- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
dogaacım bir arkadaş daha yazmış ben de yazmak istiyorum senin şu an olduğun kilodayım uzun süredir. yıllardır çocuk sahibi olmak için çırpınıyorum. zaman zman bu sebeplerin gerginliğiyle eşimle de sorun yaşıyorum. ve kendimi avutabileceğim bir bebeğim bile yok. eşim dönüp yatınca yalnız kalıyorum.bu duygusal durumun geçecek ve rahatlayacaksın. sakin olmaya çalış.
son mesajında bahsettiğin sorun ise daha ciddi bir sorun. bunuu eşinle konuşmayı denedin mi? açık açık konuşabiliyoruz demiştin yukarıda. bence açıkça konuş. çocuklu hayata geçmenin verdiği kafa karışıklığı olabilir. sen de bazı sorunlar yaşıorsun. kendini tüketip iyice kötü hissetme. al karşına bundan rahatsız olduğunu, bir problem varsa beraber çözebileceğinizi söyle.
allah yardımcın olsun.
son mesajında bahsettiğin sorun ise daha ciddi bir sorun. bunuu eşinle konuşmayı denedin mi? açık açık konuşabiliyoruz demiştin yukarıda. bence açıkça konuş. çocuklu hayata geçmenin verdiği kafa karışıklığı olabilir. sen de bazı sorunlar yaşıorsun. kendini tüketip iyice kötü hissetme. al karşına bundan rahatsız olduğunu, bir problem varsa beraber çözebileceğinizi söyle.
allah yardımcın olsun.