Hem ağlarım hem giderim

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Kızlar annemi evimi odamı bırakıp gidiyorum yarın evde son gecemevlilik güzel bi duygu eminim ama annemde kalacak hep aklım. Bugün yataktan hiç çıkmadım çokk mutluyum ama bi okadar da üzgün ben mi abartıyorum.
Bi de düğünde babam takı takmayacakmış. Elinde olanı dayanamayıp harcadığı için şuan 5 kuruşsuz kaldı. Bi de buna
üzülüyorum yaa valla nebiçim
üzgünüm ben bugün nasıl aşılır zırt pırt anneme gelirmiyim evlenince?

Ben hiç böyle duygular yaşamadım, niye bilmiyorum. Düğün bittiğinde annemle öpüşüp vedalaşmamışım bile o derece kafam gidikti. Zaten ağlasaydım annemin babamın aklı bende daha çok kalacaktı. Ben de normal bi yere gidiyormuş gibi davrandım, çok hırpalamadım kendimi de ailemi de... Böyle düşün, onlara belli etme. Sonuçta evlilik yoluna girdiğinde bugünün geleceğini biliyordun.

yakın mı oturuyorsun annene

zaman herşeyin ilacı alışılıyor ister istemez

Ahh ahhhhh nerdeyse 1 sene Heran geri donecekmisim hissi vardı bendede
zamanla alisiyor insan içinde hı burukluk oluşması çok normal canm takma bukadar
diğer soruna gelince...
tabiki gideceksin annene istediğin zaman şartlar el verdiği sürece şartlardan kastimda zaman mekan uzaklik falan
annen o senin evleniyosun die ömür boyu terketmis olmuyosun

kendimden örnek vereyim çok ağladım çok fena oldum

hatta düğünümde suratım hep asıktı ailemden evimden ayrıldığım için

ama daha evime adımımı atar atmaz benimsedim artık evimden başka hiç bir yerde rahat edemiyorum

hiç öyle annemlere de zırt pırt gitme ihtiyacı hissetmedim

Bende evimi çok seviyorum alışıyım diye nişanlılık döneminde evimizi 2 ay önceden yerleştirdik sürekli vakit geçirdik eşimle
evimizde ama gelin çıktığım ev bambaşka tabi.

G Git tabi yakinsa kim ne diyebilir. babanin taki takmamasi neden uzdu ki seni durumu varsa takar yoksa takmaz gul gibi kiz veriyor bir de ustune para mi versin hic aglama yuzun gozun sismesin cik yuruyus yap annene son bi yemek yap guzel gecir bu vakti sonra da git gece anaciginin kucaginda uyu ay cok duygulandim

Yaa ağlattın beniii

canım hayırlı olsun en başta elbette ağlamadan etmeden olmuyo rabbim hayırlısını versin çok mutlu ol oyna düğündede tadını çıkart. :)

Ailen mutlu oluyor, öyle duygusal düşünme. Tabii ki evlatlarısın ayrı evlere gidiyorsunuz, ama son değil bu. Hissettiklerin normal, ailen fedakarlık yapıyor sanki evlenerek onlara haksızlı kediyor gibi hissediyorsun :) Ama öyle değil işte, asıl evde olsan sana kafayı takarlardı içten içe garip yavrum kısmeti çıkmadı diye.
Bi süre sonra alışırsınız, hele seni mutlu gördüklerinde sevinçleri katlanacak.
Baban ve annene tabi ki gelip git, ama evliliğini de aksatma bu da ayrı bi nokta çünkü.

Ben son ana kadar hic huzunlenmedim.
Gelin almaya davulla geliyorlar ya, davul sesini duyunca bir aglamaya basladim.
Sonra babam geldi "noldu len davulun sesi uzaktan hos gelmedi mi hehe" dedi. En son babaannem ben bayilicam dediginde de babam "valla sirasi degil dugunden sonra bayilirsin" dedi.
O garip ve asiri sacma duygusallik dagildi gitti.

Duzenli seks hayati da eklenince valla insan anne babasinin evini ozlemiyor. Ohh evim diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…