hayatınızda ila güveneceğiniz insanlar vardır izin verin mutluğunuzu acılarınızı paylaşsınlar burada paylaştığımız gibiCevrem kalabalik ama yalnızım.icimde yaşıyorum mutlulugumu uzuntumu herseyimi.yasamayan anlayamaz anlayamiyorda zaten.is konusunda zorluk çekiyorum özel sektordeyim.ya taviz vermemiz gerekiyor yada kapiyi cekip gitmek.ve 2.seçeneği sectim hep.o kadar biktim ki bir cafenin mutfaginda ise basladim.benim icin cok zor bir durum ağlıyorum ağlıyorum...
İşe yeni mi başladınız?Cevrem kalabalik ama yalnızım.icimde yaşıyorum mutlulugumu uzuntumu herseyimi.yasamayan anlayamaz anlayamiyorda zaten.is konusunda zorluk çekiyorum özel sektordeyim.ya taviz vermemiz gerekiyor yada kapiyi cekip gitmek.ve 2.seçeneği sectim hep.o kadar biktim ki bir cafenin mutfaginda ise basladim.benim icin cok zor bir durum ağlıyorum ağlıyorum...
Evet yeni basladim.İşe yeni mi başladınız?
10 senedir çalışıyor musunuz yoksa iş tecrübesi yeni mi?ona göre yorum yapacağım.Evet yeni basladim.
Hizmet sektorunde ilk defa calisiyorum.ilk is deneyimim degil10 senedir çalışıyor musunuz yoksa iş tecrübesi yeni mi?ona göre yorum yapacağım.
Biliyor musun hayatta en çok hayran olduğum insan ;çocuklarını kimseye muhtaç etmeyen baba gibi anneler.Hizmet sektorunde ilk defa calisiyorum.ilk is deneyimim degil
Tedirgin eden iki secenek arasinda kalmaya zorlanmak evet.çünkü hep başa dönüyorum hep başa dönüyorum.bazen diyorum ki kendime kolayi secseydim bu kadar yipranmaz yorulmazdim ama nereye kadarBiliyor musun hayatta en çok hayran olduğum insan ;çocuklarını kimseye muhtaç etmeyen baba gibi anneler.
Ne yaparsan yap,mesleğin,karakterin,bulunduğun yer ne olursa olsun sen GÜÇLÜ bir kadınsın.
Daha geçen bir konuda okudum para var diye evliliği,hemde çok mutsuz bir evliliği sürdüren çocuksuz bir kadını.
İnsanlar nelerden vazgeçebilir,nelerden ödün verebilir tartışılır ama bir Anne çocuklarından vazgeçmemeli;tıpkı sizin gibi.
Şartlar ne olursa olsun,kendine duyduğun saygı bizim sana duyduğumuz saygı karşısında deve de kulak bunu ne olur iyi düşün....
Çok fazla şubesi olan bir marketin(yurtdışı da dahil)patiserisinde satış elemanı olarak (önümde önlük,kafada şapka:))işe başladım 25 yaş civarı,1 yıl sonra satış şefi,sonra reyon müdürü oldum.Altımda araba şube şube gezdim.
Derken taşeron firma devretmek zorunda kalınca Bir eğitim kurumunda Danışma ya alındım,bir kaç ay sonra Bilgi işleme,bir yıl sonunda da muhasebeye,bu arada üni aöf den bitirdim.toplam 10 yıl.
Ama senin yazdığın o 2. seçenek var ya onu yapmadım,belki seni huzursuz eden o ilk seçenektir.....Tabi bu tavize de bağlı...
Buradan mükemmelim de böyle yaptım demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın azmettim ve oldu,oğluma annem baktı ve ben de kariyer yaptım.....Bir de böyle dene belki bu huzursuzluğun tek nedeni budur.
Bebeğim kucagimdayken universiteyi bitirdim.cebimde bes kurus yokken dershaneye gidip kariyer bir meslek sinavini kazandim.kazandim ama hep onumde engelle karsilastim.sizde azimliymissiz.benden daha çok hemde.mücadeleci kadınların olduğunu yalniz olmadigimi görmek gercekten mutlu etti beni.Biliyor musun hayatta en çok hayran olduğum insan ;çocuklarını kimseye muhtaç etmeyen baba gibi anneler.
Ne yaparsan yap,mesleğin,karakterin,bulunduğun yer ne olursa olsun sen GÜÇLÜ bir kadınsın.
Daha geçen bir konuda okudum para var diye evliliği,hemde çok mutsuz bir evliliği sürdüren çocuksuz bir kadını.
İnsanlar nelerden vazgeçebilir,nelerden ödün verebilir tartışılır ama bir Anne çocuklarından vazgeçmemeli;tıpkı sizin gibi.
Şartlar ne olursa olsun,kendine duyduğun saygı bizim sana duyduğumuz saygı karşısında deve de kulak bunu ne olur iyi düşün....
Çok fazla şubesi olan bir marketin(yurtdışı da dahil)patiserisinde satış elemanı olarak (önümde önlük,kafada şapka:))işe başladım 25 yaş civarı,1 yıl sonra satış şefi,sonra reyon müdürü oldum.Altımda araba şube şube gezdim.
Derken taşeron firma devretmek zorunda kalınca Bir eğitim kurumunda Danışma ya alındım,bir kaç ay sonra Bilgi işleme,bir yıl sonunda da muhasebeye,bu arada üni aöf den bitirdim.toplam 10 yıl.
Ama senin yazdığın o 2. seçenek var ya onu yapmadım,belki seni huzursuz eden o ilk seçenektir.....Tabi bu tavize de bağlı...
Buradan mükemmelim de böyle yaptım demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın azmettim ve oldu,oğluma annem baktı ve ben de kariyer yaptım.....Bir de böyle dene belki bu huzursuzluğun tek nedeni budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?