Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam olmamış ki baba veya koca olsun. adam olan karısına iftira atıldığında karısını değil.Merhaba Hanimlar. Kocamla bı kaç aydır ayriyiz annemlerdeyim küstüm geldim ailesi tarafindan çok iftiraya uğradım ama kocam hepsi milletin uydurması dedi ve barışmak istiyor ama önce annesini aramamı istiyor ve bana dediki annem sana ağır konuşsa tepkin ne olur benim için yuvan için susarmisin bişey demedim ve bana dediki barisirsak ablanla enişten seni nasıl götürdülerse öyle getirsinler ben gelmem saçmalığa bakin. 4 yaşında bide kızımız var sizce böyle bı adamdan nekadar koca olur ve nekadar baba olur
Hayır kocam saldırdı onu polise verdim ve kaynanada iftira attiKocanin ailesi sana iftira atti.
Kocanin annesi seni patakladi.
Sende onu polise sikayet ettin.
Ve sonunda annenin evine gittin.
Esinde sen geliceksen gel hatta annemden ozurdile diyor.
Ne iftirasj atildi?
Neden dovmeye kalkisti kv ?
Olaya polis girdi diyemi sen ozurdilecekmissin?
Dogru anladiysam ve sorularim cevaplanirsa yorumumu yapicam :)) sevgiler
Ne yapmayi dusunuyosun pekiHayır kocam saldırdı onu polise verdim ve kaynanada iftira atti
İşte böyle bir soruya aldınız cevap bu ilişkide taşların yerine oturmasını sağlarBen annene ağır konuşsam senin tepkin ne olur, yuvan için susar mısın?
Sorusunu cevaplasın.
Bitirdim herşeyi o yoluna ben yolumaNe yapmayi dusunuyosun peki
aynen annesi oradan veriyordur gazıHele kocan diyor ki: "sen gel ama benim başımı derde sokma. Bende aileme kendi geldi deyim. Hayatımızda hiç birşey değişmesin".
aslında senden özür diletecek sonrada sen geleceksin ben getirmemiş olacağım diyor...sonradan bir sorun çıktığında sen kendin geldin sen özür diledin diyecek...suçu senin üstüne atacak..Merhaba Hanimlar. Kocamla bı kaç aydır ayriyiz annemlerdeyim küstüm geldim ailesi tarafindan çok iftiraya uğradım ama kocam hepsi milletin uydurması dedi ve barışmak istiyor ama önce annesini aramamı istiyor ve bana dediki annem sana ağır konuşsa tepkin ne olur benim için yuvan için susarmisin bişey demedim ve bana dediki barisirsak ablanla enişten seni nasıl götürdülerse öyle getirsinler ben gelmem saçmalığa bakin. 4 yaşında bide kızımız var sizce böyle bı adamdan nekadar koca olur ve nekadar baba olur