• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediyesini begenmedi!

hediyenize verdiği değer size verdiği değerle doğru orantılıdır.. AYRILIN !

Ayyyy....
Ne kadar ayıp hakikaten.
O size hediye alinca sizde askim tişört un arkasinda küçük yirtiklar vardi defolu diye ucuza mi kactin de :)))

Bari fındıklı çikolata alsaydın demiş ya zıkkım ye deseydin keşke patavatsız,düşüncesiz,duygusuz ya :KK62::stop:

Bi de senin konun hazir acilmisken sunu dicem, adamin boyle bi hiyar oldugunu anladiginiz an onun icin bi daha boyle incelikler yapmayin. Yaparsaniz eger adamin bi taraflari kalkar.

suan yazdim ona hediyelerin maliyetini konusmak iyiye isaret degildir diye
diyorki: bunu demen bile ayipp sana takildim sadece arkadaslarimi arayip anlattim hemen cok sevindim

Senin alıcağın hediyeyide görcem deseydin hem illa ki lafı açılır ama belkide şaka yapmıştır erkekler bizim gibi değil ki biz en ufak şeye mutlu oluyoruz. birde sevgilin patavatsız mı dürüst mü bilemiycem ama ikisinden bir bence açık açık söylemiş :)

Hep karşıyımdır böyle kargo,hediye bilmem ne çok şımartmayacaksın bu erkekleri. İşte sonç böyle oluyor, telefonda kutla yeter bu kadar inceliği de bırak o yapsın.
Açma konuyu bundan sonra hediye filanda alma dahada..

Ben de beğenmezsem söylerim.
Almıştır, zahmet etmiştir, değer verilir ama beğenmek zorunda değilim.
Ucuza kaçmışsın lafı saçma ama beğenmemek normal bence.

Hayir fındıklı çikolatayla normal çikolata arasındaki 3 kuruş için dediği lafa bak ya.. muhtemelen sevgiliniz espri yapmıştır inanin ne cektiginizi cok iyi anlıyorum bende kargoyla sevgilime hediye göndermiştim ve içini açıp her şeye de baktilar yani. Yok bardak olmaz kırılır yok şu yok bu.. deli ederler adami

Bence söyleyeceğiniz şeyi söylemişsiniz iyi olmuş. erkeklere sürpriz yapmaya gelmiyor işte böyle. ayrılmak senin kararın ama artık ciddiye alma

Terbiyesiz! İnsan bi tesekkur eder derdim ben olsam.sen ugrasip göndermissin denir mi öyle aynisini sendeona yap bbaşka zaman ve bir daha hic hediye alma bence beğenmiyor ucuz buluyorsun nasilsa dersin.

iyi aksamlar hanimlar

erkek arkadasimla yaklasik 7 aydir birlikteyiz aramizdaki mesafeden dolayi dogum gününe kargo olarak hediye yollamistim ufak birsey. aramizda ilk hediye olacakti
Hediye olarak atki almistim onu koydum ve bos durmasin diye hemen acilen bir markete gidip cikolatalar alip koymustum.

Neyse bugün eline ulasti..tabiki cok sevindi.
neyse zaman gecti aradan dediki: Cikolatalarda ucuza kacmissin askim.
Ben tabi bozuldum "Ne olduki begenmedinmi" dedim
dediki: Bari findikli alsaydin ben sahsen begenmedim.
Okadar bozuldumki anlatamam..
gülerek dedimki: Insan elindekiyle yetinmeyi bilmeli bundan sonra sana yok artik kargo margo.

Neyse bu konuyu degisti ama ben acikcasi bozuldum ve konusamadim isim var sonra konusalim diyerek konusmayi kestim. suan acikcasi cok kizginim hic konusasim yok O ise hicbirsey olmamis gibi devam konusmak istiyor..ben istesem hicbirsey bile yollamazdim ama icimden geldi ve yollamak istedim. Ne yazikki insanlari sevindirmeyi cok seviyorum ama bu sefer gercekten kötü oldum üstelik sevdigim adam.
Üstelik ne zorluklarla yolladim o paketi..paket subesi bana uzak birde ordaki adamlarla tartismistim cikolatalari almayacaklardi diye..yani sonucta EMEK denen birsey var o hediyede

Neyse icimi dökmek istedim cünki cok üzgünüm..

Siz ne düsünüyorsunuz?

Ayyy hic sevmem oyle durumlariiii. Valla bende begenmez rezil olurum falan diye 1 sene boyunca hediye falan almamistim :KK48: Amaan sende hic takilma bu konuyaa bidaha ruyasinda gorur hediyeyi falann hic ugrasma. İncelikten emekten anlamayan adama hediye falan lazim degill. Ama bence bu konudaki kirginligini ona belli et. Ay nasil sinirlendim gece gece bulmus birde begenmiyorr :63:

Back
X