Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah 9 aksam 5,30 işim eve yakın yorgunluk + isteksizlik var bende doğumda cok kılo aldım yarısı gıttı ama hala var onun da etkısı var yakıstırmıyorum kendıme bazen oluyo dıyorum aksam oje sürerim hop yataga atıyorum kendımı önceden öyle değildi süslenır kıyafet makyaj takı eşiminde cok hosuna gıderdı benımde ama şimdi pek içimden gelmıyocanım mesai saatlerini bilmem ama eve geldiğinde yatmadan önce yarım saat kendine ayır bütün bakımını yap saatin gelince de yatarsın. Ağda işi bende hafta sonuna kalıyor. Bazen hafta içi bile alıyorum. Sabahları 15 dk erken kalkarsan günlük makyajını saçını yaparsın.
Sürekli oturuyorsan hareketin kısıtlandıysa kesinlikle az ye !! Kalorisi yüksek ve yağlı olanları değil de bi çorba ile günü geçirmeyi dene :)
evli olmak neysede çocuk oldu mu cok daha zor ama yerı cok ayrı oda farklı bişey3 yıldır evli ve çalışan bayanım.aynen ben darmadağınıgım .evim çok çabuk kirleniyor .takip edemiyorum.sabah zar zor uyanıyrm.ne giyeceksm o an karar veriyorum.düş 2 güne bir mutlaka alırım .ama saçım hiç şekil almıyr.sabahları saça zaman ayırmıyrum.toplayıp çıkıyorm ama hiç güzel durmuyor.bıyık kaş 15 güne bir kuaföre gidebiliyuorım .işten geliyorum kafam bin beşyüz .kardeşim yemek hazılamış onu yiyip tv izleyip uyuyrm.of kadın olmak çok zor![]()
sabah 9 aksam 5,30 işim eve yakın yorgunluk + isteksizlik var bende doğumda cok kılo aldım yarısı gıttı ama hala var onun da etkısı var yakıstırmıyorum kendıme bazen oluyo dıyorum aksam oje sürerim hop yataga atıyorum kendımı önceden öyle değildi süslenır kıyafet makyaj takı eşiminde cok hosuna gıderdı benımde ama şimdi pek içimden gelmıyo
valla canım senınkı zamansızlık yada yorgunluk degıl tembellık bence. ben ogrencılık yıllarından berı çalışırım, kışın bazen gun asırı dus aldıgım olur ama kalan zamanda gunde ıkı kez bıle dus almıslıgım oluyor. kıl tuy ısını epılatorle halledıyorum,kaşı bıyıgı gozume battıkça banyoda 5 dk halledıyorum. temızlık ıcın kendıme bır gun belırledım o gun yaparım, yemek ısten gelınce gunluk yaparım.kızlar çok kötüyüm..
işe başlayalı 6 hafta oldu ve hayatımda ki değişikliklere bakın..
3 kilo aldım
sporu bıraktım
aynaya 2 dakikadan fazla baktım mı hatırlamıyorum
duş bile almaya halim olmuyo 3 gündür duş almadım
ağda yapmadım bu süreçte
kaşım bıyığım çıktı görmezden geliyorum
iş çıkışı evde yemek yapacak halim olmuyo temizlikte aynı şekilde.
saçımı boyatmadım deli gibi beyazlarım çıktı.
kendime bakamıyorum makyaj yapmıyorum saçımı sürekli topluyorum
çok değil 6 hafta öncesine kadar muhteşem bi özgüvenle yürürdüm şimdi çok umrumda dünya off banane ben çalışıyorum bi de kendime mi bakcam diye resmen saldım kendimi iğrenç gözüküyorum bakım yapmıyorum hiç bişey yapamıyorum halim olmuyor.
önceki konumda yazmıştı nişanlım 3 aylığına yanımıza taşındı beni böyle görünce kesin içinden geçiriyodur eski haline bak bi de bu haline diye hayatım boyunca çalışcam ve böyle olmak istemiyorum ya.
eşimin beni artık eskisi gibi değilsin demesini istemiyorum oda çalışıyo hemde benden daha çok ama benim kadar sorumluluğu yok kadın olmak çok zormuş yeni anladım..
şimdi çalışan kadınlar siz nasıl başarıyosunuz hem bakımlı olup hem çalışmayı nolur yardım edin 1 senenin sonunda şişmiş eski halinden eser olmayan çaresiz umutsuz bi kadına dönüşmek istemiyorum..
çok kötü durumdayım aynada kendimi tanıyamıyorum resmen..
saçıma hiç bi şekil bile vermedim ne zamandır.
kalem sürmedim hiç ya hiç bişey yapmadım..
çok değiştim hiç sevmedim bu halimi.