- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
Ben 2 bardakBi bardak içtim bugün
azim geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 bardakBi bardak içtim bugün
Sevindim ben de içicem öğlen evde üç inşaşşah şuan birdeyim hâlâBen 2 bardak
azim geldi![]()
Toplam iki içebildim olsun üçüncüyü içip işe gidiyorum öptüm
Ben iki buçuk da kaldım :) bravo kız
Kolay gelsinn aklına geldikçeee iç canısı suynuu benim 4 bardak oldu![]()
Canısı şuan 7 bardaktayım 10 yaparım akşam yatana kadar akşam gelip yazarım içersem innnnşşşH E kaçıncı bardaktasın
İçine limon koy içmesi daha zevkli oluyo bi dene istersen saf su bnm içimi bulndırıyo çnküBen beş içtim güç bela geriye kaldı 5
İşte misin yolda mı ya da sahlep içtim karnım şişti patlıyorumCanısı şuan 7 bardaktayım 10 yaparım akşam yatana kadar akşam gelip yazarım içersem innnnşşş![]()
Ama o sırf su olmuyo bence boşverİçine limon koy içmesi daha zevkli oluyo bi dene istersen saf su bnm içimi bulndırıyo çnkü
Şuan evdeyım çay içiyoruz eşimle :)İşte misin yolda mı ya da sahlep içtim karnım şişti patlıyorum
Evet zamanla aşılırsın yaŞuan evdeyım çay içiyoruz eşimle :)
Çayıda 4 şekerli içerdim şan şekeri bıraktımm off leşşş ama alışıcakmışım öyle dıyo herkesss .
Eki Görüntüle 1776671
Iste şisemde bu :)) yazın hamileydim 8 litre içtiğimi bilirim. şimdi 3 4 litre zor başaracaksınız bende bu aralar zorla içiyorum biraz tatlı falan yiyorum sırf susatsin diye
Ayyy cok su icen genclesir falan diyolar![]()
Fıstık gibi olucaaammm![]()
anlayabiliyorum yengem öyleydi yanında kaldığım zaman cilt hastaligi vardı ama sudan nefret ettiği için unutur saat kurardı 2 saatte bir alarm öterdi şu üç diye ama içerken ki hali çok komik olurduGünah olmaısn ama inan tiksiniyorum
Kendıme 1 yıl boyunca çok ıyı bakacğıma söz verdım eşime, eşimde öyle artk sağlıklı beslenıyoruz. Zarralı hiçbirşey yemıyoruz ve bol bol su içicez diye tiksine tiksine içiorum![]()
Heeehh aynı beeenn telefonuma uygulama indirdim hatırlatıyo ama işte ne çare susturuyorumanlayabiliyorum yengem öyleydi yanında kaldığım zaman cilt hastaligi vardı ama sudan nefret ettiği için unutur saat kurardı 2 saatte bir alarm öterdi şu üç diye ama içerken ki hali çok komik olurdu