Helinaa72'nin Diyet Günlüğü

helinaa72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
50
5
86
İstanbul
Arkadaşlar yaklaşık 7-8 yıldır kilolarıyla mücadele ettim bir çoğu başarısızlıkla sonuçlandı. Kilo verdim mi verdim nedense kontrolsüz bi şekilde yeniden aldım. yeeme düzenimi aşırı değiştirmediğim halde fazlasıyla olmasada geri aldım. en son 89 kg diyetisyene gittim. 82 kg düştüm. 89 kg yu tekrar hiç görmesemde 82-87 arası gelgitleri çok yaşadım Uzun süredir ortalama kilom 84 oldu. Hayatıma neyi kattım herşeyi her duyduğum kattım. elma sirkesi elma diyeti. sandaloz sakızı hatta midem bulana bulana fındık yağı bile içtim. bunlar ne yaptı kilomu sabitledi. 80 kg nun altı benim için hayal gbi bi şeydi..Hayatıma sporu Hayatıma Haziran 2011 de sporu kattım bir salona yazıldım. ama düzenli gitmeme diyetisyen kontrolünde olmama rağmen haftada 500 gram bile veremediğim oldu. Bunun getirisi ne oldu moral bozukluğu. Sonradan tamamen bilinçsizce hayatıma kırmızı acı pul biberi kattım.

Sabah normal peynir zeytin 2 dilim ekmek yada, yarım simit biraz peynir ile kahvaltımı yaptım. Makarnayı çok sevdiğim için bazı günler yağsız peynirli makarna yaptım yedim. öğle yemeğinde yemekte ne varsa onu yedim pilav makarna hariç. aralarda meyve. akşam 3 gibi 1 bardak süt yada bir kase yoğğurt 3 yada 4 gibi yenilen süt yada yoğurt kesinlikle akşam eve tok gidilmesini sağlıyor. Akşamları sırf meyve ve kesinlikle içine bir çay kaşığı kırmızı pul bibier katılmış ayran açlık hissetikçe içtim ilk başlarda 4-5 bardak olduğu bile oldu şimdilerde en fazla 2 yada 3 bardak. Yapması zor mu zor gibi görünsede kilo verdiğiniz gördükçe eçok ç ok kolay ve çekilir.

6 Ocak 2012 : 82 kg
26 Şubat 2012 : 75 kg

Yoğurt ve pulbiber! Yağ yakıcı özelliğe sahip bende içicem bundan sonra biraz fazlam var 2-3 kilo versem bana yeter şuan 52 falanım 49-48 olsam ne ala ! Teşekkürler<3 :52:

Back
X