- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.081
Yazıyı okudum dakikalardır gülüyorum =))
Antikam o nasıl bir pipidir öyle, çocuğun pipisi bile hareketli ahahahhaha
Var ya sen bunla çok uğraşacaksınİlerde de çok aktif olabilir...
Ay valla güldürdünüz beni yazılarınız çok tatlı olmuş arka arkaya okudum keyfim yerine geldi. Bende minik kuzuyla oturuyorum. Artık hareketleri sanki daha akıllıcaymış gibime geliyor. Eskiden sürekli vuruyordu, son 4 - 5 haftadır tamam yine vuruyor ama çoğu zaman da okşuyor. Eliyle sanki karnımı sıvazlıyor, geçen akşam o kadar yavaş yavaş karnımadokundu ki inbanki gözlerim doldu. Elini bastırıyor sonra en tepeden aşağı kadar okşuyor, ay dedim sanki beni seviyormuş gibi. Canım benim ya, insan hiç görmediği bir şeyi ne kadar çok seviyormuş onu anladım bu hamilelik döneminde. Birde doktora yeni gittim ya, biliyorum eli nerede ayağı nerede. Nereden dokunrsa oradan bende tepki veriyorum o da bana dokunmaya devam ediyor.
Bir annemin sesine bir de Sertap Erener in sesine uyusa bile uyanıp hemen tepki veriyor. Ben kız sertapçı olacak. Kuzenlerim toplanım hadi hareket etsinde sevelim diyorlar. O da onların istediği zamanda hazır bekleyecek hali yok, çoğunlukla uyuyorO yüzden artık hepsinin telefonunda Sertap var, bir açıyorlar benim ki dakikasına başlıyor vurmaya. Uzun zamandır ailede bebek yok, herkes benden heyecanlı eheheh =)))
Çok mutluyum, elhamdülillah, Rabbim benim ve sizlerin mutluluklarını daim etsin, arada biraz canımız sıkılsa da kalıcı acı ve üzüntü vermesin..
Ne çok konuştum yaaa, çenem düştü
Hepinizi çok seviyorum, bugün pek bir sevgi doluyum, sizleri de sevecem eheheh
ah ah gunlerden beı barut fıcısı gıbı dolanıp duruyorum ilk defa basıma geldı regl tarıhım 10 gun gectı 2 gun kahveengı lekelenmem oldu ama zatı sahane bır turlu gelmedı kasıklarım sureklı sancı halınde gergnlk hat safhada tatlı krızlerı evde teror estryrm korunuyrz ama olurda olur idrarda baktım negatf cıktı.bu boyle olmyck dkta gdym dedım (bgn ve bıraz kanama basladı.)azıcık rahatladım ıyıde hangı dktr guler yıldız oncekı dktrmdu saatler uymadı bende dorukta feyza bayram dıye bırıne gttm vajınal muayenedn acaip korkyrrm ve tıryrm oyle böyle değil mecburen bakacağım dedı dktr haklı olarak tam muyene edemedı ama rahıme yumurtalıklara baktı bır yumurtan catlamak uzere dedı ondan sancı olabilir deı kahverengı lekelenme bı dahakı aya olursa yıne gel dedı ama ben ona bır dahagıdermym asla nemrud suratlı ya anlıyrm bu onların ısı ama bıraz sıcak ve anlayışlı olmaları lazım yok ben anladım artık hanı derler ya hep erkek doktorlar daha iyi diye bu alanda bende artık erkek doktor arycm ay bıktım bu kadın dktrlardan ve artık kendımı alıstırmam gerek bu muayeneyekanda beta hcgye de bakıldı sımdı aradım hastahaneyı labaratuvardakı kıza yalvaıyrm ltfn yorumlada dıye(normalde yasak dktrn yapması gerek)negatf dedı rahatladım bebek ıstyrm tabı kızlar ama su an değil bu kiloyla hıc değil...tabı yıne en guzelını rabbım bilir o ihsan eder..doğumdan sonra dktra gttm dedımkı bana spirral takınama narkozla once muayene etmem gerek dedı dktr kabul etmeyıp cıkmıstm bugun de doktora dıyorum kı rahım uygunmu spirral için diyorum tam muayene edemedm ki dedı bana e baktığın ne dıyecektm ama suratına ifadesine daha fazla dayanamadım
ya sorma canım ben cok gerılıyrm elımde değil alışmam lazım sızler nasıl alıştınız ya bu dktrda tamam bak sakın ol vs dıyordu ama oyle bır surat ıfadesı wardı kı gormelydnz korktum yanı ınsan bıraz anlayışlı olur sızlerden bılıyrm ama nasıl jale hanım benı rahatlatması gerek ben artık bgn dayanamadım ve en yakın bulduğum dktr en cabuk bulabildiğim bu dktrdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?