Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

serumdamı takıldı neden kısa zamanda büyük bi kilo kaybı falanmı oldu.Devrim'e iki kez takıldı ama binde 2 günde 1kilo 300 gr. kaybetmişti. diğerinde ise baya büyük bir enfeksiyondu ishal kusma ve terleme bir aradaydı ve aşırı su kaybetmişti. fakat bildiğim kadarıyla Atatuğ'un sadece kusma vardı bu belirtiler arasında. yanlışmı hatırlıyorum ?

cimcimem çok geçmiş olsun rabbim bi daha göstermesin ayy çok korkuyorum kuzum hasta olucak die arıcam arıcam hep aklımdasın yarın meleğimide ararım kötü derken nasıl kötü korktum
benimde hafiften sızlamalarım başladı ii değilim bi kaç gündür salı dr gidicem konuştuk herkeze güzel hafta sonları öpüyorum sizi hoşçakalınnnn

günaydın han ımlarr ayy kontörde yok meleğimi akşamna arıycam artık bende annesinde sanırım allahım dermansız dert vermesin bunlar tedaviyle geçicek allahın izniyle seda sanada geçmiş olsun cnm
bende kendimi uzun zamandır bukadar kötü hissetmemiştim hasta gibide değilim ama kafam kalkmıyor akşam tuğkanla yattım sbhda zor kalktım tuğkan kalktı indi yataktan zor kalktım vallh eşim evde olsa kalkamazdım kesin ölebir sersemlik varki üzeerimde kalvaltı hazırlayıp edesim yok üşengeçlikten

selam hanım hanımcıklarr..
hayırdır yaa epiniz dökülüyorsunuz. meleğe bişeymi oldu kızlar ?

size halsizim die yazdım akşama yemeğe misafir geleceğini öğrendim yüksek ihtimallede yatılı tam oldu yani sbh beri mutfaktayımm

iyi gecelr herkeze ay bende artık eskisi gibi giremiyorum...
bugün oğlumun dershanede sınavı vardı kayınvalidemde burdaydı bıraktım ona gittik
ordan arkadaşalrla tohanede çay keyfi yaptık..harika bir gündü
sonra falcı gördük laf attı bizi ben hem atladım o bana ben ona derken,kızım gel gel sana bakmam lazım sende bir şey görüyorum ne olur gel dediiiay acaba ben lafa atladım diyemi beni seçti
anlamadım 8 kişyidk arkadaşlarla sadeces enin fal baktırman gerek dedii..
döndük arkamızı ama içim içimi yedi ve hala da öyle,offffffff fala inanma falsızda kalma neyse
kızlar koruparkta sirk varmış oğlum gitti maymunlara bayılmış ama yarın son gün
baştan haberimiz olsaydı giderdik hafta içi birgün, ardayı görmek isterdim sirkte

atauğuma çokk geçmiş olsun yazdıkalrını okuyunca çok üzüldüm.
eşimde arkamdaydı okurken hemen kapttım çünkü doruğa benim saymede götürüyor..
babana çok geçmiş olsun canım..
buragaza gelince yarım saat önce oradan geldik,canım bizimde feribota inerken sağda diş hekim var köşsede onun karşı dairesi karakolun sokağı limana 5 dakika yürüme mesafesinde
kız aynı apartman olmasınyarında diğer eşyalar gidiyor..hala daha iş bitmedi orada
sabah 8 de gidecez karga b... yemeden ama burgaz güzel canım havası yeterrr...bol oksijenli
neyse ben yatim kocacım erken kalkçaz yat diyor....öptüm siziiii

hey maşallah bol misafirli bir gece
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

misafirler geç gitti bende bir bakim dedim kaderim uğramış bitek bizde yarın sinemaya gidicez gibi konuştuk arkadaşlarla bakalım yer bulabilirsek gidicez buulamassak kısmette ne varsa artıkherkese ii uykular bende yatayım pazar sabahı erkenden kalkar şimdi tuğkan

sedacım gene miiii ????aramış kadar oldun cnm teşekkürler...amin diyelim kuzularımızı Allah korusun...

meleğin adet düzensizliği vardı tahlilleri birazcık kötü çıkmış annesinde şimdi gelince ondan alırız detayları ama tabi bunlr sinir bozucu şeyler

antikacım sadece kusma değildi malesef 9 saat 41dereceydi ateşimiz hiç düşmedi en son 41.4 görünce götürdüm sadece kusm olsa veriridim emedour biterdi ama değildi malesef.

kabul etmeseydin çok mu ayıp olurdu leadangelim dinlenseydin daha kötü olmada Allah korusun....

hemde nasıl yakınmışız kaderim simitçinin üstümü ?? offff yarın gidince hemen karşıdaki fırından odun ekmeği al sıcak sıcak bende isterim

kızlar yaklaşık bir saattir sinirimden ağlıyorum. Devrim bağardı ben bağırdım. hoş öfke değil aslında üç gündür bişey koymuyo ağzına deliricem. süslediğim tabakları görseniz tablo yapıp koyuyorum önüne resmen ama ıhhhh diyo başkada bişey demiyo yemicekmiş bi gün canı istemiyodur dedim zorlamadım ikinci gün yine o kadar umursamadım ama bu gün artık cingar çıktı. sürekli salatalık yicek başkada bişey yemicek beyefendi. napcamı şaşırdım. yemek sorunu yaşayanlar bi akıl verin.

ahh ahhh iştahsızlık berbat bişey allahım kimselere yaşatmasın sinirler <zorlanıyor ,o açken el hiçbir işe gitmiyor ,yemeklerin biri yapılıp diğeri konuyor ,ama yenmeyip çöpü boyluyor, dönemsel olarak değişiyor ama hayretki bu aralar biz iyiyz fazla üstünede gitmiyorum artık alıştımmı ne bugün oğlum kent meydanında malum kafelerin birinde biz kahve içerken pasta yedi inanılır gibi değil tuğkanın öğünü harici bişey yemesi herkes şaşırdı arkadaşlar bile
inş. dönemseldir yoksa çok yıpranırsın cnm oyalıayıp yedirmeyi deniycen başka elden bişey gelmiyor yemek tabağını görünce cığlık cığlığa bağırıp kaçan bir çocuk sinirlenip üzülmekten başka bişey yapamıyor insan

ben geldimm
antikam iştahsız değilse normalde üzülme canım azı dişler yapabilir,tabi çıkarmadıysanız
bizimde çok huysuz bugünlerde iştahı da ehh fena değil,,
tabak süslemeye gelince tahmin edebiliyorum..marifetlisin yakın olsak al o tablolu tabkalrı bize getir diyesim geldi
yaşpastaya gelince ledangel arda 1 dilim çikolatalı pastayı götürüyoranasına çekmiş
bende çikolatlı pastaya hastayım ayyy canım çekti.
cimcimem altında erkek berberi var canım hemen berber üstü zaten
ama aynı yermi vallahi merake ttim şimdi..
başka ne var bi rdüşüneyim cami var az ilersinde sonra büyük market anlamışsınıdr heralde ben burgazı çok çok ii bilenlerden değilim giderdik ama öyle çok gitmezdik mudanyayın her deliğini bilrimde
işte canım tarif edebildiysem ne mutlu banaferibota inen yol
desene bu yaz karşılaşiacaz sizinle,,

selam kızlar nasılsınız..giremedim bayadır iyi hissetmiyorum kendimi
2 aydır çok anormal adet düzensizliğim var..jale hanıma gidiyorum ..bitane kistim varmış ama zararsız yani çatlamayan bir yumurta..hormon değerlerim de biraz yüksek çıktı malesef...şimdi onları düzenlemek için bi tür hormon ilacına başladım..canım sıkıldı biraz ama jale hanım gibi emin bi elde olduğum için de içim çok rahat

hoş geldin meleğim hafta içi biz senin keyfini yerine getiririz söz

kaderim anladım cnm eğer balkonunuz caddeye bakıyor arkura bakmıyorsa karşınızdaki yarısı çatı yarısı taras olan önü boş alan binada burgazın en eski binalarından 15 yıl orada kaldık...şimdi karakolun ilerisindeyiz cnm...altta simitçinde var di mi ???

antikacım valla açlıktan çocuk ölmez der babam ama senin bu kızmandan çocuk sinir hastası olacak diyo 7-8 aydır aç bitap dolaşıyor bişey de olmuyo hele hele hastalandıktan sonra kızlar gördü tabağı görünce ağlamaya başlıyor tam 16 gün oldu süt içmiyor lavabo içiyor aptamili 6 kaşık yeyince göbek atıyoruz....umarım geçicidir ama zorla derim yoksa bizim ki gibi kronikleşir...malesef çok kızamıyorum çünkü bende aynıymışşım sofra kurulacağını anlayınca ya uyurmuşum ya da sebepsiz ağlarmışım orta okula kadar

Son düzenleme:
cnm çok geçmiş olsun hiç canını sıkma güzelim gelir geçer allahın izniyle

cnm maşallah ardaya söleme heryerde vallhi nazarlama biz yiyen çocuğa hasretiz bak
tuğkan ne kek ne çikolata ne tatlı bisküvi bir cips yeni tadıyordu birde çubuk krakerimiz meşhurdur sever çok abur cubur ben ona hiç tattıramazdım hayretler içinde kaldım artıık atıştırmalıklarada gerek var aslında akşamüzeri öğünü şöyle kekle süt içseler vallh hiç fena olmaz değişik olur onlar içinde yada şöle haifi muhallebili bir pasta yaparız birde meyve suyu vallh ne yedireceğimizi şaşırıyoruz değişik olur

melekçim çok çok geçmiş olsun canım.buna şükür.
kaderim denediklerimi bi görsen oturur ağlarsın. ne karnıbahar ağızlı çocuk kaldı, domatesten gül tokalı kız.
ahanda yemeği gördümü aynı böle oluyo :84: :84: :84:
leadangel inş. canım öyledir yoksa o kendini yırtıcak bende onu.
cimcimem doğruya doğru artık bu akşam zorladım valla o yemicem diye bağırdıkça ben sıkıştırdım ayaklarımın arasına bşınıda bi kolumla destekleyip zorla teptim ağzına.aynı şeyi benim babamda diyo hele bide beraberiz ya kaç dedem deyivermiyormu iyice çıldırım onlarıda kitledim dışarı.onla dışarda bağrınıyo Devrim içerde zorla morla bir dilim bebek ekmeğiyle bir tabak yemeği tıktım ağzına ama morardı artık yemicem diye. ben içerde Devrim'e bağrınıyom yicen diye herif dışarda büyüklere çıkışıyo bırakın yüz vermeyin kaç gündür aç geziyo diye. boşuna demiyorum kızlar bende çocuk bir değil diye.

meleğim hoşgeldn cnm cok ama cok gecmiş olsn...kaderm burgazda yazın benide bol bol görürsün :)elimde bir bebek arabası yada bisikletle gecerken annem hala der anne oldun ama hala bisikletten inmiyorsun die cok seviyorum sürmesini.biz güzelyalıdayız beyaz kayalıklrn orda önceden yoktu simdi war o alt sahil yolundan dümdüz yürü bize direk ulasırsn cnm sanırım senin evin altında ünal manyas ciftliği var ben öyle anladım yazın grsrz ins cnm

zorlayıncada öğürme refleksi geliştiriyolar deniyorya doğru ben bi ara ciddi zorladım o ara sürekli öğürürdü hatta elimde kaşık görse öğürürdü yemeği görmeden zor zanat vallhi hele böyle uykuda problem yemede problem oldumu çok kötü
nilimsi sen nerelerdesin yaf özledik vallhi ömer nasıl
manyas ünal çiftliğini hiç bilşmeyen ben bile biliyorum çok kolay yerdeki ozman çok basit yerde evleriniz

melek geçmiş oslun canım..
cimcimem vallah simtçi varmıydı emin olamadım. .
apartman büyük altında bir sürü dükkna var ama çiftilk diye bir yer var evet nilmsi doğru tahmin
ama simitçiyi nasıl göremedim
arabadan inip eve çıktık ya sürekli şöyle evden çıkıp sahile inip eve yürümedik hiç zamanımız olmadı..
ama kayınvalidem bilirrr o orasını çok ii biliyor şuandada orada zaten..kayınvalidem kalacak sürekli oarda bizde arada gidip kalacaz,,o desenizya bu yaz karşılaşacaz..

ledangel nazar değecek kadar çok yemiyor canım benimkide ama pasta ya ayrı bir bayılıyor...
benim büyük oğlum sofrayı görünce karnı ağrıyor okadar iştahsız
iştahsız çocuk çok zor...

çok teşekkür ederim kızlar allah başka büğük dert vermesin inşallah..
yemek konusunda çok sıkıntımız yok çok şükür..çok zorlamak ters tepki veriyor ama zorlamayın bence sevdiği şeyleri az az ama sık sık verin..
valla bu hafta bi gün görüşelim kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…