hediyesiz doğumgünümü olur :(

ya işin açıkçası bu memleketede yeni geldik bilmiyorum nerde ne dükkanlar var offff hiç böyle olmamıştı akşama napıcam ben
İnternetten çevredeki pastaneleri arastirip numara bulup siparis ettirseniz ???

Canım bir kere de böyle kutla sütsüz bir şey yap mum koy bu senede böyle olsun de ben eşime öyle yapmıştım pastaya mum koymuştuk o kadar hediye alamamamıştım..

kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorum bu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
sizi çok iyi anlıyorum. üzülmeyin, yapmayın bence pasta. dersiniz evde süt yoktu yapamadım diye bişey demez.

Ne şanslı adamlar var yahu. Baskıcı ol,kadını kapı dışarı çıkarma eğer çıkarsa burnundan getir sonra o sana hediye alamadı diye üzülsün. Vallahi bravo konu sahibi
Biraz öncede bir konuda küçücük bir olaydan kavga çıkaran konu sahibi ve sürekli altdan alan kocası vardı yine yaranamıyordu.Bende ne şanslı kadınlar var demiştim.Öylesi de var böyleside bir garip dünya

Ayol ne pasta hediyesi adam eve köle almış dışarı çıkmak yasak kendi gitsin dışarı sende insan yüzü görmeden kafayı ye gerçi durumundan da hosnutsun sen

ne

kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorum bu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum

Yok artık!
Burada yüzlerce konu okudum ama hala kocadan habersiz/izinsiz burnunu dışarı çıkaramayan kadınlarımızı anlayamıyorum.

Neyse ki bahanen varmış. Kuru kuru kutla bunu hakediyor çünkü kıskanç koca.

Hediye almasanda olur yabancı degıl ya dogum gunune hedıyesız gıdılmez dıye dusunesın..
Bugun almazsın 1 ay sonra alırsın esın o senın.. Guzel bır masa hazırla yemeklerını yap hersey hedıye degıl kı Önemlı olan hatırlayıp deger vermen

Aynen arkadaşım. Anladım hangi konudan bahsettiğini katılıyorum sana kesinlikle.

Tlf ile pastaneden yaş pasta isteseydin benim kızımda küçük olduğu için eşimin doğum gününde eve getirmişlerdi

1 saat öncesinden herhangi bir pastaneyi arayıp sipariş vermek çok mu zordu?

eşimin doğum günü ve ben evden dışarı çıkamıyorum bebeğim var,evdede süt bitti pasta bile yapamıyorum ,sabah kutladım öpücüklerle sarıldım ama buruk geçiriyorum hiçbirşey alamadım
Yaa birilerinden rica edebilirdin.? Pastanden gunler oncesindne siparis verip evine istetebiliridn bugune misal? Yani ben bahane kabul etmiyorum yaaa

Bir paket sut icin kredi karti mi kullaniyorsunuz.Ya da ufacik i8 liralik bir pasta icin.Allh kolayluk versin.Ben esime derdim para birakmaz diye demek benden kotuleri varmis.Beninde bebegim var sut param hic olmazsa vardir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…