Hem Aöf Hem Kpss

vatanbayrakaski16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
31
18
3
33
Kızlar 22 yaşına girdim. 2 yıl Muhasebe bitirdim bu sene açıktan Maliyeye tamamlıyorum 3. sınıftayım. Alabileceğim kurslara gidip sertifikalarımı aldım. Şu an evdeyim. Tercihim Kpss yönünde. Bu sene önlisanstan eğer olmazsa seneye lisanstan kpss ye girmeyi düşünüyorum. Allah' a şükür tek derdim evde oturup derslerime çalışmak. Malumunuz üzere Aöf baya zorlaştı. Bazen işi gücü yerinde insanları görünce Allah daha iyisini versin desem de neden bende olmuyor diye isyan etmiyor değilim Allah affetsin.. Sizler ne diyorsunuz aranızda benim gibi olan var mı, Kpss - Aöf ikisi bir arada yürür mü, nasıl bir çalışma metodu uygulamalıyım, memurlukta tercihlerim ne yönde olmalı vs vs.. Sizlerden moral, yardım veya fikirlerinizi bekliyorum. İyi akşamlar...:KK36:

Kpssye hayatınızı adamayın lütfen nolur yapmayın. Yitip giden hayat doldu ortalk bu sınav yüzünden. Mesleğinize ufakta olsa başlayın zamanla ilerlersiniz. En çok atıyor sanılan sağlık bakanlığı bile 9 aydır alım yapmıyor.

ben de aöf okuyorum, şuan özetle arkadakı sorulara calısıyorum, kitap içerikleri o kadar saçma bilgilerle dolu ki inanın çalışası gelmiyor insanın. bır ay kaldı sınava. psikolojim bozuldu.

Son düzenleme:
Kpss bana hayal gibi geliyor. 4 senedir hem okuyup hem calisiyorum, kpss dusunmedim bile.
Bin tane puan turu var, bunlarin hesaplanmasi icin her alandan soru cozmek gerekiyor, her alandan soru cozmek icin 4 senede ogretilen dersleri calismak gerekiyor. Kitaplara yatirdigin para yetmiyor birde dunya kadar sinava para yatiriyorsun.
Bence umidinizi buna baglamayin. Ozel sektorde de sansinizi deneyin.

Back
X