Hanımlar merhaba ben 24gün önce doğum yaptım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz. Lohusalık denen psikolojiyi hiç yaşamadım normal yaşantıma eve geldiğimden beri devam ediyorum. Fakat beni gerçekten çok rahatsız eden durumlar oluyor. Eve ilk geldiğimizde kayınvalidem kalayım mı gece dedi hayır biz bakarız bakamazsak sesleniriz dedim.Bebeğim sürekli memede duran bir bebek ayırıyorum 10dk sonra tekrar ağlayarak kalkıyor. Aşağıda olduğumuz zaman hemen alıp susturmaya sallamaya baslıyolar meme istiyor diyorum bu seferde sürekli ellerinden almış olup diğer odaya geçiyorum kyınpeder de evde olduğu için oturdugumu da anlamıyorum rahatsız da oluyorum. Artık vermek istemiyor diye düşüncekler diye aşağıya hiç inmiyorum. Gündüzleri her gün geliyorlar görümcemle müsait misin diye aramıyorlar. Ne zaman da tek gelse bana sürekli sütün mü yetmiyor niye ağlıyor diyip gögüsümün içine giriyor emzirirken çok rahatsız oluyorum bişey diyince de suratı asılıyor o mu lohusa ben mi bilemedim. Bir de sürekli memede olduğu için kapıya bile memede gidiyoruz kayınpederim oluyor bazen rahatsız oluyorum hiç müsait misiniz diye aramak yok bunalttılar artık eşimde banyoda oluyor bornozla yakaladılar 2 3 kere kapıda bekletsem surat 5karış açsam özel hayat denen bişey kalmadı zaten bende eşime sitem ediyorum napayım bilemedim. Eşime dedim özel hayat kalmadı artık söyler misin gelmeden arasınlar diye. Acaba lohusalık bu mu. Normalde komşu gibiydim ben onlara bi anda sürekli girip cıkılınca mı rahatsız oldum acaba