hem bende hem eşimde sorun var çok kötüyüm benim evladım olmayacakmı

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
arkadaşlar bende pcos var ilaçsız adet olmayanlardanım

eşiminde sperm morfolojisi %10

ileri haraketliside düşük seviyede çıktı %15

hsg film çektrdm tüplerim açık ama rahim tersmiş rahim tersliğide zorlaşıtıryrmuş gebeliği zaten tedaviyle gebe kalmaya çalışlıyrm birde rahim tersliği çıktı napacağımı şaşırdım birde her ay mantar illetiyile uğraşıyorum

klomen bende işe yaramadı oyüzden gelecek ay iğne tedavisine geçilecekti ama doktorum eşimin değerlerine bakınca ne söylecek bilmiyorum tedaviyi erteleyecekmi bilmiyorm arkadaşlar benm çocuğum olmazmı bu sonuçalara göre çok kötüyüm

canım çok üzüldüm durumuna Allah taan ümit kesilmez.benimde rahmim arkaya dönükmüş

canım çok üzüldüm durumuna Allah taan ümit kesilmez.benimde rahmim arkaya dönükmüş

benm sonucumda sola deviye pozisyondadır yazıyor tam olarak tersmi oluyor yani sola dönük olması doktoruma sormadım kafama takıp duruyrm zaten yumurtlama problemi var eşimdede problem var napıcm ben bilmyrm

geçmiş olsun canım. diğerleri için bişey diyemicem ama rahim tersliği hakkında söylemek istedim. ablamında rahmi tersmiş fakat Allah'a şükür 2 tane çocuğu var rahimin ters olması gebeliğe engel değil bozma moralini

bu kadar karamsar olma ve kafana takma tweety..
biraz oluruna bırak..beynin ona yoğunlaşmış durumda çünkü:26:
bi ablam vardı tüpün biri tıkalı eşininde değeri düşükdü tüp bebek oldu tuttu bir tane dünyalar güzeli oğlu oldu..
doktor ameliyatta normal yolla kalma şansının hiç olmadıgını söyledi..
koşturmacalı yoğun geçirdiği bir ayda kendiliğinden hamile kaldı..
mucizeydi 2 bebeği şimdi maşallahı var..
o yüzden karamsar olma

canım doktorda engel değil dedi ama zorlaştırıyor biraz dedi tek sıkıntı bu olsaydı takmazdım ama diğerleiyle beraber olunca çok sıkıntı ediyrm haliyle sağol cvbn için

ablan adına çok sevndm canım inan bana 1 aydır kafama takmıyordum nezamn takmamaya başlasam yeni bir olumsuzluk başgösteriyor oyüzden bukadar karamsarım

ablan adına çok sevndm canım inan bana 1 aydır kafama takmıyordum nezamn takmamaya başlasam yeni bir olumsuzluk başgösteriyor oyüzden bukadar karamsarım

sen yinede tüm olumsuzluklara rağmen pozitif ol..ben inanıyorum kafan rahatlasa sen hamile kalıcaksın inşallah...

Üzme kendini arkadaşım. Tıp okadar ilerledi ki hemen herşeyin çaresi var.. Yeter ki sen güzel bir hastane bul ve sil baştan iyi bir.tedaviye başla çok zaman kaybetmeden.. Bir de esindeki problem varikosele falan bağlıysa ameliyat olsun. Alanında uzman bir urologa görünsün

yok canım eşimde verikosel yok yarın gidecek inş ürologa o da bakalım doktor ne diyecek destğin için sağol

sen yinede tüm olumsuzluklara rağmen pozitif ol..ben inanıyorum kafan rahatlasa sen hamile kalıcaksın inşallah...

inşşlh canm sağol desteğin için şimdi netten baktım kruger testide morfoloji %5 le 14 arasında olursa dölleme başarısı %49 muş ileri haraketlilikte testi 3 ay önce yapılmıştı eşim sadece kruger yaptırmış spermiogram yaptırmamış salı günüde onu yaptırack belki ileri haraketlilkte düzelme olmuştur inş

rahim tersliği içinde tersden ilşki öenriliyormuş doktorumla tam konuşsam kafam ayna olacak ama 20 gün sonra falan gideceğim ben doktora eşim gidecek ürologa inş o da olumlu şeyler söyler biz testi özel labaratuarda yaptrdk dokor yoktu kendi doktornz baksın dediler doktorla konuşsak kafam ayna olacak

canım doktorda engel değil dedi ama zorlaştırıyor biraz dedi tek sıkıntı bu olsaydı takmazdım ama diğerleiyle beraber olunca çok sıkıntı ediyrm haliyle sağol cvbn için

rica ederim canım ama doktorlar bile bazen bilemiyolar benim arkadaşım çok zor günler geçirdi tek yumurtalığını aldılar diğeri de az çalışıyomuş doktorlar tüp bebekle bile hamile kalması çok zor demiş ama normal yollardan hamile kaldı. bi tanıdığımın da ilk çocuğu tüp bebek oldu şimdi Allah'a şükür ikinciye hamile ve normal yollardan hamile kaldı. neyin ne olucağı hiç belli olmuyo

doktorunla görüş bakalım seni aydınlatır..sen genede içini ferah tut bol bol dua et..
herşeyin vardır bir yolu bak arkadaş ne demiş ablasınında oyle oldugu halde 2 tane bebeği varmışş

arkadaşın adına sevndm inş bende mucizemi yaşarımda buraya yazarım desteğin için çok sağol herşeyin iyisini rabbim bilir ama insan içindeki delice isteğ engel olamıyor üzülüyor haliyle allhım bundan ağırıyla sınamasın evlatsızlıklada sınamasn inş

doktorunla görüş bakalım seni aydınlatır..sen genede içini ferah tut bol bol dua et..
herşeyin vardır bir yolu bak arkadaş ne demiş ablasınında oyle oldugu halde 2 tane bebeği varmışş

inş canım dua ediyorm hep

eşimde beni sinirlendiriyor spermiogram yaptır tekrar diyorum doktor istemişti gitmiş kruger yaptırmış ikisini birden yaptırmamış zaten zorla verdim tekrar yaptıramm diyor gelecek ayda doktor isterse testi 1 ay daha bekleyeceğm tedavi için canım çok sıkılıyor eşime sarıyorum sinirden beni aramadan kendi kafasına iş yapıyor

Olsun canim sıkma canini onun icinde zor bir durumdur..bu donemlerde cok.strestli oluyor insan. .

amin canım rabbim hiçbirimizi evlatsızlıkla sınamasın evlat verdikten sonra evlatla da sınamasın aminbenimde olmuyor bebeğim canım görünürde bir problem yok ama bana varmış gibi geliyor

eşine kesinlikle keçiboynuzu kürünü uygula canım faydasını göreceksin inşallah

stres çok etkiliyor canım ya bende dertlere kaldım ya stresten kafaya takmaktan herşeyden önce sağlık rabbim bizlere de evlat verecek inşallah canım ya

amin çok sağol canım inşşlh bizimde sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur biranönce bundan beteriyle sınamasın rabbim eşinnde testlerine bakıldımı senin

eşim 3gün sonra tekrar spermiogram yaptıracak bakalım sonuçlar nasıl inş olumludur morfoloji çok kötü değil dedi doktor yani %50 ye yakın dölleme kabileyiti var dedi ama biz başka doktora gösterdik eşim spermiogramdan sonra kendi ürologuyla konuşacak ilaç tedavisine başlanacak sanırım destekleyici ilaçlar verecek doktor

eğer olumlu konuşursa doktrmz testten sonra bende gelecek ay tedaviye başlayacağım iğne tedavisine hayırlısı olsun iğne tedavisinden sonrada olmazsa inş olurda birsüre ara veririm sanırım tedaviye çünkü piskolojimi çok etkiloyr budurm çünkü tedavi olunca beklentim çok fazla oluyr hüsran olunca 1 ay ceset gibi geziyorum ortalıkta

eltim 21 yaşında 3.çocuğu doğurck 1 ay sonra adınıda eşimin ismini koyacaklarmış oysa ben koyacaktım eşimn ismini kendi çocuğuma ama eltm 3 çocuğunuda ben evlendikten sonra doğurdu hersene maşllh allh evlatlarını bağşlasın kıskanmıyorm ama özeniyorum eşimn ismini koymayı çok hayal etmiştim ben ama başkasına kısmet oldu o şeref mutlyum eşimn adını koyacakları için ama ben koyamadığm için çok buruğummm

Olsun canim sıkma canini onun icinde zor bir durumdur..bu donemlerde cok.strestli oluyor insan. .

bilyrm canım onun için dahada zor bir erkeğin bunu kabullenmesi kadından dahada zor onun adına daha çok üzülüyorm çünkü eşim 36 yaşında ben 22 yaşındayım yani erken yaşta baba olsun istiyorum benm için erken belki çocuk ama eşimin yaşı gençken baba olsun istiyorm ben eşimi çok seviyorum eşimi bukadar sevmesem belkide çocuğumun olmamasını bu derece problem etmem çocuklara çok düşkünüm ama acele etmezdim enazından strese girmezdim bu denli

dün bir ev ebesine gittim alttan parmağıyla baktı rahimarkaya dönük ve küçük dedi parmağıyla gerdi beze sarılı ipe bağlı içinde ot olan bir ilaç koydu oraya 3 gün duracak sonra çıkaracğm ve vicks buharına duracağım sonra eğer hamile olmazsam tekrar gidecekmişm aynı zamnda tedavimide olacağım inş faydası olur halam ve yengem bu kadından sonra hamile kaldı halamn 2 sene olmamıştı yengemin 7 yıl hatta yengemdede pcos var benm gibi terslikte varmış aynı benm durumumdaydı yani onada faydası oldu tabi allah nasip etti tüm bunlarda bahanesi oldu inş benm bahanemde bu olur hem erkekler içinde birşeyler önerdi onuda eşime yapacağım inş fayda eder

Cnmm Allah kolaylik versn. .bnm esimde ilk kez test yaptrdi bütün değerler sıfır cikti cok şaşırdık 2.kez yaptrcz. Keçiboynuzu na basladk inşallah değerleri iyi cikar.esin icin o bayan ne önerdi bilgi verebilirsn sevinrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…