• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem çalışıp hem bakımlı olmayı başaran var mı?

kızlar çok kötüyüm..
işe başlayalı 6 hafta oldu ve hayatımda ki değişikliklere bakın..

3 kilo aldım
sporu bıraktım
aynaya 2 dakikadan fazla baktım mı hatırlamıyorum
duş bile almaya halim olmuyo 3 gündür duş almadım
ağda yapmadım bu süreçte
kaşım bıyığım çıktı görmezden geliyorum
iş çıkışı evde yemek yapacak halim olmuyo temizlikte aynı şekilde.
saçımı boyatmadım deli gibi beyazlarım çıktı.
kendime bakamıyorum makyaj yapmıyorum saçımı sürekli topluyorum
çok değil 6 hafta öncesine kadar muhteşem bi özgüvenle yürürdüm şimdi çok umrumda dünya off banane ben çalışıyorum bi de kendime mi bakcam diye resmen saldım kendimi iğrenç gözüküyorum bakım yapmıyorum hiç bişey yapamıyorum halim olmuyor.

önceki konumda yazmıştı nişanlım 3 aylığına yanımıza taşındı beni böyle görünce kesin içinden geçiriyodur eski haline bak bi de bu haline diye hayatım boyunca çalışcam ve böyle olmak istemiyorum ya.
eşimin beni artık eskisi gibi değilsin demesini istemiyorum oda çalışıyo hemde benden daha çok ama benim kadar sorumluluğu yok kadın olmak çok zormuş yeni anladım..

şimdi çalışan kadınlar siz nasıl başarıyosunuz hem bakımlı olup hem çalışmayı nolur yardım edin 1 senenin sonunda şişmiş eski halinden eser olmayan çaresiz umutsuz bi kadına dönüşmek istemiyorum..

çok kötü durumdayım aynada kendimi tanıyamıyorum resmen..
saçıma hiç bi şekil bile vermedim ne zamandır.
kalem sürmedim hiç ya hiç bişey yapmadım..
çok değiştim hiç sevmedim bu halimi.

Sanırım sen baya salmışsın kendini arkadaşım,
Çalışan ,evli + çocuklu bir bayanım.
Hergün duşumu alırım aynı şekilde kızım kreşte terlediği için onuda duşa sokarım.
İş akışımı yazayım sana belki sende düzen kurarsın.
18:30-19:00 arası evde oluyorum.
Yemeği ocağa koyarım hooppp duşa girerim.15-20 dk sürer.(kızımla beraber.)
Çıkınca baba kıza bakar ben masayı hazırlarım.
saat 22:00 civarı çocuk uyutulur.
10 dk kaş bıyık alınır.
Vucut temizliğini kendim yaparım max. komple 1 saat sürer.
Sonra makineye çıkarılan çamaşırlar atılır.Asılı olanlar toplanır.

Durum tam tersi bende.
çalışmadığım zaman kendimi öyle bi salıyorum ki..
acaba sizin işiniz mi çok yorucu?

biraz yorucu bazen eve taşıdıgım ble oluyor.
sabahtan aksama kadar pc basındayım proje cızıyorum gözlerım agrımaya basladı belım agrıyo ve halım yok hiç çok uyuşuk oldum

Hergün duşumu alırım aynı şekilde kızım kreşte terlediği için onuda duşa sokarım.
10 dk kaş bıyık alınır.
aslında bi düzene soksam bende belki alışır o şekilde yaşarım ama ilk işim ve üni hayatından sonra çok zor geliyor şuan

kızlar çok kötüyüm..
işe başlayalı 6 hafta oldu ve hayatımda ki değişikliklere bakın..

3 kilo aldım
sporu bıraktım
aynaya 2 dakikadan fazla baktım mı hatırlamıyorum
duş bile almaya halim olmuyo 3 gündür duş almadım
ağda yapmadım bu süreçte
kaşım bıyığım çıktı görmezden geliyorum
iş çıkışı evde yemek yapacak halim olmuyo temizlikte aynı şekilde.
saçımı boyatmadım deli gibi beyazlarım çıktı.
kendime bakamıyorum makyaj yapmıyorum saçımı sürekli topluyorum
çok değil 6 hafta öncesine kadar muhteşem bi özgüvenle yürürdüm şimdi çok umrumda dünya off banane ben çalışıyorum bi de kendime mi bakcam diye resmen saldım kendimi iğrenç gözüküyorum bakım yapmıyorum hiç bişey yapamıyorum halim olmuyor.

önceki konumda yazmıştı nişanlım 3 aylığına yanımıza taşındı beni böyle görünce kesin içinden geçiriyodur eski haline bak bi de bu haline diye hayatım boyunca çalışcam ve böyle olmak istemiyorum ya.
eşimin beni artık eskisi gibi değilsin demesini istemiyorum oda çalışıyo hemde benden daha çok ama benim kadar sorumluluğu yok kadın olmak çok zormuş yeni anladım..

şimdi çalışan kadınlar siz nasıl başarıyosunuz hem bakımlı olup hem çalışmayı nolur yardım edin 1 senenin sonunda şişmiş eski halinden eser olmayan çaresiz umutsuz bi kadına dönüşmek istemiyorum..

çok kötü durumdayım aynada kendimi tanıyamıyorum resmen..
saçıma hiç bi şekil bile vermedim ne zamandır.
kalem sürmedim hiç ya hiç bişey yapmadım..
çok değiştim hiç sevmedim bu halimi.

10 dk kaş bıyık alınır.

Heeyy silkelen kendine gellll :) ben çalisirken çok bakimliydim fönüm agdami kas biyigimi asla ihmal etmezdim is cikisi kuafore ugrar ayda bir kez agda yapardim 15 dk suruyo zaten .daha sonra lazere basladim super rahat .kas biyik 10 dk .her sabah mutlaka dus alirdim ama herggun sacimi yikamazdim tepeden toplar vucudumu yikardim..ama suan evdeyim inanilmaz bakkmsizim amann sanki kim gorecek modundayim minik bir sort bide askili tisort tepeden topuz aylardir tarzim bu :) çalissamda tekrar eski hallerime dönsem diye can atiyorummm...

kızlarrr günaydın vallahi ben 7:30 da kalkıyorum duşumu alıyorum saçlarımı düzleştiriyorum saat 8:30 (saçlarım belime kadar ve kalın telli )evimi topluyorum makyajımı yapıyorum evden çıkıyorum saat 9:00 akşam 19:30 da evdeyim yemeğimi hazırlıyorum saat 20:30 masamı topla hop filme koşuyorum hafta sonuda dip köşe evimi temizliyorum ayda 1 kere ağda ve kuaför zaten epilasyonla çıkanlarımı alıyorum.. ohh misss bende de tam tersi bir durum var eğer çalışmazsam çok tembel oluyorum :):):) birde hamileyim ..

ayyy ne güzel hepiniz düzenlisiniz ya insanalr çalışmayınca salmış ben tam tersi bünye alışık değil ki :(

Calisan, evli ve biri 4 yaşında biri 6 aylik iki cocuk annesiyim(gerçi eşimi de sayarsak 3 cocuk:)) kendimin ve cocuklarin bakimini hic aksatmam. Esim cok yemek secmesine ragmen onu da duzene soktum. Tek sıkıntım evin dağınıklığı, aslinda evim kucuk ve oglumun oyuncakları evi savas alanina sokuyor ona bir cozum bulamadım, bu konuda esim de pek derli toplu sayilmaz, arkasini ben topluyorum bu da beni cok yoruyor. Ben calisinca daha duzenli ve tertipli oluyorum, kil tuy isini ayda bir kuaforde hallediyorum yetiyor. Saclarimi calisirken genelde topuz, at kuyrugu ya da orgu yaparim hem bana yakışıyor hem daha rahat oluyor. S

ben ıse gıderken dugun makyajı yapanlardandım:KK48::KK48::KK48: (ne manyakmısım) hergun kıyafete gore ojeler saclar hatta lensler:) esımle tanıstık hersey aynı tıkırında nısanlandıııııııkkkkkkkkkkk hoooopppppp kulkedısı oldum mu :KK53: uykuya doyamamalar mı ıstersın ıste temızlıkcı kadın edasında gıtmeler mı ohoooo ne ararsan tum salaşlıklar bendeydı sonracıma ısten cıktım bır sene evde kaldımıyıce kotuye gıttım en son dedımkı aaaa kızım nur ne oluyo sana boyle heee bıde kıloları aldım gırdım bır ıse sımdı evlıyım yıne uykuya doyamıyorum ama pratık ben napıyorum esım ıse gıderken benıde bırakıyo arabayla makyajımı arabada yapıyorum hemde ful:D guzel ugrastırıcı yemeklerı haftasonu yaparım haftaıcı basıt seyler yada buzluktan hazır yaptıgım seyler haftasonu dıpkose temızlık esım hep yardımcıdır bana:KK31:

ben ıse gıderken dugun makyajı yapanlardandım:KK48::KK48::KK48: (ne manyakmısım) hergun kıyafete gore ojeler saclar hatta lensler:KK66: esımle tanıstık hersey aynı tıkırında nısanlandıııııııkkkkkkkkkkk hoooopppppp kulkedısı oldum mu :KK53: uykuya doyamamalar mı ıstersın ıste temızlıkcı kadın edasında gıtmeler mı ohoooo ne ararsan tum salaşlıklar bendeydı sonracıma ısten cıktım bır sene evde kaldımıyıce kotuye gıttım en son dedımkı aaaa kızım nur ne oluyo sana boyle heee bıde kıloları aldım gırdım bır ıse sımdı evlıyım yıne uykuya doyamıyorum ama pratık ben napıyorum esım ıse gıderken benıde bırakıyo arabayla makyajımı arabada yapıyorum hemde ful:D guzel ugrastırıcı yemeklerı haftasonu yaparım haftaıcı basıt seyler yada buzluktan hazır yaptıgım seyler haftasonu dıpkose temızlık esım hep yardımcıdır bana:KK31:

Bende donem donemdir, cok sukur asiri derecede kendimi salmamisimdir..saldigim zaman varsa o da dogumdan sonradir…agridan acidan hic birsey umrumda degildi cunku…

Sen kendine bakmazsan nasil mutlu olacaksinki??? Bu sekilde hayat nasil gecer??? Birde ilerde cocuk oldugunu dusun???

Illaki full makyaj gezecek halin yok her an..kaldiki ben bunuda sevmiyorum..makyajinda bi ozelligi kalsin..her gun badana boya gibi makyaj yaparsan makyajsiz gorunce kendini korkuyorsun…hem bakim makyajdan gecmiyor bana gore.

Yavas yavas istedigin kiloya in…illa sporla degil 3 kilo dedigin sarkma filan yapmaz vucutta…rejim yapabilirsin ve 2-3 haftada verirsin o kiloyu…

Kendin yapmiyorsan kuafore git kas biyik agda hop bitti…sabah dusunu alip mis gibi temiz utulu kiyafet giydin mi tamamdir…gecici bir surec oldugunu dusunuyorum ben….

Benim saldigim bir konu varsa evin isleridir…hafta ici dayanabilme surem max. 2 gun..ortaligi duzenli tutma konusunda…haftasonu sil bastan herseyi temizle camasir yika vs vs vs…ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen…baska yolu yok. Esime kalsa eve birini al diyor ama evde yabanci birinin dolastigi hissi bile beni mutlu etmiyor…esyalarima dokunmasi filan…Allah korusun Allah baska dert tasa vermesinde…

dogumdan sonra dedigim gibi kendimi salmisimdir…ama kendime vakit ayirdim zaten…anne olmak kolay degildi..bebege alismak vs zaman aldi..birde nasil anne olucam filan sorulari kafada…ama bir kac gun sonra kalktim ve yavas yavas islerimi yapmaya calistim…yavastan basladim mesela bulasik makinasini bosalttim once derken camasir tepe gibiydi onlari attim bir bir makinaya…yani hayat devam ediyor mecbur bir yerlerden geri baslamak zorundasin…

benim de sarı saçlarımın altından diplerim cıkmış nerdeyse 2 ay olmuş kuafore gorunmeyelı....konuyu açan arkadaş moralım yerlerde suan :KK53:

ben 8 de evdeyım aksam.eşim diyette diye.ona ozel bana ayrı menu cıkarıyorum.hergun ayrı ayrı gıyınmem gerekıyor.sıcakta ter falan malum...evde kuşlarım var.onların evı kırletmesı ayrı....

ama majyajsız hcc durmam.o da eyeliner rimel ...agda olayına hıc gırmeyelım.jiletle beş dk da beşiktaş.oyle uzamasını bekleyemem..eşim zaten kıla kıl oluyor.bende durum bu..:cool:

evet çok zor oluyor yaa evi de b.k götürüyor.hele şu günlerde ben saldım iyice.yakınlarda KV elti felan olsaydı eminim böyle olmazdı:mad:

3 yıldır çaışıyorum.
Sabah 6 buçukta kalkıyorum dönüş saatim iş yoğunluğuna göre en erken 6 bucuk üst limitte sınır yok nadiren 11 bile oldu
Yazın her gün bazen sabah akşam, kışın 2 günde bir duş alırım, saçlarımı yapısından dolayı her gün yıkarım.
Kıyafetlerimi her gün değiştiriyorum, pantalon kumaşına göre 1 veya 2 defa giyiyorum. 3 yılın birikimi ile sağlam bir dolap oluşturdum
Kaş bıyık 15 günde bir gidiyorum, diğerlerini kendim hallediyorum.
Ütüleri yetiştirmek bir mesele ama ben böyle mutluyum, saçlarımı yıkamadan gidemem gerekirse aç giderim ama sabah mutlaka dusa girerim. Veya bir gömleği ikinciye giyemem. Makyajım kışın allık kalem rimel parlatıcı yazın sadece allık kalem den ibaret. Saçlarım konusunda şanslıyım fönlü gibidir, kolay şekil alır.
Tabiki çok halsiz olduğun zamanlar olacak ben çok yoğun olduğumda hemen uyuduğumuda biliyorum ama iyi olduğun zamanlarda yatırımla o günleri dengeleyeceksin. daha çok yeni zamanla toplayacaksın ama bu sıcakta duş almadan gezmek seni daha çok sıkar kendine dikkat ettikçe daha çok yapmak isteyeceksin.

3 yıldır çaışıyorum.
Sabah 6 buçukta kalkıyorum dönüş saatim iş yoğunluğuna göre en erken 6 bucuk üst limitte sınır yok nadiren 11 bile oldu
Yazın her gün bazen sabah akşam, kışın 2 günde bir duş alırım, saçlarımı yapısından dolayı her gün yıkarım.
Kıyafetlerimi her gün değiştiriyorum, pantalon kumaşına göre 1 veya 2 defa giyiyorum. 3 yılın birikimi ile sağlam bir dolap oluşturdum
Kaş bıyık 15 günde bir gidiyorum, diğerlerini kendim hallediyorum.
Ütüleri yetiştirmek bir mesele ama ben böyle mutluyum, saçlarımı yıkamadan gidemem gerekirse aç giderim ama sabah mutlaka dusa girerim. Veya bir gömleği ikinciye giyemem. Makyajım kışın allık kalem rimel parlatıcı yazın sadece allık kalem den ibaret. Saçlarım konusunda şanslıyım fönlü gibidir, kolay şekil alır.
Tabiki çok halsiz olduğun zamanlar olacak ben çok yoğun olduğumda hemen uyuduğumuda biliyorum ama iyi olduğun zamanlarda yatırımla o günleri dengeleyeceksin. daha çok yeni zamanla toplayacaksın ama bu sıcakta duş almadan gezmek seni daha çok sıkar kendine dikkat ettikçe daha çok yapmak isteyeceksin.

bnde çalışan kapalı evli bi bayanım kıyafetlerim temiz ütülüdür saç derdim yok çok şükür şallarımda ütülüdür hep ütüsüz çıkmam. iki günde bir duş alırım ama evde saçlarım sürekli toplu evde pijamalrla dolaşıyorm kaş ve bıyığı uzatmayı sevmem fırsat buldkça kendm alırım evde güzel kıyftlerle dolaşym makyaj yapaym diyorm dışarda sevmem çünkü yapcaksm eşime yapayım diyorum ama olmuyor eve gel yemek yap hazrla topla sonra çay tv ortalık dağnksa topla çamaşır varsa yıka as valla şuan bi sepet dolusu ütüm var ve h.sonuna bıraktm dolaptkılerle ıdare ediyorm aslnda eve erken geliyorm ama yorgunluk bitkinlik oluyo yapasım gelmiyo masabaşı çalşıyorm sanırım bu bana tembellik yaptı :( bnde evde kocama bakımlı olmak istiyorm ama nasıl yapcam bilmiyorummmmm

Calismaya baslayinva bende kilo aldim. Benim calisma sartlarinda migrenim cok tutuyor. Antalya cok sicak gece yatamiyorsun bile. Ise utulu temiz kiyagethafif makyaj yetiyor. Eve gidince 1 saat uzaniyorum iyi geliyor yrmegi vs sonra yapiyorum

valla hem evde hem disarda kocam degil kimse kusura bakmasin sus bebegi gibi gezemem :KK53: yahu insanin birazda pijamayla esofmanla zaman gecirmeye ihtiyaci vardir...rahat rahat oh mis.

Sabah 6.30da isteyim...

Gun asiri banyo her gun dus...

Sacim kullandigim bakim urunleri sayesinde saglikli, kuaforumun harika kesimi sayesinde hacimli ve sekilli...

Tarayip yag surmek en fazla bes dakika...

Kirpiklerim goz doktorumun tavsiyesi uzerine masaj yaparak bebe sampuaniyla yikadigim icin uzun ve gur o nedenle sadece rimel goz makyaji icin yeterli... Maksimum uc dakika...

Kiyafet kombinlerimi bos zamanimda tasarladigim ve ertesi gunku kiyafetim daima hazir oldugu icin sadece giyinme suresi vaktimi almis oluyor...

Hatta bir model tavsiye etmisti, ne giyecegine karar vermekte sorun yasayanlar bos zamanlarda kombinler yapip telefonlarina resimlerini atsin diye, sıkıntısı olanlar icin iyi bir formul bence...

Parfumumu sıkıp cikiyorum, ise yetisme stresi sifir oluyor haliyle...

Bekarken bunlar rutin haline geldiginde sorun olmuyor...

Es, cocuklar, yemek, temizlik devreye girmeden sikayet etmeye hakkimiz yok bence... :KK31:

Ben de işe başlıyalı 2 ay oldu. İşe başlamadan önce bende her dakika makyajlı ve fönlüydüm. Düzleştirici yapmadan ve makyajsız markete bile çıkmıyordum diyebilirim. İşe başladıktan sonra bırak makyajı eve gitmeye bile halim olmuyor. Yalnız değilsiniz bu konuda. Ama bende saçlarımı kestirdim omuzlarımda olduğu için saçım pek vaktimi almıyor hemen bi eyeliner çekip çıkıyorum. Vücut ve kaş bıyık temizliğini ise haftasonlarına bırakın madem biliyorum bi haftasonu evde oturmak kuaföre bile gitmek istemiyoruz ama mecburuz kadınız 15 dakika katlanıcaz kuaföre gitmeye :)

Back
X