hediyesiz doğumgünümü olur :(

çok teşekkür ederim vede sevdiği yemeklerden yapıcam

eşimin doğum günü ve ben evden dışarı çıkamıyorum bebeğim var,evdede süt bitti pasta bile yapamıyorum ,sabah kutladım öpücüklerle sarıldım ama buruk geçiriyorum hiçbirşey alamadım
sevdıgı yemeği yap

internette kapıda ödeme var ordan alabilirsin...
buda olmaz dersen eşin kendi saçma kıskançlığın cezasını çeksin ozaman...

Bir bebek oldu diye eve hapis mi oldunuz? Demekki çocuk olunca eşler ilgisiz kalıyor lafı doğruymuş..

kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorum bu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum

amann
böyle adama ne hediyesi yaa
hiç kutlamamak lazım
çok sevdiği anası alsın hediye

sevdiği yemekten yap güzelce bir masa hazırla. Doğum gününü bebeğinizin kutlamasını sağla. Mesela elinde baba doğum günün kutlu olsun yazısı olabilir yada ne bileyim bebeğin kazağına falan yapıştırabilirsin kağıdı

telefonla pasta sipariş edebilirsiniz, yakınınız var ise ondan da hediye alması için yardım alabilirsiniz

eşimin doğum günü ve ben evden dışarı çıkamıyorum bebeğim var,evdede süt bitti pasta bile yapamıyorum ,sabah kutladım öpücüklerle sarıldım ama buruk geçiriyorum hiçbirşey alamadım

yumurta kapıya dayanmış, yeni aklınıza gelmiş.
gidip çarşı pazar hediye hediye diye dolaşamazsınız belki ama gidip süt almakta zor olmamalı..
ayrıca, bir iki hafta öncesinden internetten hediyede alabilirdiniz..
çocuğu sebep olarak göstermeyin..
akşam herzamankinden farklı birşeyler yapın.. özel bir gün olsun

kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorum bu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum

ozaman sabah yaptıklarınız kafi..
hatta akşam kredi kartım olmadığı için, dışarı çıkamadığım için birşey yapamadım diye eklemeyide unutmayın..

Sen böyle adama pasta yapamadım diye üzülüyorsun yaaa ,böyle konuları okuyunca çok şaşırıyorum
Ben olsam bırak pastayı bulamaç yapmam

madem guzel bir yemek falan birsey hazirlayin, en azindan ozendiginizi gosterin. bebegide sarmalayin bir sut alip geliverin yani ne var bunda mecbur kalsaniz cikmayacakmisiniz.

ohooo oyle adama ne ugrasacaksin bosver ne dogum gunu falan kutluyorsun, adam seni resmen eve kitlemis markete bile gidemiyorsun hala ahh hediyesiz dogum gunu mu olur diye hayiflaniyorsun cidden sasiyorum o gordugun muameleyi icsellestirmissin yani

o zaman hediyeden daha fazla sorunlarınız var demektir.insan bebeğini alıp dışarı hava almaya çıkmayacaksa,hapis mi kalacaksınız anlamadım ki.siz de bu adama hediye alamadım diye hayıflanıyorsunuz,aklım almıyor vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…