kasmayın bu kadar yaa kutlamısınız ıste ılla hedıye ye ne gerek var????
ama ılla hedıye dıyorsanız da...
bılgısayardan anlarsanız evde bos cd de varsa, resımlerınızden olusan bır cd hazırlayın bırde arka fona bır muzık atın, maksımum yarım saatlık bır ıs sesınızle de kutlama mesajı yapın hem el emegı hem bedava hemde cok hos bır hedıye bence...
Böyle bir adama ne hediyesi ne pastası o zaman?kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
sevdıgı yemeği yapeşimin doğum günü ve ben evden dışarı çıkamıyorum bebeğim var,evdede süt bitti pasta bile yapamıyorum ,sabah kutladım öpücüklerle sarıldım ama buruk geçiriyorum hiçbirşey alamadım
kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
eşimin doğum günü ve ben evden dışarı çıkamıyorum bebeğim var,evdede süt bitti pasta bile yapamıyorum ,sabah kutladım öpücüklerle sarıldım ama buruk geçiriyorum hiçbirşey alamadım
kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
eşimin doğum günü ve ben evden dışarı çıkamıyorum bebeğim var,evdede süt bitti pasta bile yapamıyorum ,sabah kutladım öpücüklerle sarıldım ama buruk geçiriyorum hiçbirşey alamadım
o zaman hediyeden daha fazla sorunlarınız var demektir.insan bebeğini alıp dışarı hava almaya çıkmayacaksa,hapis mi kalacaksınız anlamadım ki.siz de bu adama hediye alamadım diye hayıflanıyorsunuz,aklım almıyor vallahi.kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?