İnternetten çevredeki pastaneleri arastirip numara bulup siparis ettirseniz ???ya işin açıkçası bu memleketede yeni geldik bilmiyorum nerde ne dükkanlar var offffhiç böyle olmamıştı akşama napıcam ben
Ya nasil insanlarla evleniyorsunuz ben cidden anlamiyorum
sizi çok iyi anlıyorum. üzülmeyin, yapmayın bence pasta. dersiniz evde süt yoktu yapamadım diye bişey demez.kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
Biraz öncede bir konuda küçücük bir olaydan kavga çıkaran konu sahibi ve sürekli altdan alan kocası vardı yine yaranamıyordu.Bende ne şanslı kadınlar var demiştim.Öylesi de var böyleside bir garip dünyaNe şanslı adamlar var yahu. Baskıcı ol,kadını kapı dışarı çıkarma eğer çıkarsa burnundan getir sonra o sana hediye alamadı diye üzülsün. Vallahi bravo konu sahibi
kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
Aynen arkadaşım. Anladım hangi konudan bahsettiğini katılıyorum sana kesinlikle.Biraz öncede bir konuda küçücük bir olaydan kavga çıkaran konu sahibi ve sürekli altdan alan kocası vardı yine yaranamıyordu.Bende ne şanslı kadınlar var demiştim.Öylesi de var böyleside bir garip dünya
Zaten pastayi da hediyeyi de haketmiyormus. Sanki esirisin.kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
Yaa birilerinden rica edebilirdin.? Pastanden gunler oncesindne siparis verip evine istetebiliridn bugune misal? Yani ben bahane kabul etmiyorum yaaaeşimin doğum günü ve ben evden dışarı çıkamıyorum bebeğim var,evdede süt bitti pasta bile yapamıyorum ,sabah kutladım öpücüklerle sarıldım ama buruk geçiriyorum hiçbirşey alamadım
Daha süt almaya cikamiyorsunuz hediye almaya cikamamanizi yadirgamaz dert etmeyin bir kere daha öpün gecsinkredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?