• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hele kocam nediyor

bu adamdan kocada, babada olmaz. 4 yaşındaki kızın ondan daha akıllıdır kesin

Kocanin ailesi sana iftira atti.
Kocanin annesi seni patakladi.
Sende onu polise sikayet ettin.
Ve sonunda annenin evine gittin.
Esinde sen geliceksen gel hatta annemden ozurdile diyor.

Ne iftirasj atildi?
Neden dovmeye kalkisti kv ?
Olaya polis girdi diyemi sen ozurdilecekmissin?

Dogru anladiysam ve sorularim cevaplanirsa yorumumu yapicam :)) sevgiler

Merhaba Hanimlar. Kocamla bı kaç aydır ayriyiz annemlerdeyim küstüm geldim ailesi tarafindan çok iftiraya uğradım ama kocam hepsi milletin uydurması dedi ve barışmak istiyor ama önce annesini aramamı istiyor ve bana dediki annem sana ağır konuşsa tepkin ne olur benim için yuvan için susarmisin bişey demedim ve bana dediki barisirsak ablanla enişten seni nasıl götürdülerse öyle getirsinler ben gelmem saçmalığa bakin. 4 yaşında bide kızımız var sizce böyle bı adamdan nekadar koca olur ve nekadar baba olur
adam olmamış ki baba veya koca olsun. adam olan karısına iftira atıldığında karısını değil.

Kocanız sizle barışmak istemiyor kendini davalı kısmından kurtarmak istiyor öyle barışmamı olur. Bilmem kim bıraksınmış yok ya bide yarın kendi derse şaşırmam.

Adam gelmemeniz için uğraşıyor gibi...Giderseniz de öncesinden farklı olacağını sanmıyorum.Nasılsa geliyor diye daha rahat hal ve tavır sergilemesi olası.
Düşünmenize bile değmeyecek birine o fırsatı vermeseniz keşke.

Kocanin ailesi sana iftira atti.
Kocanin annesi seni patakladi.
Sende onu polise sikayet ettin.
Ve sonunda annenin evine gittin.
Esinde sen geliceksen gel hatta annemden ozurdile diyor.

Ne iftirasj atildi?
Neden dovmeye kalkisti kv ?
Olaya polis girdi diyemi sen ozurdilecekmissin?

Dogru anladiysam ve sorularim cevaplanirsa yorumumu yapicam :)) sevgiler
Hayır kocam saldırdı onu polise verdim ve kaynanada iftira atti

Barışmak mı istiyor, sizi sindirip devamına mı hazırlıyor karar veremedim.. hele kocanız ne diyor bi bakın. Gel annemden özür dile, her türlü iftiraya sesini çıkarma çünkü çocuğumuz var, ha ola ki sesin çıktı, üzerine yürürüm, hakaret ederm hatta döverim. Sende yuvana sahip çıkan fedakar kadın olacaksın!!! Sanırım kocanız bunu diyor...

Koca; geleceksen böyle diyor. Aslında gelinde istemiyor zaten. Siz barışmak istiyor gibisiniz.
Ben bu boşanma konularina bakmym artık sonra banlancamo_O

Ne köy ne kasaba, hic bisey olmaz canim. Barismak isteyen adam gelir kapina, ne yapar ne eder ikna eder. Adam bi kere sana sart kosuyo barismak icin. Senin anneni arasin ayni sekilde en agir sozlere ragmen barismak isteyecek mi acaba?

Hele kocan diyor ki: "sen gel ama benim başımı derde sokma. Bende aileme kendi geldi deyim. Hayatımızda hiç birşey değişmesin".
aynen annesi oradan veriyordur gazı
sakın gitme gidersen analık hakkımı helal etmem diye bık bık ediyordur
bu da kendince böyle bir çözüm bulmuş
her şey tam gaz devam anam iftiralara saldırılara devam bir de sen süklüm püklüm döneceksin ki ben de elalame ben almadım benim karı döndü diyeyim

Merhaba Hanimlar. Kocamla bı kaç aydır ayriyiz annemlerdeyim küstüm geldim ailesi tarafindan çok iftiraya uğradım ama kocam hepsi milletin uydurması dedi ve barışmak istiyor ama önce annesini aramamı istiyor ve bana dediki annem sana ağır konuşsa tepkin ne olur benim için yuvan için susarmisin bişey demedim ve bana dediki barisirsak ablanla enişten seni nasıl götürdülerse öyle getirsinler ben gelmem saçmalığa bakin. 4 yaşında bide kızımız var sizce böyle bı adamdan nekadar koca olur ve nekadar baba olur
aslında senden özür diletecek sonrada sen geleceksin ben getirmemiş olacağım diyor...sonradan bir sorun çıktığında sen kendin geldin sen özür diledin diyecek...suçu senin üstüne atacak..

Hele hele :halay: gız o ne biçim özür hele bele özür mi nedermiş

Yani böyle özür olmaz.

Back
X