- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.281
teşekkürler cnm...çocuk boşu boşun serum yedi işin kolayına kaçmışlar dedi nurcan hnm...hemen serum tkıyorlr yaa hoş besleyiciymiş ama ne olursa olsun çocuğa resmen serum takmak demek dr. kafayı yediğinin bir işareti çocuk 2 saat koluna bakıp ağladı sesi kısıldı nurcanı aramasak daha da duracaktı serum çok şükür ki aradık kurtardık canımıoffff offf dertlerini anlatacak kadar büyüseler hemen ayğım üşüdü orm ağrıyor buram blmem ne ???
cnm çok geçmiş olsun hiç canını sıkma güzelim gelir geçer allahın izniyleselam kızlar nasılsınız..giremedim bayadır iyi hissetmiyorum kendimi
2 aydır çok anormal adet düzensizliğim var..jale hanıma gidiyorum ..bitane kistim varmış ama zararsız yani çatlamayan bir yumurta..hormon değerlerim de biraz yüksek çıktı malesef...şimdi onları düzenlemek için bi tür hormon ilacına başladım..canım sıkıldı biraz ama jale hanım gibi emin bi elde olduğum için de içim çok rahat
cnm maşallah ardaya söleme heryerde vallhi nazarlama biz yiyen çocuğa hasretiz bakben geldimm
antikam iştahsız değilse normalde üzülme canım azı dişler yapabilir,tabi çıkarmadıysanız
bizimde çok huysuz bugünlerde iştahı da ehh fena değil,,
tabak süslemeye gelince tahmin edebiliyorum..marifetlisin yakın olsak al o tablolu tabkalrı bize getir diyesim geldi
yaşpastaya gelince ledangel arda 1 dilim çikolatalı pastayı götürüyoranasına çekmiş
bende çikolatlı pastaya hastayım ayyy canım çekti.
cimcimem altında erkek berberi var canım hemen berber üstü zaten
ama aynı yermi vallahi merake ttim şimdi..
başka ne var bi rdüşüneyim cami var az ilersinde sonra büyük market anlamışsınıdr heralde ben burgazı çok çok ii bilenlerden değilim giderdik ama öyle çok gitmezdik mudanyayın her deliğini bilrimde
işte canım tarif edebildiysem ne mutlu banaferibota inen yol
desene bu yaz karşılaşiacaz sizinle,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?