- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
kızlar çok kötüyüm..
işe başlayalı 6 hafta oldu ve hayatımda ki değişikliklere bakın..
3 kilo aldım
sporu bıraktım
aynaya 2 dakikadan fazla baktım mı hatırlamıyorum
duş bile almaya halim olmuyo 3 gündür duş almadım
ağda yapmadım bu süreçte
kaşım bıyığım çıktı görmezden geliyorum
iş çıkışı evde yemek yapacak halim olmuyo temizlikte aynı şekilde.
saçımı boyatmadım deli gibi beyazlarım çıktı.
kendime bakamıyorum makyaj yapmıyorum saçımı sürekli topluyorum
çok değil 6 hafta öncesine kadar muhteşem bi özgüvenle yürürdüm şimdi çok umrumda dünya off banane ben çalışıyorum bi de kendime mi bakcam diye resmen saldım kendimi iğrenç gözüküyorum bakım yapmıyorum hiç bişey yapamıyorum halim olmuyor.
önceki konumda yazmıştı nişanlım 3 aylığına yanımıza taşındı beni böyle görünce kesin içinden geçiriyodur eski haline bak bi de bu haline diye hayatım boyunca çalışcam ve böyle olmak istemiyorum ya.
eşimin beni artık eskisi gibi değilsin demesini istemiyorum oda çalışıyo hemde benden daha çok ama benim kadar sorumluluğu yok kadın olmak çok zormuş yeni anladım..
şimdi çalışan kadınlar siz nasıl başarıyosunuz hem bakımlı olup hem çalışmayı nolur yardım edin 1 senenin sonunda şişmiş eski halinden eser olmayan çaresiz umutsuz bi kadına dönüşmek istemiyorum..
çok kötü durumdayım aynada kendimi tanıyamıyorum resmen..
saçıma hiç bi şekil bile vermedim ne zamandır.
kalem sürmedim hiç ya hiç bişey yapmadım..
çok değiştim hiç sevmedim bu halimi.
canım ben 3 senedir çalışıyorum...bir okulda müdür yardımcısıyım..sabah 7.30 da okulda olmam gerekiyor ve akşam 5.buçukta çıkıyorum... bunları çalışma saatlerimiz benzer olabilir diye söylüyorum...
demem o ki,ben 3 yıldır okula 1 kez makyajsız bakımsız gittim,onda da sabah elektrik de su da yoktu ve ben akşam yıkanıp ıslak saçla yatmıştım,gece boyu saçlar darmadağın bi şekilde kurumuştu

onun dışında hiçbir zaman bakımsız olmadım ...eskiden de bakımlıymışsın aslında neden zaman ayıramadığını anlayamadım,el alışkanlığın vardır sonuçta...
neyse ben kendimce tüyo vereyim...
uyanınca ilk iş tuvalete gidiorum.tuvaletimi yapıorum.yüzümü yıkıorum, dişlerimi fırçalayıp nemlendiricimi de sürüorum ki,makyaj yapana kadar cildim nemlendiriciyi çeksin...(5dk)
duşunu akşamdan al...saçını tara,kurutma...hem böylece kırılmazlar..sabahları saçının durumuna göre düzleştirir ya da dalga yapar ya da ne yapacaksan onu yaparsın...bu işlem bende en fazla 7 dk sürüo....
saçlarımı bitirince,akşamdan ne giyeceğimi de bildiğim için ona göre makyajımı yapıyorum...ki ben fondoteninden aydınlatıcısına ,allığından rimeline kadar tam teşekkülllü yaparım makyajımı

kıyafetlerini, çorabına ve hatta giyeceğin ayakkabıya kadar akşamdan prova et,hazırla ve bi kenara koy... çantanı da ayarla.,içini akşamda doldur... böylece sabah giyinmen en fazla 2 dakikanı alır...
yani 20dakikada bomba bi hatun olabilirsin... yalnız burada benim es geçtiğim bişey var kiiiii:) kahvaltı yapmıorum:)

umarım yardımcı olabilmişimdir...