B belin87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2013 1.372 22 46 İstanbul 26 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi azrazehra #21 erkeklerin egosu işte . baktı üstüne düştün hoşlandığını çok belli ettin kendini bir halt sandı . bence hiç sallama .
erkeklerin egosu işte . baktı üstüne düştün hoşlandığını çok belli ettin kendini bir halt sandı . bence hiç sallama .
azrazehra Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2013 456 0 26 Sakarya 26 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi azrazehra #22 sevilayla .!.: canım senin yerinde olsaydım demediğimi bırakmazdım ne demek bir daha görüşmeyelim bunun bi hesabı olmalı elbet bi açıklaması olmalı kimse öyle görüşmeyelim demekle çekip gidemez ben sinirlendim burda valla hiç mi bişey söylemedi bu adam Genişletmek için tıkla... Hayır canım açıklama yapmadı....Bende kendimce yazdım bişiyler işte =(
sevilayla .!.: canım senin yerinde olsaydım demediğimi bırakmazdım ne demek bir daha görüşmeyelim bunun bi hesabı olmalı elbet bi açıklaması olmalı kimse öyle görüşmeyelim demekle çekip gidemez ben sinirlendim burda valla hiç mi bişey söylemedi bu adam Genişletmek için tıkla... Hayır canım açıklama yapmadı....Bende kendimce yazdım bişiyler işte =(
azrazehra Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2013 456 0 26 Sakarya 26 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi azrazehra #23 belin87 .!.: erkeklerin egosu işte . baktı üstüne düştün hoşlandığını çok belli ettin kendini bir halt sandı . bence hiç sallama . Genişletmek için tıkla... Aynen öyle tatlım üstüne düştüm, kabardı pislik bulur artık egosunu şişirecek başkasını =(
belin87 .!.: erkeklerin egosu işte . baktı üstüne düştün hoşlandığını çok belli ettin kendini bir halt sandı . bence hiç sallama . Genişletmek için tıkla... Aynen öyle tatlım üstüne düştüm, kabardı pislik bulur artık egosunu şişirecek başkasını =(