Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

hoşbuldum hanımlarrr vallhi annenin yanı gibisi yok ama gidip kalıp gelicen öyle sürekli yaşamaya ben hiç gelemem ama eşim bayılıyor bütün hayali emeklilik antikam bizim kapılar ahşap biliyorsun amerikan kapı modeli ahşap biraz tuzlu olur ama amerikan kapı değilde öyle düşünürsen bizde yaptırdığımız yerin adresini veririz sana

valla hiç dikkat etmedim desem ama bi dahaki gelişimde bakarım canım aslında bende seviyorum ahşabı sağlık açısından özelliklede çok daha iyi. bakarım bi canım en azından fikir olarak. fiyata pek takılmıyorum çünkü bir yapıldımı kaç sene kullanılıyor tek düşüncem mümkün olduğunca sade istiyorum çünkü oymalının silinmeside benim gibi bi manyağın elinde sorun oluyo
herif boşuna demiyo ben hatunu tımarhaneden aldım diye kendisi yan koğuşumdaydı onu unutuyo ama :76:
canım goncana katılıyorum köy hayatı ne güzel şey. benimde en büyük hayallerimden biridir ama ben deniz kenarı bir kasabada yaşamayı çok istiyorum ne yalan söyliim. bizimkinin babaannesinin evine hastayım o yönden. Karacaali'de tam köyün ortasında denize sıfır hatta denizin dibinde bir kayanın üstünde müthiş bir ev. içeri girdinmi mis gibi zeytin kokar. camın önüne oturdunmu dalgaların sesi içerde gibi. mest oluyorum oraya gittimmi. hele kışın maşinga sobada odunlar çıtırdar üzerinde kızarmış ekmekler bi taraftan güğümde su kaynar sürekli arada sobaya düşen su damlalarının cızırtısıyla dalgalar sanki ninni söyler kendilerince.

kızlar geçen haftaki süper buluşmadan bikaç fotoğraf yüklemek istiyorum anca fırsat buldum...
maşallah yavrularımıza

[/IMG][/URL]

Son düzenleme:
fotolar süper facedende görmüştük
ama anneler pek bir gülmüş hele cimcimenin gözleri parlıyor gülerken
nilimsi akunpukturun adresini tleini özelden gönderdim canım
bende ardayı saalıyorum bir yandan da yazıyorum...
bir yandanda mügeciğime bakıyorum,bugün sinemin doğum günüymüş

kızlar sizden yardım istiyorum eşim sigarayı bırakmaya niyetlendi pazar günüden beri içmiyor 20 senedir bir fiil içmiş biri için bunun nedemek olduğunu sanırım sadece içenler anlar bana komik geliyor çünkü acayip sıkıntılı stresli başı ağrıyormuş sürekli tamamen psikolojik ama gelse bunu ona anlat şimdi bana bi söyleyşn ne yesin ne içsin ne yapsında bu psikolojiyi üzerinden atsın belki sağdan soldan duyduğumuz şeyler vardır bana bir yardım

maşallah kuzucuklara
10 dakkalık yolu Devrim'le 2,5 saatte aldıktan sonra nihayet evin yolunu bulabildik.
leadangelcim stres ve başağrsı yaptığı doğru canım çünkü vücut alıştığı nikotini istiyor. sorunu yoksa çerez en güzel ağız oyalayıcıdır ama el alışkanlığıda varsa elini oyalıcak bişeylerde lazım. kalem çevirebilir mesela. çok başının ağrıdığını söylediği zamansa cevizi öneririm çünkü cevizin buruk tadı sigara içirmez. ama çekirdek ve sakız en yanlış yollardır tuz ve sakızın ağız salgısını arttırması sigaraya daha çok yöneltir.denenmiş tastikli şeyler

sağol antika bunların bikaçını yapıyor zaten inş. başarılı olur

bende kuzuyu uyuttum kızlar ordaysa muhabbetleriz dedim kimseler yok kocamda ders çalışıyor malum sınavlara az kaldı tv de açmıyorum burdada bişey yok

ne sınavları hayırdır ???
valla gezmelerdedim yine şimdi geldik Devrim'i yıkadım yatırdım kalkmazsa bende kitaplarıma dalıcam şimdi.

canım eşim sigarayı bırakalı 4 ay oluyor..geçmişe baakılırsa yaklaşık 18 yıl içmiş
1 paketten fazla içerdi günde aniden bıraktı patronuyla gaza gelerek bıraktı ikiside uzun hikaye
ama bıraktıktan sonra :95:aynı böyle oldu ama çok şükür imdadımıza nargile yetişti..
patronu nargile almış evine eşimede söylemiş bir kaç kez evinde içtiler sonra dükkanda içmişler benimki o stresi attı üstünden imdadıma nargile yetişti ama nargile sigara gibi sürekli elinin altında olmadığı için canı çeksede içemiyor.sonra eve aldı ama uğraşmalı olduğu için onuda her akşam içerdi şimdi haftada 3e indirdi.
temizle kömürü yak falan şimdi onuda bırakmak üzere...birde eşimin ağzında sürekli sakız var özelikle naneli sakız çiğneyince hiç aklıma gelmiyor diyor..

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz bugün yattım dinlendim valla ölmüşüm yorgunlıktan dün günüm vardı çoooook güzel geçti arkadaşlaımla duruda yoktu ayağımın altında
sonrasındada abimler annemler kayınvaldemler geldiler yemeğe gece 12 buçukta gittiler ama inanılmaz yorulmuştum bugünde dinlendim kızçemle
gamzemm benim babamda bıraktı ramazanın ilk günü ve maşallah hala içimiyor ilk 2 ay çok durgundu konuşmuyor suskun sakinlik vardı şimdi düzeldi iyi sende içmiyorsan bu dönemi çok kolay atlatır inşallahhhh
sigaraya çok karşıyım allahtan eşimde içmiyor

günaydın hanımlarr
antika açıköğretim sınavları yaklaşan cnm
kaderim nargile iyiymişte ya oda bağımlılık yaparsa ben onu hiç karıştırmayayım şimdi aklını karıştırmayyaım hemde nerede içicek evde alt kata koymak gerek ancak öyle ama bizimkide öyle birden kalkışıverdi çok mutlu oldumbende içmediğim için çok rahatsız oluyordum sedacım benim babamda bikaç yıldır içmiyor çok ama çok mutlu bıraktığına bir ay kasıcak sanırım sonrasında bizden iyisi yok asabi gergin değil ama baş ağrısı var

canım sigara gibi değil nargile ben eşimden biliyorum.sadece sigaraya bırakmaya yardımcı diyor..
bağımlıklık yapsa benimki sabah akşam içer dükkandada var ama sadece akşmaları içiyor oda her akşam değil,,ama tabi bilemem genelini sonuçta nargile tiryakileride var aman allah korusun.benimki onlardan değil aksine soğudu bile...
allah yardmıcısı olsun umarım çabucak geçer bu sıkıntısı bari sınavlardan sonra bıraksaymışya
iyice strese girecek...

ay bende bırakabilsem ama 2 çocukla evde sinir olmadan olmuyor...
yakıyorum sigaramı ne sinir ne tasa kalıyor. zararlı ama ne yapaım bari sinirim oynamıyor..

sizin durum daha vahim eşinin içmiyor senin içiyor olman yani eşim yediğim yemekten bile tad alıyorum 3 gndür diyor aslında ne illet bişey buya ayy gerçekten istersen bırakırsın ama işte o kararı vermek zor sigarayı bırakıcam okulumu bitiricem die kararlar aldı birden hadi hayılrısı bakalım bende hep destek tam destek birlikte çalıştık akşamders

selam hanım hanımcıklarrr...
marım iyisinizdir biz salgına kapıldık bütün ev kırılıyo. akşam yattık bişeyimiz yok sabah bi aklktık hepimiz maf :2: en sağlam Devrim şu an aramızda onunda burnu akıyo ama fıldır fıldır koşturup duruyo aman inş. ilerlemez onunki geri kalanlar gene bi şekilde atlatırız ama çocuğun hastalığı daha zor oluyo.

aynı salgın bizdede var biz atlattık ama oğluşum hala nefes alamıyor hele uyuduyunda sanki çocuğu boğuyorlarmış gibi sesler çıkarıyor burnundan hiç nefes alamıyor sabaha kadar ayaktayız şurupta fayda etmedi uyraşcaz gibi hepinize sağlıklı günler

selam kızlar.bizde hastalıktan kırılıyoruz bu günlerde.önce kızım ateş kaldırdı.dişlerden yine başımız belada her dişte ateş yapıyor.oğlumda hiç böyle olmamıştı.dişlerimizi altta üçledik üsttede ikitane birden yeni çıktı.tavşan olduk sonunda
oğluşumda üşüttü her halde.salgında var zaten.akşamdan beri ateşler içinde yavrucum.öksürükte cabası.
leadangelim ne iyi canım eşinin sigarayı bırakmaya kararlı olmnası çok güzel.bende çok istiyorum eşimin içmemesini ama bütün stresimi bunla atıyorum diyor.içinde istek yok bırakmak için.
revolecioncum benim kapılarımda ahşap.hatta fortmantomda aynı uyumlu olsun diye aynı yaptırdık.ama benim hevesim geçti.artık amerikan kapılar daha çok hoşuma gidiyor.birde benim kapılarım çok oymalı.kutu kutu birsürü gözü var .çok toz topluyor.bende zaten elimde bez dolaşmıyorum.çalışırken ayda bir ancak kapılara sıra geliyoryaptırırken temizliğinide dşünmek gereklşiymiş meğerse:86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…