A ashiq_kiz Guru Kayıtlı Üye 3 Nisan 2010 313 47 318 Fransa 6 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ashiq_kiz #1 Merhaba arkadaslar, sizce bir hediyelik dukkani acmak icin hangi diploma gerekir cevabinizi bekliyorum aranizda dukkan isleten varsa merak ediyorumda simdiden tesekkurler
Merhaba arkadaslar, sizce bir hediyelik dukkani acmak icin hangi diploma gerekir cevabinizi bekliyorum aranizda dukkan isleten varsa merak ediyorumda simdiden tesekkurler
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.914 742 363 6 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ashiq_kiz #2 hedıyelık eşyayı siz yapmayacaksanız satmak için işletme ruhsatı almanız yeterli diye bılıyorum.. ama siz yapıp satacaksanız o zaman işletme ruhsatının yanında ; bu konuda ustalık belgenızın ya da konuyla alakalı dıplomanızın bulunması lazım..
hedıyelık eşyayı siz yapmayacaksanız satmak için işletme ruhsatı almanız yeterli diye bılıyorum.. ama siz yapıp satacaksanız o zaman işletme ruhsatının yanında ; bu konuda ustalık belgenızın ya da konuyla alakalı dıplomanızın bulunması lazım..
A ashiq_kiz Guru Kayıtlı Üye 3 Nisan 2010 313 47 318 Fransa 6 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ashiq_kiz #3 Benim bildiklerimde boyledi o zaman yanilmiyormusum tesekkur ederim canim
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.914 742 363 6 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ashiq_kiz #4 rica ederim.. gönlünüze göre olsun şimdiden
Joy Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2007 828 39 123 54 6 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ashiq_kiz #5 benim kardeşim hediyelik eşya satıyor....üstelik kendi yaptıklarınıda satıyor..sadece vergi levhası çıkarman yeterli....yani işletme ruhsatı...
benim kardeşim hediyelik eşya satıyor....üstelik kendi yaptıklarınıda satıyor..sadece vergi levhası çıkarman yeterli....yani işletme ruhsatı...
TatLiGaci Heidi ve kankileri Kayıtlı Üye 10 Şubat 2009 14.249 94 413 6 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ashiq_kiz #6 dükkan işletmek için ne diplaması gerekecek ki..okuryazar olmayan veya ilkokul diploması olan dükkan işletemezmi..Ki doluuu.. hediyelik eşya için diploma gerekmez..ruhsat,vergi dairesine müracat vs.yeterlidir
dükkan işletmek için ne diplaması gerekecek ki..okuryazar olmayan veya ilkokul diploması olan dükkan işletemezmi..Ki doluuu.. hediyelik eşya için diploma gerekmez..ruhsat,vergi dairesine müracat vs.yeterlidir