Hediyelerini isteyen sevgili

Aynen bu kk sayesinde zehir gibi oldum arada geliyo aklıma böyle şahane fikirler. Ama nurov'un fikrinede bayıldım yani. Konu sahibi ikimizin fikrinide yapabilir bence. Yazıyı küçük yazdırsın. Erkekler pek detaycı olmuyo bakacağını zannetmem pek. Hem bakıp görse bile kimseye veremeyeceğinden mecbut bozdurup zarara uğramış olur bişe olmaz. :-)
:rolleyes::KK53:

Ben karşı tarafta kalan kendi eşyalarımı bile çok önemli değilse istemiyorum tişörtmüş ceketmiş falan millet hediye peşine düşüyor görgüsüzlüğe gel

Dün tartışıyorduk ben mesajlarına cevap atmayınca, hazır sen yokken ev arkadaşın bana ait eşyaları toplasın benim arkadaşım alsın demiş, bunada cevap alamayınca attigin mesajı tekrar at yazmis oysaki ben bişey yazmamıştım sonrada soru işareti atıp 3 defa aramış bende hicbir cevap vermedim

Dün tartışıyorduk ben mesajlarına cevap atmayınca, hazır sen yokken ev arkadaşın bana ait eşyaları toplasın benim arkadaşım alsın demiş, bunada cevap alamayınca attigin mesajı tekrar at yazmis oysaki ben bişey yazmamıştım sonrada soru işareti atıp 3 defa aramış bende hicbir cevap vermedim
Bence cevap yaz onlari sana ben yollayacagim sonucta benim ozelim arkadasimin toplamaya hakki yok sen adres ve ben kargoyla yollayacagim diye yaz hemen cevap verir madem bu kadar uzerine dusuyor arkadasin dedi gibi 3 5 tas koy karsi odemeli gonde hoduk

Bence cevap yaz onlari sana ben yollayacagim sonucta benim ozelim arkadasimin toplamaya hakki yok sen adres ve ben kargoyla yollayacagim diye yaz hemen cevap verir madem bu kadar uzerine dusuyor arkadasin dedi gibi 3 5 tas koy karsi odemeli gonde hoduk

Ne kadar eşyalarının pesinde koşacak ne kadar arayacak diye merak ediyorum

Boş ver ya altının peşine düşmüş işte. Bence sen benim dediğim gibi yap karşı ödemeli gönder. Bu da ona iyi bir ders olur.🙂🙂

Şu an ailemin yanındayım, yarın dönüyorum oraya , adresi bende yok ama bulabilirim , Dediğinuzi düşünücem, yada ne kadar koşacak bu eşya konusu için merak ediyorum

Yolla gitsin ne uğraşacaksın, birisi karşı taraf ödemeli yolla demiş bence onu da yapma. Adını paragöze çıkarır böyleleri.

Şu an ailemin yanındayım, yarın dönüyorum oraya , adresi bende yok ama bulabilirim , Dediğinuzi düşünücem, yada ne kadar koşacak bu eşya konusu için merak ediyorum
Merak ettiginize degmez sevgili kisisinden pahali hediyeler kabul etmeyin sonra cirkinlesiyorlar ayilirken bile guzel ayrilmak lazim bazen

Yolla gitsin ne uğraşacaksın, birisi karşı taraf ödemeli yolla demiş bence onu da yapma. Adını paragöze çıkarır böyleleri.
Ben oyle bi fikir verdim sevgili kisisi altinin oesine dusmus arkadas vermissin hediye ne istiyon geri bence karsi taraf paragoz istedigi gibi soylesin kizda der altinin pesine dustu ayicigin pesindeydi ben niye paramdan olayim degmez bence boyleleri icin ama tabi konu sahibi bilir ben olsam oyle yaparim kargo odememek icin senin ev arkadasin toplasin benim arkadasa versin ben ondan alayim demis net paragoz

Ben oyle bi fikir verdim sevgili kisisi altinin oesine dusmus arkadas vermissin hediye ne istiyon geri bence karsi taraf paragoz istedigi gibi soylesin kizda der altinin pesine dustu ayicigin pesindeydi ben niye paramdan olayim degmez bence boyleleri icin ama tabi konu sahibi bilir ben olsam oyle yaparim kargo odememek icin senin ev arkadasin toplasin benim arkadasa versin ben ondan alayim demis net paragoz

İşte dediğiniz gibi paragöz, o yüzden kızın karşı taraf ödemeli yollamasına bak hala paralarıma göz dikiyor kargo parasına kadar benden alıyor yapar. Laf söz etmesin arkasından hiç bulaştırmasın diye söylemiştim.

Eski sevgilim bana FB forması almıştı . Arkasına ismimi yazdırmıştı . Benden ayrıldıktan sonra formayı geri istedi verdim tabii . Aradan belli bir süre geçtikten sonra benimle aynı isimde birini bulmuş ( ismim çok çok nadir bulunan isimlerden nasıl denk geldi anlamadim:D ) ona hediye etmişti aynı formayi. Ne şanslı adammış demistim :D

adam bahane arıyormuş demek ki bu kadar ayrılcam diye ağladığına göre kendisi.verin hediyelerini gitsin.o kadar insanla beraber oldum hiç hediyemi geri ver diyen olmadı nasıl adam bunlar ya :KK43:kargoya mı vereyim yoksa elden mi alırsın deyin hatta:KK48:

diger yorumlarda adamin neden suclandigini anlamadim. siz adama oyun oynamissiniz, o da aymış ve sizden soğumuş. sonuna kadar hakli. sinirini hediyeleri geri isteyerek cikarmak istiyor olabilir. siz zaten suclusunuz bir de adama ne laf soksam derdine dusmussunuz. dogru duzgun gonderin adamin aldiklarini, iliskiyi beceremeyen sizsiniz, birakin o da ayrilmayi becerememis olsun.

diger yorumlarda adamin neden suclandigini anlamadim. siz adama oyun oynamissiniz, o da aymış ve sizden soğumuş. sonuna kadar hakli. sinirini hediyeleri geri isteyerek cikarmak istiyor olabilir. siz zaten suclusunuz bir de adama ne laf soksam derdine dusmussunuz. dogru duzgun gonderin adamin aldiklarini, iliskiyi beceremeyen sizsiniz, birakin o da ayrilmayi becerememis olsun.
Ne yapmis konu sahibesi ona gore soyledigim her sozu geri alacagim cunku

Tamam gonderiyorum de gonder gitsin. Sen cevap vermedikce o da hediyenin ustune yattigini dusunecek hic gerek yok.

Back
X