- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
yakın mı oturuyorsun anneneKızlar annemi evimi odamı bırakıp gidiyorum yarın evde son gecemevlilik güzel bi duygu eminim ama annemde kalacak hep aklım. Bugün yataktan hiç çıkmadım çokk mutluyum ama bi okadar da üzgün ben mi abartıyorum.
Bi de düğünde babam takı takmayacakmış. Elinde olanı dayanamayıp harcadığı için şuan 5 kuruşsuz kaldı. Bi de buna
üzülüyorum yaa valla nebiçim
üzgünüm ben bugünnasıl aşılır zırt pırt anneme gelirmiyim evlenince?
Çok yakın 5dk, sürekli giderim gibi geliyo.yakın mı oturuyorsun annene
zaman herşeyin ilacı alışılıyor ister istemez
ne güzel o zaman hiç dert edinmene gerek yokÇok yakın 5dk, sürekli giderim gibi geliyo.
Bende evimi çok seviyorum alışıyım diye nişanlılık döneminde evimizi 2 ay önceden yerleştirdik sürekli vakit geçirdik eşimlekendimden örnek vereyim çok ağladım çok fena oldum
hatta düğünümde suratım hep asıktı ailemden evimden ayrıldığım için
ama daha evime adımımı atar atmaz benimsedim artık evimden başka hiç bir yerde rahat edemiyorum
hiç öyle annemlere de zırt pırt gitme ihtiyacı hissetmedim
Git tabi yakinsa kim ne diyebilir. babanin taki takmamasi neden uzdu ki seni durumu varsa takar yoksa takmaz gul gibi kiz veriyor bir de ustune para mi versinKızlar annemi evimi odamı bırakıp gidiyorum yarın evde son gecemevlilik güzel bi duygu eminim ama annemde kalacak hep aklım. Bugün yataktan hiç çıkmadım çokk mutluyum ama bi okadar da üzgün ben mi abartıyorum.
Bi de düğünde babam takı takmayacakmış. Elinde olanı dayanamayıp harcadığı için şuan 5 kuruşsuz kaldı. Bi de buna
üzülüyorum yaa valla nebiçim
üzgünüm ben bugünnasıl aşılır zırt pırt anneme gelirmiyim evlenince?
Gurbete gelin gelenler ne yapsın
Yaa ağlattın beniiiG
Git tabi yakinsa kim ne diyebilir. babanin taki takmamasi neden uzdu ki seni durumu varsa takar yoksa takmaz gul gibi kiz veriyor bir de ustune para mi versinhic aglama yuzun gozun sismesin cik yuruyus yap annene son bi yemek yap guzel gecir bu vakti sonra da git gece anaciginin kucaginda uyu ay cok duygulandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?