İyiyim canımın içi...Özlüyorum valla seni gündüzleri senin yerine ben konuna müdahil oluyorum tatlım :)Nerelerdesin yaaa....Canım sorma bende gelişme yok ta şöyle bişey var adam facede ilşki durumunu ilişkisi yok yapmış dün birde abone olduğu kızlar vardı kendi yaşadığı yerden.Kızın birini araştırdım özellikle kız eşimin maaş aldığı bankada memur ve bekar.Tatlımı tatlı bir kız.Buda benim canımı sıktı nedens :) Aralarında bişey varmı bilemem ama neden abone olsunki değilmi ama ? Özel bişey vardır gibime geliyor yaaa...Ama şu aşamada yapılırmı tatlım yaa...
canım ben gec kalkıorum sabahları..oglende ya dısarda oluorum ya da annemle ewde ılgılenıorum.konusuoruz flm..sureklı ınternete grmıorum..sen konumu dewm ettır canım
ah canım ah.. tabı anlıorum senı ınsan kotu oluo..yaralanıo..yanı dılım neler soylemek ıstıyor ama yazamıyorum buraya.. canım eşin gercekten degısık bır ınsan..sanırım kafa dagtmaya ortam yapmaya cewresını degstrmeye calısıor.. dolayısıyla yenı ınsanları ozellıklede bayanları hayatına sokuyor kı kafası dagılsın..
canım ben aralarında bısey oldugunu sanmıorum..zaten o kızda dıelım begndı eşini, bı arastırır sorar evlı oldugunu ogrenır..o da dıcek bosanma asamasındayız.. ben olsam sorarımm kadınlar kolay kolay evını barkını bırakıp gtmez..acaba ne oldukı bunun eşi gitti? demek kı bu adam adam deılkı karısı cekmiş gtmiş..
yanı sahsen ben bosanmıs ya da bosanmak uzere olan bırı hakkında bunları dusunur,o adamdan uzak dururum..cunku kadınlar cok zor pes edıo, erkekler hemen pes edıo..
ınsan duru bı dusunur..ben zatne onun kolay kolay bırıyle mutlu olabılecegnı sanmıorrum canım..adam normal deıl..