Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

küçük anne nerdesin buğgün girmedin kulube hadi çaldır yazışalım çıtırımı öp

ne güzel olmuştur şimdi o küçük tavşancık allah bağışlasın hepimizin kuzucuklarını

hasta kuzulara geçmiş olsun aay onlar hasta olmasın çok zor

maşallah ilknurcum erkenci dişleriniz heps, binbir nazla çıkıyor vallhi kıymetini bilelim bu dişlerin

arkadaşlar benim oğlan hiç bir şey yemiyor neler yaptıysam olmadı 3 günden beri bugün 1 tabak pilav yedi oda oyunlarla kollarım kaşık tutmaktan ağırdı önceden günde 4 kutu sütümüz vardı içmessek olmazdı şimdi oda yok

slm kızlar...melekcim resimer çok güzel...leadangelim neye kıkırdıyoruz o kadar ahhh be kaderim çocuklar o kadar eğlenirken insanın gözlerinin içinin gülmemesi mümkün mü? bir dahakine tam kadro olsunlar dah çok eğlensinlerbir dahakine carrefoursaya götürelim erkenden ; orası da çok eğlenceli çocuklar için bayılıyor atatuğ oraya

leadangelcm babam 45yıl içmiş çok şükür 7 yıldır içmiyor bıraktı günde 2 paket içiyodu bi gün iddiaya girdi bıraktı arkadaşıyla...ama çok ağır geldi sinir yaptı dr. babama haftada en az 1 kere ya da çok kriz geldğinde ıspaanak ye demiş içinde nikotin olduğu için vücüd sigara istemiyomuş...DARISI KIZLAR BAŞIMIZA...hamilelikte şükür tiksinmiştim eşime bile evde içirtmiyordum gene mi hamile kalsam mı ne vcutta arınmıştı ne güzel...

Hasta yavrularımıza geçmiş olsun. İnşallah hemen atlatırlar.
İlknur, küçük kuzunun dişleri hayırlı olsun :) şimdi sizi kın kın ısırmaya da başlar :)
Nilüfercim geldim sonunda, sabahtan beri ev işleriyle uğraş, minik prensesi temizle, doyur, uyut, oynat derken akşam oldu.

aman kızlar hepinize geçmiş olsun keçi gribi dolşıyormuş aman kuzucuklara dikkat...kızlar sizlere bişey sorucam kan tahlillerinizde lenfosit oranlarınız kaç çıktı hadi üşenmeyinde bir bakıverin bizim ki sanırım biraz yüksek

Hepinize geçmiş olsun canlar...

Ayy hastalık çok zor, mümkünse 4 ay daha grip bana uğramasın, ilaç da içemiyorum çok zor geçiyor. 2 kere oldum zaten bare bir daha olmadan atlatsak şu kışı.

İlknurum hayırlı olsun dişler canım

cnm keç giribinden kasıt gribin geçmeyip keçi gibi inatlaşmasımı acaba ay hiç güleceğim yoktu bak ıspanak her hafta mutlaka yaparım demekki bu hafta 2 kere yapmam şart oldu

ben yakında hiç tahlil yaptırtmadım cnm oyüzden yardımcı olamıycam sana

saolun canlarım.kızım babaanneye daha çok şımarıyor.ben işteyken onla kalıyor.kucağına alınca doğru yanağına sırnaşıyor.burnunu yüzünü sürtüp ısırmaya çalışıyor.vallahi ne yalan söyleyeyim bazen hem kızıyorum.hemde kıskanıyorum.bizde hiç öyle hareketler yapmıyor.
kızlar pazar akşamı annemlerden geldik.montunda nazar boncuğu vardı.takmaz olaydım.montunu çekyatın üstüne çıkardım attım.çocuklar odada oyuncaklar ortada oynuyorlar.bir ara eşimdedi deryaya ne verdin ne yiyor diye.montundaki nazar boncuğunu koparmış.boncuğu çıkardım ağzından iğnesi yok.deliye döndüm.oyuncakların arsında bulduk iğneyide rahatladım.bana ders oldu ucuz atlattık çok şükür.

sağolsun kızlar. hastalarada geçmişler olsun.
ilknurcum hayırlı olsun canım dişleriniz.aman o nazar boncuklarına sinir oluyorum ben annemde sürekli tutturur kapışır dururuz.hiç inanacım yok öle şeylere. ayrıca ablamın başına gelen bi durumdan dolayıda nefret ederim koca kız gelinliğindeki boncuk kırılıp göğsüne girdiydi. düğün gecesini hastahanede sonuçlandırmışlardı takmadınmı diyenlere onu hayırlatıyorum hemen.
cimcimem zaten konuştuk canım takma sakın biliyorum sıkıntı yapcan sen şimdi ama iyiye yor. hem konuşmuşsunudur heralde yaz bakem ne dedi doktor bende merak ettim ????
bide kızlar bu gün yeni bişey öğrendim sizide söyliyeyim aklınızda olsun bizim gibi kuşkuya düşmeyin sonra geçen eşim Devrim'in altını değiştirirken yumurtalıkları ilgisini çekmiş neden yukarda dedi bu gün gitmişken doktorunada sorduk. acaba yukardamı diye bi muyane etti ve önemli bişey değil utangaç testis bu dedi ne dedim şok oldum. küçük çocuklarda bu normal bi durumdur refleksleri güçlü olanlarınki dokunulduğunda falan yukarı kaçar buna denir dedi. anladım dedim ama şok oldum. sizinde aklınızda olsun kızlar bizim gibi şok olmayın

ooooo antikacım pipiniz bile akıllı çıktı desene bizimkine baktım tık yok kız bigün şok olurken kalıp gdeceksin neler görücez neler o kaaaa ok olup durma bak bizimkide yarı sünnetliymiş neler duyucaz neler

ahmet bey aradı da rahatladık valla kızlar bütün değerler çok çok iyi bir tek 3 tane lenfosit yüksekti çok korktum ama normalmiş onlarda...dr. arayana kadar öldüm öldüm dirildim ama netten şöyle bir araştırdım kafam iyice allak bullak olmuştu sağolun kızlar

leadangelim neden deniyor bilmiyorum ama haberlerde dün duydum keçi gribi diye sen geçici bir süre ıspanağı ver kocişine babam ıspanak yediği günlerde sakinleşiyordu

aaa tuğkanda sünnetli cnm peygamber süneti deniorya doğuştan sünetli süneti çok kolay olur demişti bana dr 2 aylıktı yeni doğan sünetimi yaptırdınız dedi yoo dedim şaşırdım kendinden sünetli dedi
bencede antikam ya nasıl refleksi kuvvetli çocuk maşallah seninkide pipiden bile refleks gösteriyor

hani derler ya eli dursa ayağı durmaz oda dursa ağzı durmaz diye benim sıpanın her yeri oynak
hakkatten cimcimem bi gün hık dicem gitcem ben bu veletle. bakalım daha neler duycaz neler görcez. bu arada demedimmi ben sana meraklanma diye bak bişeyciği yok paşamın maşallah.
yaa şimdi bişey değilde ya ilerde de o refleksleri bu kadar güçlü olursa o zaman ne oluruz hiç bilmiyom :76:

günaydın hanımlarrrrrrrrrr
herkes iyidir inşallahhhh ben kocişimin arkasından yatmadım temizlik yaptım şimdi oturayım kızlara bakayım dedimmmm bütün bebişler iyidir inşallahhhhh

Yazıyı okudum dakikalardır gülüyorum =))

Antikam o nasıl bir pipidir öyle, çocuğun pipisi bile hareketli ahahahhaha
Var ya sen bunla çok uğraşacaksın İlerde de çok aktif olabilir...

Ay valla güldürdünüz beni yazılarınız çok tatlı olmuş arka arkaya okudum keyfim yerine geldi. Bende minik kuzuyla oturuyorum. Artık hareketleri sanki daha akıllıcaymış gibime geliyor. Eskiden sürekli vuruyordu, son 4 - 5 haftadır tamam yine vuruyor ama çoğu zaman da okşuyor. Eliyle sanki karnımı sıvazlıyor, geçen akşam o kadar yavaş yavaş karnımadokundu ki inbanki gözlerim doldu. Elini bastırıyor sonra en tepeden aşağı kadar okşuyor, ay dedim sanki beni seviyormuş gibi. Canım benim ya, insan hiç görmediği bir şeyi ne kadar çok seviyormuş onu anladım bu hamilelik döneminde. Birde doktora yeni gittim ya, biliyorum eli nerede ayağı nerede. Nereden dokunrsa oradan bende tepki veriyorum o da bana dokunmaya devam ediyor.

Bir annemin sesine bir de Sertap Erener in sesine uyusa bile uyanıp hemen tepki veriyor. Ben kız sertapçı olacak. Kuzenlerim toplanım hadi hareket etsinde sevelim diyorlar. O da onların istediği zamanda hazır bekleyecek hali yok, çoğunlukla uyuyor O yüzden artık hepsinin telefonunda Sertap var, bir açıyorlar benim ki dakikasına başlıyor vurmaya. Uzun zamandır ailede bebek yok, herkes benden heyecanlı eheheh =)))

Çok mutluyum, elhamdülillah, Rabbim benim ve sizlerin mutluluklarını daim etsin, arada biraz canımız sıkılsa da kalıcı acı ve üzüntü vermesin..

Ne çok konuştum yaaa, çenem düştü

Hepinizi çok seviyorum, bugün pek bir sevgi doluyum, sizleri de sevecem eheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…