Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

bir hareketli pipide sana gelirse ikinciye görürsün ozaman
allah mutluluğunu daim etsin yavrum bizde seni sevecez

canlarım selam herkese.işten geldim.gözüm almadı evde yığınla iş var yapılacak. nerden başlaıycağıma karar veremedim.en iyisimi oturayım buraya dedim.birazcık ev işlerinden kaçmış ghibi oldum amma napim..kızımda uyuyor altkatta.oğluşum yanımda .bugün daha iyi şükür.yarın ilk karnemizi alıcaz sembolik olarak:82:
antikacım alemsiniz vallahi.yaramaz pipiaman birşeyi olmasında varsın yumurtaları içine kaçsın.üşüyünce dokununcada olur öyle tepki veriyo.
cimcimem benim eltiminoğluda yarım sünnetli.canım ya çişini yaparken bibaksan.bizimkiler sorun yaşadılar.birazda geç farkedildi.idrar deliği yamukmuş.çişini yaparken bacağına doğru yapıyomuş.taa ne zaman bezden çıktı.o zaman gördüler.ameliyatla düzeltildi geçen yıl.sünneti içinde bir ameliyat daha gerekliymiş.hepsi aynı değildir belki ama yazayım dedim.bilmekte fayda var.
elifim angelim tadını çıkar şekerim.karnındayken en uslu zamanları.göbişinde baya çıkmıştır artıköpüyorum hepinizi kızlar kuzucuklra iyi bakın .yemek yapmaya gidiyorum.hadi baaayyyyyyyyyy

selam hanım hanımcıklarrr....
elifim o ne cici yazı öle ayyy üstüne söylencek bişey yokki ay az kaldı sayılır gelsinde bizde onu sevelim böle yumuştura yumuştura.
gülmeyin kızlar yaaa valla çekim olcak benim bu veletten daha şimdiden başladı kendini göstermeye zaten :18:
bu gün daha bi iyiceyiz kızlar ama hala k.... kaldırmaya halim yok meret ne keçisi illet gribi çıktı bu Devrim'in gözünün içine bakıyorum azcık uyusunda kafa dinliyim diye bi araba sopa yemişim sanki. hee öle deyince aklıma geldi bu sabah hakiki sopayla uyandım. gece biraz ateşlendi benim sıpa o yüzden git gel tükendim sonunda holdeki minderlerin üstüne kıvrıldım orda uyumuşum kafama inen oklavayla uyandım. benim sıpa kalk ul mutfaktan oklavayı çatt diye kafama zaten yorgunlukla sızmışım o darbeyle uyanınca nolduğumu şaşırdım bide geçmiş arşıma bum bum diyo bi fırladım yerimden alırsam onu göstercem ben sana bumu diye. bıraktığı gibi elinden kaçtı kafamı kırcaktı velet.

ayyy kızlar bu gün bizim için çok önemli bir tarih hoşş hastalıktanda kırılıyorum herifte akşamcı hafta sonunuda mecbur sallıcaz Devrim hasta hiç biyere gidemem onu brakıp ama evde bişeyler ayarlamam lazım. bu gün tam 9 yılı dolduruyoruz. 10. yıla giriş ufff dilek olay be 10 yıldır katlanıyo bu garibim bana hoş bende ona
gece için hoş bi şarap getirttim ablama yıllanmış bir Hollanda şarabı. ne zamandır saklıyodum onu açıcam. yanına tabiki ekşi elma ve bademi. ayrıca küçükte bir pasta ve romantik bir film eee yeter demi kızlar. 12'den sonrada kutlama bu kadar olur.

ilknurcumdan başlayım canım bizim sünnet düğünü haziran yada temmuz gibi düşünüoyrduk ama
şimdi ekim diyoruz kısmet hem arda 2 yaşına gelmiş olsun..kır düğünü olmayacak nasıl olsa
ekimde olsa olur dedik amma yine ani kararlar verilebilir bizde.
bu akşam annemlerle birlikte abimlerdeydik.yeğenlerimin yarın sünneti var onalrı öpmeye koklamaya gittim ama canlarımın haberleri bile yok söylememişler pipi kontrolüne gidiyoruz demişler
inşallah çabucak atlatırlar annemin tansiyon fırlamasa bari
pipi demişken akıllı pipi devrimde sünnetli pipi tuğkanla atatuğda bizdeki sıradan pipiözeliksiz yani: gerçi her pipinin bir özelliği vardır neyse fazla derinelre inmeyelim...

yarın büyük gün yarın oğlumun karne günü ama artık oğlum büyüdü karne almayacaklar ilk defa belge alacağız şimdilik taktir gibi yani e okuldan takip ettiğimiz kadarıyla taktir, inşallah ta alırız taktiri
babamızın süprizi varmış..darısı ardama ve kk arkadşlarına

antikam uzun uzun senelere canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun devrimcikle beraber mutlu senelere

unutmadan hasta olanlara acil şifalar diliyorum..ilknurcum sizin dişlerde çıkmaya başlıyor zorlu günler deryacığı bekliyor çabucak ataltırsınız inşallah
offffff bana diş demeyin halen azı dişleri patlatamadık bayağı bir geldiler artık ama bir patlatsa
başka bişey istemiyorum.

kaderim sağol canım.ama evlilik yıldönümümüz değil bizim nikah düğün işleri çok karmaşık olduğundan biz birlikteliğimizin miladını kutluyoruz. hepsini bir araya topladık o tarihle
bu arada her pipinin özelliği he çok güldüm bu söze.biz bunlarla çok çekcez kızlar benden söylemesi. Allahatn aralarında Öykü Duru ve Derya gibi kızlarımız var.ŞİMDİLİK kızların olduğu arkadaş gurupları iyidir erkekleri azcık dizginlerler, yola getirirler.
bu arada kızlar dün gecemiz tam bir fiyaskoydu önce devrim'le uğraştık saat 4'e kadar bir ağaz açtı susmaz sonunda atladık arabaya o nereyi gösterirse ne Mudanya kaldı ne Gemlik. sabah 4 te geldik ve bizimki hala bakınıyodu zorla uyuttuk. ama hastalık ve yorgunluk beni vurdu tansiyonum düştü hadi bu kezde ben hastahaneye serumu yiyince zıpkıngibi oldum illaki bi iğne girecek ya koluma a .... başka türlü hastalıkları atlatamıyorum.
bide bu hafta azcık kafamı toplamam lazım her yıl katıldığım bir öykü yarışması vardı yine mailime çağrı gelmiş ama bir haftası var bakalım yetiştirebilcemmi. bana şans dileyin kızlar. hoş bu seneki konu hiç ilgilendiğim bir konu değil ama denicem bakalım.
sahi nilimsi ve ahyatu nerelerde karamukta yok ortalıklarda nereye kayboldu bu htunlar.

slm hanım hanımcıklar.
kaderim gelmiş geçmiş olur çabucak biter sünnetleri.birşey anlamaz yeğenlerin.allah düğünlerini görmeyide nasip etsin.
antikacım geçmiş olsun canım.vallahi benimkiler arabada olunca mışıl mışıl uyuyor ikiside.bazen diyorum kocişime.derya uyumadığı zaman bir tur atıp gelelim diye.:32
elifangelin kızı var ece var kızlar çok aslında antikam ama buluşmalara gelemiyoruz ne yazıkki.
kızlar bu gün işten geri döndüm.oğluşumu doktora götürdük.sinüzit olmuş dedi doktor.işin ilginç yanıda şöyle.:26:genelde biz acilden gidiyoruz nasılsa mesai bitimine veya geceye denk geliyo hastalıklarımız.kurban bayramından önce leadangelin doktoruda aynı hatta .acile gittik ilk defa o doktora muayene olucaz.isim o kaşe o.sonraiki kez daha acilden gittik başka doktora denk geldi.ilkinden çok memnundum.ona devam etmeyi düşünüyordum (ümit bey sandığımız doktor)kontrellerimizde.bu gündeacilden girmeyelim diye sabah götürdüm ümit bye muayene ettirmek için.karşımdaki bambaşka bir doktor.söyledimde zaten acilden geldik siz değildiniz başkasıydı diye.çok güzel ilgilendi.gerçek ümit bey saolsunda.sinirlerim bozuldu.kimin muayene ettiği bile belli değil oğlumu o akşam acilde.ssklı hastaya belli sayıda bakabiliyoruz dedi doktor.o limit dolunca başka doktordan kayıt yapılıp.o doktorun kaşesiyle bakılıyormuş.resmen ticarerhane diyorlardıda yinede gidiyorduk.mecbur kalınca belki yine gidicem o hastaneye ama durum böyle işte..şimdi yine başka BİR DOKTOR ARAYIŞINA GİRDİM HADİ Hayırlısı gönlümüze göre bir çocuk doktoru bulamadık daha.bulana kadarda çoçuklar büyüycek herhalde(( biraz karışık oldu galiba..............

geçmiş olsun iknurcum kaderiz sizin yeğenlerede antika sanada
ilknurcum bende geçen gün demiştim doğum drum recep bey gibi bir çocuk dr bulamadım die kesinlikle ama ümit beyin tavrı çok güsel biz sevdik aslında eşi çok tatlıydı doğum iznini bitirip gelir bikaç ayada inş. ona devam ederiz zaten artık acil bir durum olmadıkça aşı gerekmedikçe büyüdüler allaha şükür inş. sende gönlüne göre denkgetirisin

sağolun kızlar ilknurcum Devrim arabada cin kesiliyo iyice yorgun olması lazım uyuması için yoksa fıldır fıldır bakınıyo. ama bu aralar iyice mız mız oldu tama hastalıkta etken ama normalde de böle iyice çıldıtana kadar böğürüyo resmen
inş. gönlünüze göre bir doktor bulursunuz canım ama o olaylarlar bu aralar çok duyulmaya başlandı yani başına bişey gelse kimden hesap soracağından belli değil. Allah zalimlerden korusun cümlemizi.

ah ah gunlerden beı barut fıcısı gıbı dolanıp duruyorum ilk defa basıma geldı regl tarıhım 10 gun gectı 2 gun kahveengı lekelenmem oldu ama zatı sahane bır turlu gelmedı kasıklarım sureklı sancı halınde gergnlk hat safhada tatlı krızlerı evde teror estryrm korunuyrz ama olurda olur idrarda baktım negatf cıktı.bu boyle olmyck dkta gdym dedım (bgn ve bıraz kanama basladı.)azıcık rahatladım ıyıde hangı dktr guler yıldız oncekı dktrmdu saatler uymadı bende dorukta feyza bayram dıye bırıne gttm vajınal muayenedn acaip korkyrrm ve tıryrm oyle böyle değil mecburen bakacağım dedı dktr haklı olarak tam muyene edemedı ama rahıme yumurtalıklara baktı bır yumurtan catlamak uzere dedı ondan sancı olabilir deı kahverengı lekelenme bı dahakı aya olursa yıne gel dedı ama ben ona bır dahagıdermym asla nemrud suratlı ya anlıyrm bu onların ısı ama bıraz sıcak ve anlayışlı olmaları lazım yok ben anladım artık hanı derler ya hep erkek doktorlar daha iyi diye bu alanda bende artık erkek doktor arycm ay bıktım bu kadın dktrlardan ve artık kendımı alıstırmam gerek bu muayeneyekanda beta hcgye de bakıldı sımdı aradım hastahaneyı labaratuvardakı kıza yalvaıyrm ltfn yorumlada dıye(normalde yasak dktrn yapması gerek)negatf dedı rahatladım bebek ıstyrm tabı kızlar ama su an değil bu kiloyla hıc değil...tabı yıne en guzelını rabbım bilir o ihsan eder..doğumdan sonra dktra gttm dedımkı bana spirral takınama narkozla once muayene etmem gerek dedı dktr kabul etmeyıp cıkmıstm bugun de doktora dıyorum kı rahım uygunmu spirral için diyorum tam muayene edemedm ki dedı bana e baktığın ne dıyecektm ama suratına ifadesine daha fazla dayanamadım

canım yaa... sinirlerin baya bozulmuş belli ama erkek doktor derkende iki kere düşün hoş aralarında seda ve elifin, leadangelin ki gibilerde var ama istinalar resmen.canım en azından yıllık muayenelerin için Jale hanım'ı düşünebilirsin bak. heleki bu muayeneden hoşlanmayanlar için ilaç gibi maşallah. hoş zaten az çok tanıdın aramızda nasıl biri olduğunu biliyorsun bi dene derim.ama önce şöle bi çık sakinleş çok gerilmişsin belli.

ya sorma canım ben cok gerılıyrm elımde değil alışmam lazım sızler nasıl alıştınız ya bu dktrda tamam bak sakın ol vs dıyordu ama oyle bır surat ıfadesı wardı kı gormelydnz korktum yanı ınsan bıraz anlayışlı olur sızlerden bılıyrm ama nasıl jale hanım benı rahatlatması gerek ben artık bgn dayanamadım ve en yakın bulduğum dktr en cabuk bulabildiğim bu dktrdu

canım Jale Hanım'ı sevme sebebimiz aynen bizim gibi olması bir düşün ilk geldiğinde nasıldık.aslında hepimizde ondan bişeyler var. benim gibi hızlı ve çok konuşur cimcimem kadar büyük bir gülümse vardır her daim yüzünde. melek gibi mağrur ve asil bir duruşa sahiptir kaderim gibi telaşelidir her zaman. daha koridorun başından yüzünü görmeden anlarsın ayak seslerinden onun geldiğini. ama hepsinden önemlisi her ihtiyacın olduğunda yanında bulabileceğin bir dost gibidir. düşünsene şimdiye kadar kaç doktor gördün doğumunu yaptırdığı bebeklerin yaşgünlerinde bulunan. yada arayıp ulaşamadığında (gebe olmasan bile) gece yarısı dahi olsa sana geri dönen. sanırım ne demek istediğimi anlamışsındır.

nilimsicim canım bende olsam başka doktorda muayenede sıkılırım.evlendiğimden beri hep jale hanıma gittim.oğlumun doğumunda sadece yalçın bey vardı nöbetçi şevket yılmazda o muayene etti alttan.bir kezde jale hanıma git derim bende.spiral konusunuda konuşursunuz hem yakından tanıma fırsatında olmuş olur böylece.aslında benimde aklımda taktırsammı diye düşünüyorum.hadi senin daha bir çocuğun var canımda bende iki tane birdaha hamile kalırsam diye korkuyorum.aldırmamda doğururum vallahi.acıbademde demem gider yaparım orda doğumu onbinmidir kaçtır fiyatlar bilmem ama ödetirim adama çatır çatır ders olur onada.zaten söylüyorum böyle.dikkat etsin kendine

selam kızlar nasılsınız bugün gene bi buluşma olmuş belli nerdeydiniz bakalım :)))))
bende bugün misafir vardı yarında günüm var kısmetse bayaa bi kalabalık bugün misafirlerin arkasından duruda annemle gitti bizde kocamla gezmeye gittik yolda abimi gördüm valla seda herkez yaşlanır ölür sana bişey olmaz misafirlerin gitti yarına bir sürü insan gelcek sen gezmeye gidiyosun diyor :))))) ruhum sıkıldı yaaa temizlik yap poğaça börek yap fırsattan istifade soluğu plazada aldımmm antikacım geçmişler olsun şimdi nasıl oldun seninle benim kuzu uykusuz sabah 10dan beri uyanık hiç uyutmadım daha yeni sallayasallaya zor uyudu bende yatarım birazdan ii geceler herkeze

doktor konusunda haklısın nilimsi hele hele doruktaki bayan doktorlar tam bi felaket bende cimcimem gibi bamlanaıcam ama sevmiyorum oranın bayan doktorlarını yanlız bi arkadaş ısrarla bayan doktor arıyordu bende ona jale hanımı önermiştim gitmiş hiç memnun kalmamış asla ve asla gitmem demişti çok şaşırdım:2:
bende ziya beyin üzerine kimseyi tanımıyorum inanılmaz profesyonel ki aynı benimde alttan muayne olurken fazlasıyla kasıyorum kendimi rahimin yapısı çok dar ama hiç acıtmıyor eli zaten çooook hafif hasta değildim sprialimi çıkardığında ki çok acırmış ben anlamadım bile
şimdi ben bu ay taktırıcam sana söylerim acıyor mu acımıyormu diee
kadın olmak hem çok zor hemde çook güzel

anne olmayı ve makyaj yapmak herşeye değer kesinlikle

tünaydın kızlar iyi hafta sonları diliyorum misafirler gelmeden bi bakayım dedim durucumda uyuyorkendinize iyi bakın

merhabalar. buraya ilk kez yazıyorum.
oğlum mart ta 3 yaşını dolduracak hala bezden de kurtulamadık.
kurtulmaya da hiç niyeti yok (
bu aralar annecim demeyi öğrenmiş sormayın annecim deyip beni kandırıyor.
o zaman nedense hiç kıyamıyorum :)))

oğlum kreşe gidiyordu çok hastalandığı için geri aldım havalar ısınınca geri göndericem.
evde çok sıkılıyor hiç yaşıtı arkadaşı da yok.. varsa yoksa ben varım..
böyle işte bazen çok iyiyiz bazen de didişe didişe gün dolduruyoruz oğluşla.

slm kızlar işten yeni geldim ve ölüyorum uykusuzluktan.akşam yine acildeydik bu kezde deryayı götürdük gece bir ateş kaldırdıki sormayın kıpkırmızı oldu yanakları yavrucumun.bronşit başlangıcı dedi doktor.sabah beşe on vardı evdeydik bir saat uykuyla işe gittim.felaketim şimdi.oğluşum ananneye gitmiş.babası işe gidewrken bırakmış.kızımda babaannesinde uyuyor. bende güzel bir uyku çekerim diye düşünüyorum.allaha şükür iyi şimdi ikiside en azından ateşleri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…