muhatap olmak zorunda kalma.

Afedersin ama tam aç köpekmis🤦🏻‍♀️senin yerinde olsam kocaman bir koli yaparım,böyle en büyüğünden içine taş falan doldururum ki olabildiğince ağır çeksin. Kutu da kocaman olacak ama. En pahalı kargoyla, özel paketli, sigortalı migortali bütün seçenekleri seçip maksimum bir tutarla karşı ödemeli gönderirdim. Ya da aynı şekilde paket yapıp bilezik yerine hıyar da koyulabilir bilemedim şimdi :KK53:

Bence zaten geri verilmesi gerekir, istenmesi beklenmeden. Çünkü maddi değeri olan bir şey, ben zaten bende kalsın istemezdim. Ayrıldığın bir insanın verdiği bilekliği takacak değilsin. Bozdurup yesen bence o da insanın boğazından geçmez.

Konu açmıştım burda fake hesaptan başka birine erkek arkadaşımla kavga mi anlatıp barışır miyiz diye sormuştum bunun üzerine ayrılmıştık dün onunla konuşmaya çalıştım çok sert tepkiler verdi bana , en sonunda hasta mısın seni istemiyorum buna saygı duy dedi sonrada aldığı hediyeleri istemiş ben attığı son 3-4 mesaja cevap vermemiştim zaten hediyelerin derdine düştüğünü gorunce iyice şok oldum sonra 3-4 defada aradı ama açmadım , eşyalarımın ustune yatmak istiyor diyede düşünsün istemiyorum bir yandan da bunu Yüzün e vurmak istiyorum ne önerirsiniz?

Mesaj at hediyeleri gönderceğini söyle üstünede gitme
Hediyelerini gönderirim bende senin hiç bişeyin kalmaz tek düşündüğün hediyelermi nasıl insansın sen de gönder gitsin

Konu açmıştım burda fake hesaptan başka birine erkek arkadaşımla kavga mi anlatıp barışır miyiz diye sormuştum bunun üzerine ayrılmıştık dün onunla konuşmaya çalıştım çok sert tepkiler verdi bana , en sonunda hasta mısın seni istemiyorum buna saygı duy dedi sonrada aldığı hediyeleri istemiş ben attığı son 3-4 mesaja cevap vermemiştim zaten hediyelerin derdine düştüğünü gorunce iyice şok oldum sonra 3-4 defada aradı ama açmadım , eşyalarımın ustune yatmak istiyor diyede düşünsün istemiyorum bir yandan da bunu Yüzün e vurmak istiyorum ne önerirsiniz?
Yeni okudum altın bileklik ver demişsin zaten vermek gerek öyle şeyleri

İşte dediğiniz gibi paragöz, o yüzden kızın karşı taraf ödemeli yollamasına bak hala paralarıma göz dikiyor kargo parasına kadar benden alıyor yapar. Laf söz etmesin arkasından hiç bulaştırmasın diye söylemiştim.
Kargoyu ödemesin almasaymış madem hediye bu kız zorlamı aldırdı. Geri istiyorsa da kargo parasını ödicek paşa paşa

Verme kız. Öyle konuşmadan etmeden ilişki mi bitirilir, sanki başkasıyla yatakta basmış. Hiç katılmıyorum ver geri boşver diyenlere. "Onlar senin hediyelerin değil, artık benim eşyalarım hicbiseyi vermiyorum" de olsun bitsin. Ayrılınca geri istiyceklerse almasınlar hediye falan

Bende tüm ayrıldığım insanlara ne hediyeleri varsa yollarım ama ev arkadaşım alacak demiş elden alsın madem yolda kayboldu demesin
Bir arkadaşım cep telefonu altın vs aldırıp kendi ayrılıp vermiyordu bence buda olmaz
Sevgilisinin aldığı hediyeyi ceyizine bile koyan gördüm
Bence bittiyse onu hatirlatacak hicbirsey kalmamalı alsın gitsin
Evrenin derinliklerine kaybolsun

Back
X