- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.061
selam kızlar.bizde hastalıktan kırılıyoruz bu günlerde.önce kızım ateş kaldırdı.dişlerden yine başımız belada her dişte ateş yapıyor.oğlumda hiç böyle olmamıştı.dişlerimizi altta üçledik üsttede ikitane birden yeni çıktı.tavşan olduk sonunda
oğluşumda üşüttü her halde.salgında var zaten.akşamdan beri ateşler içinde yavrucum.öksürükte cabası.
leadangelim ne iyi canım eşinin sigarayı bırakmaya kararlı olmnası çok güzel.bende çok istiyorum eşimin içmemesini ama bütün stresimi bunla atıyorum diyor.içinde istek yok bırakmak için.
revolecioncum benim kapılarımda ahşap.hatta fortmantomda aynı uyumlu olsun diye aynı yaptırdık.ama benim hevesim geçti.artık amerikan kapılar daha çok hoşuma gidiyor.birde benim kapılarım çok oymalı.kutu kutu birsürü gözü var .çok toz topluyor.bende zaten elimde bez dolaşmıyorum.çalışırken ayda bir ancak kapılara sıra geliyoryaptırırken temizliğinide dşünmek gereklşiymiş meğerse:86::86:
ne güzel olmuştur şimdi o küçük tavşancık allah bağışlasın hepimizin kuzucuklarını
hoşgeldin işallah atlatcazhasta kuzulara geçmiş olsun aay onlar hasta olmasın çok zor
maşallah ilknurcum erkenci dişleriniz heps, binbir nazla çıkıyor vallhi kıymetini bilelim bu dişlerin
aman kızlar hepinize geçmiş olsun keçi gribi dolşıyormuş aman kuzucuklara dikkat...kızlar sizlere bişey sorucam kan tahlillerinizde lenfosit oranlarınız kaç çıktı hadi üşenmeyinde bir bakıverin bizim ki sanırım biraz yüksek
ooooo antikacım pipiniz bile akıllı çıktı desenebizimkine baktım tık yok kız bigün şok olurken kalıp gdeceksin neler görücez neler o kaaaa ok olup durma bak bizimkide yarı sünnetliymiş neler duyucaz neler
ahmet bey aradı da rahatladık valla kızlar bütün değerler çok çok iyi bir tek 3 tane lenfosit yüksekti çok korktum ama normalmiş onlarda...dr. arayana kadar öldüm öldüm dirildim ama netten şöyle bir araştırdım kafam iyice allak bullak olmuştu sağolun kızlar
leadangelim neden deniyor bilmiyorum ama haberlerde dün duydum keçi gribi diyesen geçici bir süre ıspanağı ver kocişine babam ıspanak yediği günlerde sakinleşiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?