hem ağlarım,hem boşanırım...

Sen kararını vermişsin ve değişmeyeceğini söylüyorsun.O yüzden arayıp aramamasına takılma,arasa bir iki söz söylese,emin ol kafan karışır..Acaba dersin,bir şans daha versem mi..Sonra ne mi olur,tekrar bir hayal kırıklığı...Böyle olmasındansa,boşver bırak aramaması daha iyi..

Yalnız nedense aklıma şu takılmadı da değil,sormadan edemeyeceğim;severek mi evlendiniz ve bu hareketleri evliklikten önce de var mıydı?Eğer evlikten önce böyle değilde,birdenbire bu kadar çok değiştiyse bir durup düşünmek lazım aslında.Ki şuan dahi gününü gün ediyormuş.Bu kadarı normal değil..Yaşanmışlıklar var,paylaşılan şeyler var sonuçta,insan istemeden de olsa aklına gelir..Acaba büyü vs olabilir mi?İnan bana etrafta o kadar çok kıskanç haset insan var ki,kimseye güvenemiyorsun ve herşeyde bekleniyor insanlardan.....Hayır baştan beri böyle dersen de,en doğru kararı vermişsin...

Hayat kısa,çok kısa hemde....Üzüleceksin elbette,acını da yaşayacaksın.Ama Allah insana kaldırabileceği kadar yük verirmiş,daha fazlasını vermezmiş..İlah-i adalete inan...Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz...Hayırlısı olsun hakkınızda,Allah yardımcın olsun arkadaşım..

severek evlendık canım.5yıldır beraberız.unıversıteyı aynı ılde okuduk hatta..bu tarz hareketlerını gormustum evet.bana yapmadı ama..ozellıkle mac sırasında arkadaslarıyla kavga edıodu.trafıkte sınırlenıyordu.gordugum bunlardı..

walla canım duydugum ole hayatına hıc bısey olammıs gbı dewam edıomus yanı..iş dısındakı zamanlarında gezıomus dolasıomus..banada tuhaf gelıo dedıgım gbı ıste..

erkeklerın hepsı aynı malesef bugun ıyıyız canımlı cicimli ama terketsem evi oda benı aramaz normal hayatına devam eder gamsız bunlar

Canım senin daha okadar tazeki yaşadıkların benim düşün 6 ay olucak.Bende geceleri uyuyamıyordum okadar düşünüyordum ki herşeyi.Yaşadıklarımızı sanki tekrar yaşıyordum.Ve neden sorusunu soruyordum inan geceleri herkes uyuduktan sonra ağlıyordum gündüzde ailemin üzülmemesi için güçlü durmaya çalışıyordum.İnan zaman herşeyin ilacı oluyor.İnsanın en değerlisi ailesidir.Düşün elin erkeği arkasını dönüp rahatça gidiyor ve umursamıyor fakat aile öylemi karşılıksız bir sevgi ve şefkatle sarıyorlar bizi.İnsan annesinin babasının ölümüne alışıyorsa arkasını dönüp giden erkeğinde yokluğuna inan alışıyor.Ben şimdi iyiyim Allaha şükür.Hatta benim eşim face de başka kızlra abone oluyor açık açık eskiden olsa dayanamazdım ama artık umurumda değil.O beni siliyorsa ben neden silmeyeyim?Oyüzden canım sakın kendini üzüp yıpratma.Birtek biz değiliz bunu yaşayan.Düşün ya çocuğun olsaydı bebeğinle dönseydin dahamı iyi olucaktı?Hem bebeğine yazık olucaktı hemde sana.Şuna emin ol ben çevremde çok şahit oldum 2. evliliğini yapıpta çok mutlu olan insanlar var.Örnek benim halamın kızı.Keşke ilk evliliğimi hiç yaşamasaydım hayatıma ilk önce 2. eşim çıksaydı diyor.Oyüzden canım bu duygulaı şuanda yaşaman çok normal.Ama bu dünyanın sonu değil bitanem.Benim kadr zırlak bir insan yoktur mesela:) Herşeye ağlardım ben bile aşabildiysem sende aşarsın canım.Sadece zaman lazım..........

saol canım benım yorumun için..dediğin doğru aslında,sıcağı sıcağına birsey anlamadım sanrıım..ama dedıgım gıbı ıcımde ona karsı sevgı yok..dönemk istemiyorum okadar canımı sıkmıs ki..sadece onun rahat olması benı sınırlendiriyor..umarım bu da zamanla gecıcek..yanımda oldugun ıcın cok saol bulamadım..

Canım benim hep yanındayım bunu bil.Seni rahatlatıyorsam ne mutlu bana.Hangi bayan güle oynaya yuvasını dağıtır ki? Bitiriyorsada demekki gerçekten çözüm bulamamıştır.Senin canını sıkan evet rahat ve umursamaz olması.Erkeklerin yapısı bu galiba.Düşün eşim dövüp beni gece yarısı ailemin yanına gönderiyor başka illerdeyiz hemde düşün.Arkamdan tatillere çıkıyor.Memleketine gidiyor.Akrabalarına karşı beni karalıyor.Eski sevgilisine özel msn adresi alıyor.Face de açık açık kendi oturduğu ilden kızlara abone oluyor.Düşün birde boşanma aşamasındayız.Delil olarak kullanabileceğimden bile korkmuyor.Okadar rahat ve umursamaz yani...Annem herzaman der bir koca karısını biranda silip atıyorsa (namusuna leke getirmediği sürece) bunda bişey vardır.Özellikle eşlerini birkerede silip atan erkeğe dikkat et der kesin hayatında biri vardır.Gözü evdekini görmez.Nasıl olsa seçenek çoktur.Bilmiyorum her erkek için geçerlimide benimki için geçerliydi.Çıktı foyaları...

ınanmıyorum ya yuh demek ıstıyorum pardon ama..evet canım bence annen haklı..bızımkınınde bırı oldugnu sanmıyorum da onun ıcın hayatta bır esten onemlı baska seyler var: oncelıkle kendısı..kusursuz hatasız kendısı...halı saha macları..futbol oyunları..bılgısayar oyunları..dızılerı.. kagıt oyunları pokerı kıngi..

kızlar bende evlendim ayrıldım sırılsıklam aşıktım ailem istemedi ama ben tutturdum illede evlenicem diye sonrada olan oldu dayak da yedim herşey de oldu o kadar beynim dağılmış ki ben ayrıldığıma üzülemedim bile.beni nasıl dövdü hani beni çok seviyordu diye takılı kaldım.ama boşanma kararı verdiysen mutlu değilsen hele hele ilgisiz ve sorumsuz biriyle yaşamak mümkün değil bugün olmazsa yarın canına tak edecek.çocuğun yok sanırım en iyiside bu benim de çocuğum yoktu dayanamadım zaten boşandım hemde bütün çeyizimi bıraktım sadece kabanım üzerimdeki kıyafetlerimle evden çıktım.herşeyim orda kaldı dönüp bakmadım bile hiç de intikam hırsıyla yanıp tutuşmadım.boşanmayı kabul etmemek burnu sürtsün diye düşünmek ona ne kadar zarar verecekse sana da zarar verecek kendini yıpratmana değmez.barışmak için neler yaptı karakollara düştüm kaç kere istemem dedim başka bişi demedim.ve ilk celsede kurtuldum ondan en iyisini yapmışım ne uğraşacaksın bırak defolup gitsin sende bir an önce yepyeni bir sayfa aç ve tüm yaşadıklarını unut.ne kadar uğraşırsan o kadar sende yıpranacaksın.uğraşmaya değermi?bence bu onu daha çok değerli kılar.o sana değer vermiyorsa hadi ordan sende diyeceksin bir kalemde silip atacaksın bence.şimdi ne durumdayım geçmişte yaşadığım herşeyi unuttum.o zaman 21 yaşındaydım 8 sene sonra tekrar aşık oldum tekrar evlendim.boşanmadan önce iyi düşünüp ona göre karar vereceksin ben buna dayanabilirmiyim nereye kadar dayanabilirim?bunun cevabını verebiliyorsan kararını vermişsin demektir.hakkında hayırlısı olsun inş.

Canım benimkide halı saha maçlarına giderdi futbol manyağıydı adeta.Aynı evde saatlerce otuurduk konuşmadan.Laptopu kucağından indirmezdi.Hangi sayfalarda gezinirdi bilmezdim ama.Bizimkiler çok çağdaştı canım :):):) eşim ne karar verse ailesi hep sırtını sıvazlardı oğulları çok doğrucuydu çünkü çok akıllıydı.Yuhhhhhhh da diyebilirisin ayrıca :) Ben eşime asla ihaneti konduramazdım ama oluyormuş demekki ummaadık taş baş yarıyormuş :)

Canım evlnip mutlu olmana çok sevindim.Umarım ilerde bende buraya mutluluğumu yazabilirim...Bende şiddet gördüm isteemiyorum sevmiyorum diyordu hep bana.6 aydır ailemin yanındayım.Hiç aramadı eşimde aileside.Bende açtım davayı.Adam açık açık kızlara abone oluyor facede.Korkusuz ve umursamaz.Seninki gibi benimki barışmak istemedi aramadı bile.Arasa bir kere barışalım deseydi belki egom tatmin olurdu.Ama yok...şimdi tebligatıma cvp vermelerini bekliyorum.

Canım durumuna üzüldüm öncelikle geçmiş olsun.Allah herşeyin hayırlısını versin.Her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır.Olayların bu duruma gelmesi çok üzücü.Evlenmeden önce elde etmek için her yolu denemelri ve evelnince degişmleri.Çevremde gördügüm kadarıyla böyle.Belki şimdi yaşının geregi bişey anlamaz eşin çok basit gelir ona.Ama ileride senin ahınla başka biryle evlendiginde o evlendigi kişi beterin beteri çıkarsa hiç şaşma.O zaman senin degerini daha iyi anlar ama iş işten geçmiş olur tabiki.istenildigi kadar sna kafana takma densin takarsın.çünkü azda olsa beraber kalmışsınız günleriniz geçmiş kolay degil.Ama bu kadar sorumsuz vurdumduymazsa sende olmayı dene.insanlar yanındakinin değerini kaybedince anlarmış.şuan için seni aramıyor sormuyorsa ya sinirinden aramıyordur erkeklik gururu dedikleri yada seni gerçekten sevmemiştir.iyi düşün mantıklı karar ver.Allah yardımcın olsun umarım herşey senin için güzel olur

canım arkadaşım benimle barışmak istese ne olur istemese ne olur.o kim ki?aynı şey senin içinde geçerli o seni aramıyormu yada ailesi aramıyormu niye canını sıkıyorsun.aramasın zaten bu adam düzelmez sorumsuz hep sorumsuzdur ilgisiz hep ilgisizdir.kafa karıştırmasın bari.üzülsende sıkılsanda dik durmalısın.o beni istemiyorsa ben niye isteyecem ki onu.unutma sen herşeyden değerlisin.böyle şeylere takılırsan daha çok zorlanırsın.rahat olman gerekiyor.nasıl olcam diyorsun çok mu sıkıldın teyzene git halana git ne bileyim ailen müsade ediyorsa sinemaya git.aç oyun havalarını kalk oyna çok ciddiyim.dönem dönem çok bunaldığım zamanlar olmadımı oldu ilaç bile kullandım ama herşey boş.şimdi benim en çok sevdiğim şey ne biliyormusun?diyelim eşimle tartıştık o işe gidince evimin işini yapıyorum yemeğimi vs vs açıyorum oyun havalarını oynuyorum o gelince kaldığım yerden suratım asık devam ediyorum sanki 1-2 saat önce oynayan ben değilmişim gibi :))) ve ne zaman eşim sakinleşiyor tutuyorum kolundan ya kuyumcuya gidiyorum yada istediğim bişi varsa onu aldırıyorum ve bitti gitti.delimiyim evet deliyim.başka türlü bu hayatın üstesinden gelemezsin.şu an benim de bazı sıkıntılarım var ama senin konuyu görünce benimde belki yardımım olur diye burdayım ve şu an kendimi iyi hissediyorum çünkü kafam dağıldı ben bu süreçten geçtim ve sonra sonra neden o kadar kendimi üzmüşüm diyeceğini biliyorum.bunun için zaman gerekli hemen olacak şeyler değil.sabırlı ol tatlım :)

Yazdıkların çok rahatlattı canım teşekkürlerrr :))))))))

canım çok geçmiş olsun konunu okudum sonra resmen bütün açtığın konulara baktım, bakarkende ağladım. nişanlığın, fotoğrafçı seçmen, berjer seçmene kadar. böle knuları okuyunca kalbim sancıyor, sözlüyüm ben 1 sene içinde evlenicem, sözlümü çok seviorum iyide anlaşıoruz ama öyle çok korkuyorumki... önceki mutluluğunu gördüm birde böyle üzülmeni. Allah böyle hayırlı gördü demekki hayatım ya sen güçlü ol dirençli ol,güçlü ol ki sen bitkin üzgün görüp kimseyi mutlu etme. hayata yeniden tutunmaya çalış. düşünüyorum demişssin düşünmemeye çalış sen düşündükçe geceleri içten içten affediceksin farketmeden. bi hobi bul kendine başka şeylerle ilgilen ne bilim hani düşünmeyeceğin şeylerle uğraş. umarım yanında olabiliriz zor zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…