• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem çalışıp hem bakımlı olmayı başaran var mı?

henüz çalışmaya başlamadım, 1 ay sonra başlayacam inşallah,, ama ben eminim ki çalışınca bundan daha bakımlı olurum, şu an zaten yeterince bakımsızım, daha da bakımsız olamam heralde :KK57: :oops:

bende çok saldım doğumdan sonra çalışıyorum ve kızım 11 aylık işten cık eve gıt hemen üstünü cıkar mutfaga gir kızımı anıma alıyorum bı yandan onunla konusuyorum bı yandan yemek yapıyorum oda en fazla kzım yarım saat dayanıyo ağlıyo bu sefer eşim gelir yemek yenır mutfağa bırakılır kızımla vakıt geçiririm çay falan kızımın yatması 11 ondan sonra gir mutfağa topla akşamdan kzımın yıyecegını corbasını yap ortalığı topla derken saat olmuş gece bır nerdeee bakım yorgunluktan yataga kendımı zo atıyorm sabah kzıım bıraz erken kalksın acamıyorum gözlerımı ama mecbur kalkıyorum oda kocam kendı kıyafetını utusunu kendı yapar akıt kalmıyo anlayacaınız

canım mesai saatlerini bilmem ama eve geldiğinde yatmadan önce yarım saat kendine ayır bütün bakımını yap saatin gelince de yatarsın. Ağda işi bende hafta sonuna kalıyor. Bazen hafta içi bile alıyorum. Sabahları 15 dk erken kalkarsan günlük makyajını saçını yaparsın.
Sürekli oturuyorsan hareketin kısıtlandıysa kesinlikle az ye !! Kalorisi yüksek ve yağlı olanları değil de bi çorba ile günü geçirmeyi dene :)

canım mesai saatlerini bilmem ama eve geldiğinde yatmadan önce yarım saat kendine ayır bütün bakımını yap saatin gelince de yatarsın. Ağda işi bende hafta sonuna kalıyor. Bazen hafta içi bile alıyorum. Sabahları 15 dk erken kalkarsan günlük makyajını saçını yaparsın.
Sürekli oturuyorsan hareketin kısıtlandıysa kesinlikle az ye !! Kalorisi yüksek ve yağlı olanları değil de bi çorba ile günü geçirmeyi dene :)
sabah 9 aksam 5,30 işim eve yakın yorgunluk + isteksizlik var bende doğumda cok kılo aldım yarısı gıttı ama hala var onun da etkısı var yakıstırmıyorum kendıme bazen oluyo dıyorum aksam oje sürerim hop yataga atıyorum kendımı önceden öyle değildi süslenır kıyafet makyaj takı eşiminde cok hosuna gıderdı benımde ama şimdi pek içimden gelmıyo

3 yıldır evli ve çalışan bayanım.aynen ben darmadağınıgım .evim çok çabuk kirleniyor .takip edemiyorum.sabah zar zor uyanıyrm.ne giyeceksm o an karar veriyorum.düş 2 güne bir mutlaka alırım .ama saçım hiç şekil almıyr.sabahları saça zaman ayırmıyrum.toplayıp çıkıyorm ama hiç güzel durmuyor.bıyık kaş 15 güne bir kuaföre gidebiliyuorım .işten geliyorum kafam bin beşyüz .kardeşim yemek hazılamış onu yiyip tv izleyip uyuyrm.of kadın olmak çok zor :(

BAKIMLI OLUP EVLİ ÇOCUKLU OLAN ÇALIŞAN KADINLARA HAYRANIM BİR TÜRLÜ ÖYLE BİR BAYAN OLAMADIM
KEŞKE SİHİRLİ BİR DEĞNEK BANADA DOKUNSA

3 yıldır evli ve çalışan bayanım.aynen ben darmadağınıgım .evim çok çabuk kirleniyor .takip edemiyorum.sabah zar zor uyanıyrm.ne giyeceksm o an karar veriyorum.düş 2 güne bir mutlaka alırım .ama saçım hiç şekil almıyr.sabahları saça zaman ayırmıyrum.toplayıp çıkıyorm ama hiç güzel durmuyor.bıyık kaş 15 güne bir kuaföre gidebiliyuorım .işten geliyorum kafam bin beşyüz .kardeşim yemek hazılamış onu yiyip tv izleyip uyuyrm.of kadın olmak çok zor :KK43:
evli olmak neysede çocuk oldu mu cok daha zor ama yerı cok ayrı oda farklı bişey

ben ünideyken çok bakımlıydımm ahh ah..
şimdi evdeyım bakımsızlıktan ölecem galıba sılkelenmem lazım..
girdiğim bi ortamda yokkı evde anneme babama mı suslenıcem dıyorum..
işe başlasam kendıme gelıcem ama baslasam tabı..

EVET bide düşün benimde çocugum yok .ama galiba içten geliyor bakımlılık.evlenmeden öncede çalşıyordum süslüydüm aldıgım giydiğim şeylerden zevk alrım.ama nedense artık hevesim kalmadı.:(:(

sabah 9 aksam 5,30 işim eve yakın yorgunluk + isteksizlik var bende doğumda cok kılo aldım yarısı gıttı ama hala var onun da etkısı var yakıstırmıyorum kendıme bazen oluyo dıyorum aksam oje sürerim hop yataga atıyorum kendımı önceden öyle değildi süslenır kıyafet makyaj takı eşiminde cok hosuna gıderdı benımde ama şimdi pek içimden gelmıyo

İş hayatına alısşınca bunların hepsini de yapıyorsun canım. Bende makyajsız işe geliyordum şu an sabahları 5 dk da makyaj yapar oldum. Hepsi yorgunluktan cidden. Zamanla alışırsın inşallah.

okuyunca fena gaza geldim kızceler :) maşallah ne kadınlar var :) bende saldım gittim kendimi ... bide hamilelik girdi işin içine sürekli uyuyorum ... içimde bi sıkıntı sürekli bunalım hali ... ağda için kuaföre yeni gideceğim ... anca kendimde güç buldum utanmam geçti :) artık ayda bi gideceğim ... kaş konusunda şanslıyım çok çıkmaz ayda bi giderim kuaföre tek tük çıkanlarıda kendim hallediyorum ... burdaki bayanları okuyunca benim koca bana iyi dayanıyor :)

kızlar çok kötüyüm..
işe başlayalı 6 hafta oldu ve hayatımda ki değişikliklere bakın..

3 kilo aldım
sporu bıraktım
aynaya 2 dakikadan fazla baktım mı hatırlamıyorum
duş bile almaya halim olmuyo 3 gündür duş almadım
ağda yapmadım bu süreçte
kaşım bıyığım çıktı görmezden geliyorum
iş çıkışı evde yemek yapacak halim olmuyo temizlikte aynı şekilde.
saçımı boyatmadım deli gibi beyazlarım çıktı.
kendime bakamıyorum makyaj yapmıyorum saçımı sürekli topluyorum
çok değil 6 hafta öncesine kadar muhteşem bi özgüvenle yürürdüm şimdi çok umrumda dünya off banane ben çalışıyorum bi de kendime mi bakcam diye resmen saldım kendimi iğrenç gözüküyorum bakım yapmıyorum hiç bişey yapamıyorum halim olmuyor.

önceki konumda yazmıştı nişanlım 3 aylığına yanımıza taşındı beni böyle görünce kesin içinden geçiriyodur eski haline bak bi de bu haline diye hayatım boyunca çalışcam ve böyle olmak istemiyorum ya.
eşimin beni artık eskisi gibi değilsin demesini istemiyorum oda çalışıyo hemde benden daha çok ama benim kadar sorumluluğu yok kadın olmak çok zormuş yeni anladım..

şimdi çalışan kadınlar siz nasıl başarıyosunuz hem bakımlı olup hem çalışmayı nolur yardım edin 1 senenin sonunda şişmiş eski halinden eser olmayan çaresiz umutsuz bi kadına dönüşmek istemiyorum..

çok kötü durumdayım aynada kendimi tanıyamıyorum resmen..
saçıma hiç bi şekil bile vermedim ne zamandır.
kalem sürmedim hiç ya hiç bişey yapmadım..
çok değiştim hiç sevmedim bu halimi.
valla canım senınkı zamansızlık yada yorgunluk degıl tembellık bence. ben ogrencılık yıllarından berı çalışırım, kışın bazen gun asırı dus aldıgım olur ama kalan zamanda gunde ıkı kez bıle dus almıslıgım oluyor. kıl tuy ısını epılatorle halledıyorum,kaşı bıyıgı gozume battıkça banyoda 5 dk halledıyorum. temızlık ıcın kendıme bır gun belırledım o gun yaparım, yemek ısten gelınce gunluk yaparım.

sabahları da 15dk hazırlanırım gıyınırım, sacımı bazen toplarım bazen masa yada duzlestırıcı ıle yaparım. makyaj genelde goz kalemı,rımel,allık ve ruj dortlusu olarak yapıyorum. kendımı ıyı hıssettıgım gunlerde ekstra far ve fondotende eklenır ve benım 5 dkımı almaz.

camasır-bulaşık bırıktıkce yıkanır, yıkanır yıkanmaz camasır asılır,kuruyunca toplanır. ve gezmeyede, dınlenmeye de, kendıme bakmaya da her zaman fırstaım var. tek yapamadıgım sey spor sevmıyorum,masa bası ıs yaptıgımdan ve yemegıde sevdıgımden yasta ılerledıkce bıraz kılo aldım ama o da sorun degıl :)

ben de hem çalışıyorum hem de bakimsizim eskiden hem kendime bakardim hem de evim derlitopluydu simdi saldim cayira mevlam kayira ama bu halimden hic memnun degilim cok cirkin hissediyorum kendimi :(

ben ne mi yapıyorum

sabah işe gitmeden 1 saat evvel uyanıyorum kendime kahvaltı hazırlıyorum omlet ya da yumurta haşlıyorum diyet yaptığım için her şey yiyemiyorum maalesef eşime ise tost yapıyorum.

sonra banyoya gidip saçlarımı maşalıyorum makyaj yapıyorum

daha sonra gidip giyiniyorum eşimin gömleklerine bakıyorum ütülü değilse ütü yapıyorum

sonra iş başı

bir yandan da okula gittiğim için işten izin alıp okula gidiyorum sonra tekrar işe geliyorum

akşam eve geliyorum diyet yaptığım ve her şeyi yiyemediğim için kendime sağlıklı zeytinyağlı hafif menüler hazırlıyorum ek olarak eşime de makarna ya da pilav illa ki çünkü benim menülerimle doymuyor.

her hafta mutlaka bi kaç gün tiyatro ve/veya sinemaya gideriz , dizimiz var yabancı onu izleriz.

ve gün biter..

haa bu arada sınav zamanı ise araya ders çalışmayı da ekliyorum tabii dört dörtlük olmuyor her şey bu süreçte..

zor işim çok zor ama pozitif olmak lazım ..

Konu eski ve konu sahibesi en son 5 ocakta siteye giriş yapmış :KK45:
Eski konuları hortlatmayın yahu :stop:
Yeni konu zannedip dalıyorum içeri :confused:
O okypete sevgiler cınım :KK15:

Eşin ev işlerina yardımcı değilse yapamazsın tabii ki...süpermen değiliz sonuçta.

Back
X