Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

slm hanımlar
ne var ne yok bakalım deyip açıtık topiği
biz karakayıptık 10 gündür burgazdan ev baktık bulana kadar mahvolduk yollarda sonunda bulduk
o evle uğraş gel git,
annemlerde ümre yolcusu çarşamba sabahı kısmetse, onun kalablığı var
annemlerdeydik bu günlerdede gelen giden hiç bitmiyor yarın sabhta oraya erkenden gidecez kısmetse

cimcimem baban ameliyat olmuştur canım geçmiş olsun diyeyim..

antikam arkadaşına üzüldüm canım ama ölüm sanki hiç bzilere gelmeyecekmiş gibi
en yakın dostumuzu kaybettiğimizde anlıyoruzki ölüm gerçek
neyse kızlar ardayı uyutup işime bakayım ev dağıldı kaç günüdür bakamıyorum..
öptüm sizi

bak telaşelere daldık iyi hatırlattın cimcimem bi gelde güzel haberler ver inş.
kaderim hayırdır kız şimdide burgazamı gidiyosun :44: ne dar yenin varmış be güzelim. haberim olaydı yardımcı olurdum burgazda mudanyada emlakçı arkadaşlarım çok. annenlerede hayırlı yolculuklar canım.inş. günün birinde hepimize kısmet olur oraları görmek.
bu arada sağol canım gerçekten öyle yakınında hissedince insan daha bi kötü oluyo ama sağolsun akşam biraz elifangel'la sohbet ettik iyi geldi sözleri.

selam kızlarrrr herkez iyidir umarım biz iyiyz çok şükür evde takılıyoruz kuzumla
saat 5e geliyor veee duruşu zor bela şimdi uyuttummm
belki 2 saat salladım çook uykusuzum şu aralar bide evden dışarı adım atmak çoook zor geliyor hayret bişey ev kedisi gibiyim havalardanmı acaba nazr değdirdiniz bana yaaaa

ben bugün çok üzüntülyüm annecimle babacımı ümreye yolcu ettik sabah 4e gittlr
32 gün sonra kavuşucaz kısmetse,,
bugün evdeyim ve her an ağlamaklı,,32 gün su giibi geçer inş..

antiakm yok kız burdayız tam olarak gitmedik,evi düzdük ama hafta sonalrı oradayız kısmetse
eşim tekne gözümn önünde olsun dedideo bakımdan ev tutuk kayınavlidem kalacak kumladaki evini taşıdı burgaza bendende bir kaç parça eşya gitti,,şimdilk buradayız,,ben burada sıkldım da burgazda ne yaparım patalrım herhalde ama yazları güzel olur tabi kışa benzemez
kayınvalidem şimdi orada eşimin yüzünden kadında burgaza geldi pek bir üzgün,
kumlaya aşıktı kadın ama benim koca höttt dedimi kadını getirdi...

allah kabul etsin allah kavuştursun

kızlar oğluşumun resimlerini yarışmaya yolladım oy verirseniz sevinirim fotosunuda koyuyorum en son140.çocuk fotosundaydışi görünce oy kullanırsanız sevinirim www.pınarkido.com sayfasında arda fotosu

selam hanım hanımcıklarr....
benim de kafa darmadağın bu aralar.dün gece Devrim hiç uyumadı desem yeridir sürekli çığlık çılığa uyanıyo.sanırım kabus görüyo napcamı şaşırdım.zor sakinleştiriyorum
kaderim hadi hayırlı yolculuklar canım Allah kavuştursun sağlıkla , sıhhatle inş.
kız burgaz gibisi varmı hele kışın ben daha çok seviyorum orayı sakin, sessiz tam kafa dinlemelik.bi fırsatını bulsam bende atarım kendimi oraya tamamen yaşamalık orası.orda çok arkadaşlarım var bi hafta sonu denk gelirse bak tanıştırırım sizleri canın sıkılmaz gittiğinde çok can insanlardır.birini zaten gördün Devrim'in doğum gününde burdaydı kızıyla.

imdatttttttttt diye bağırasım var. kızlar korktuğum başıma gelmek üzere sonunda bizim büyük cadı bayrakları açtı kayınvalidemi sepetlemiş küçük kızına kendisi hastahanedeymiş yoo öle aman yazıklık bir durum değil beli ağırıyormuşta fizik tedavi görecekmiş.şimdide benimkinin teyzesi aradı annen bizde diye açıkça söyleyemiyo ama gelin alın demeye getiriyor. yaaa Allah biliyo ya ağır gelmiyo kızlar vallaha koyacağım bir kap yemekte değilim beni gerisi korkutuyo. onun çenesi durmucak benimkinin ki durmuycak zaten sinir minir kalmamış durumda bende iyice çıldırıcam ona bişey diyemicem gereksiz yere kendiminkilere yüklenicem. çünkü susup köşesinde oturucak insan değil. olduk olmadık yerden olduk olmadık konuşuyor. tabi bide evin durumu var hadi onuda geçtim diğer odadaki kanepelerden birini açıveririm ama geçmiş var. bu kadınki zamanında bu evde oturuyoruz diye annemin ne enayiliğini bıraktı ne aptallığını şimdi tutupta nasıl kabul ettiririm onu bu eve alırım.ve biliyorum o çeesini tutamıycak yine saçmalıycak.bi tarafta vicdanım boşver al getir yinede el elinde kalmasın diyo bi tarafta mantığım o evladını sokağa atarken düşündümü diyo. çok canım sıkkın kızlar çokkkkkkkkkk

kaderm cnm Allah (c.c)kavustursun.evinizde hayırlı olsun cnm .bizde dedüğün telaşı basladıerkek kardesim nisanda evlenck inş.kınası gelin hamamı ceyiz serrme düğün:)cok yoğunnn bir hafta olacak lakiiiinnnnnn bu kilolarla mı 9 kilo fazlam var elbiselere bakmıyrm bile sinirden kendime kızıyorum bir insan bu kadarmı salar kendini diye düğünde de fit görünmek istym ama artık kendimde cok rahatsız oluyrmhayır simdi bu 9 kiloyu nasıl wereym akupnktr cok işe yarıyor ama hızlı werdrmyr biliyorum en sağlıklısı yavas ve kalcı kilo wermek...hayır simdi ilaç içsem ölücem biliyrmbi kere denedim de sanki kalbim elimde dolaşmıstım o gece ben öyle carpıntıu yasamadımkızlar bana göre burgaz yazın harika ben kısın orda patlıyrm arada gittiğimizde yok yok ben sehrin pis havasını cekeceğim içime ille:)ama yıldıztepe baska:)

antkm ne zor bir durum boşwer sen gene iyiliğini yap bugünün yarını war hayır anlamıyrm gelmişssin o yasa bir sürü hayat tecrüben olmuş otur köşende torun sev ibadet et anlamıyrm yaaaa(seninki kadar olmasada benim babaannem var biraz anlattığın tanımlaa uyuor cok bos konusyr ne dediğini bilmiyo sürekli ordan oraya atılıyor atılıyor diyorum kızlar ne yazıkki kimse onu istemyr bu cahilce ve yuva yıkan söylemleri nedeniyle....

kaderim allah kavuştursun cnm benim

kızlar kızlar neler yapıyosunuzzzz gene kimde buluşma vardı cimcimem nerelerdesin yaaa merak ettim seni
bende annemden geldim dün gece oraya gittim kaldım bugünde evime geldim durunun eşyalarını hazırlayayım kayınvaldeme gidicem yarın sabahtan annemi doktora götürücem evimde yatmayı özledim :))))

selam hanım hanımcıklarrr...
nilimsicim ne güzel demişsin torun sev ibadet demi ama bizimkinin bildiği tek ibadet bela okumak malesef neyse dün gece adamla baya bi konuştuk o bu evde olmaz benimde elimden bişey gelmez dedi. offf bu tarafım gerçekten çok üzülüyo herşeyini geçtim insan olarak üzülüyorum durumuna ama bi tarafımda etti buldu diyo.fakat yinede annesine bu gözle bakmasını kabul edemiyorum sonuçta anne ama bıraktım gisişatını Allah büyük elbet hepimiz için hayırlı bir yol gösterecektir.
bu gün yarışmalardaydım kızlar. sabah çok erken kalkıp çıktım evden bir arkadaşımın ekibine yardıma gittim sonrada dnüp Devrim'i aldım nasıl mutluydu anlatamam.tribüne çıkıp oturttum kucağıma durmadı kalktı oda oynamaya çalışıyo arkadaşlar bıraktılar ekipleri bizimkine oynuyolar oda coştukça coştu kulislere indik kostümlere bir bakışı var anlatamam :98:bi ara müzisyen arkadaşların yanına uğradık acıkta onları karıştırdı ama enstrumanımızı seçtik akerdeon çalacaz biz bu gün çok eğlendik oğluşumla beraber hemde kafa dağıttık iyi oldu yarın yine ordayım ama yarın yanlız gidicem.

nasılsınız kızlar ne o yine inlerle cinler çift kale maç yapıyolar burda
bu gün keyfim çok yerinde kızlar. iki gündür hem kulaklarımın hem gözlerimin pası silindi. nasıl özlemişim o naftalin kokulu kostümleri biliyorum size garip geliyor ama az değil 6 yaşımdan beri bu dünyanın içindeyim nefes almak gibi bişey benim için. galiba gerçekten ben mesleğime tutkuyla bağlıyım evet artık biraz yaşlandım o engame için ama o dünya kalbimn atış hızını değiştirip içine çekiyo yinede beni. birde bu gün benim için çok gurur verici bir durum vardı. öğrencilerimin ekipleride sahne aldı bir zamanlar yetiştirdiğim çocukları şimdi eğitmen olarak görmek öyle onurlandırıcı ki. nasıl mutlu oldum anlatamam. inş. bir gün o sahnede oğlumuda görürüm hem kostümle hemde eğitmen sıfatıyla.

slm kızlar...çok oldu bu sefer görüşmeyeli

hastalıklar misfirler pc arızalı derken 10 gündür net orucuna girdim :26:çok şükür atatuğum tamamen iyileşti sadece hiçbir şey yemiyor acillerde çok eziyet çekti kuzucum bulantı için beyin röntgeni isteyen dr. da bir kan almak için bıdığımın 3 yerine batırıln iğneleri de gördük malesef acılar içinde yazılan antibiyotikleri saymıyorum...doruk mu acıbadem mi giriş kapılarını hafızamdan sildim.sonuç nurcn hnmı aradım böğüre böğüre ağlıyorum acıbademin acilinde al yakışıklımı eve git gerekirse kuvette uyut denilen herşeyi de unut dedi ne yaparsan yap ne ilaç verirsen ver 10 gün bu rahatsızlık devam edicek dedi ve aynen öyle oldu ne beyin filmi çektirmeme ne bir dünya ilaç kullanmama gerek kalmadı...dolvenle hastalığı atlattık 3 gün acil acil gezip çocuğuma yptıklrımızdan sonra kendimizi affetmiyoruz eşimle...şükür ki röntgeni çektirmeden kurtuldu kuzum boşuna radyasyon ama kollar süzgeç gibi oldu offf ne kadar büyük aptllıktı şimdi sakin kafayla daha net görüyoruz ama çok geç

babacığımda ameliyat oldu bugün bandajlar açıldı o da iyi şükür hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...hepiniz çok iyi kalplisiniz....dün geçmiş olsuna gelen canım komşularıma da ayağınıza sağlık çok özlemişim sizi diyorum...meleğimin tahlilleri birazcık kötü çıkmış birazcık üzdü beni bugün çok şükür jale hnm varda içim rahat :) şu jale hnmı kopyalatıp onu da çocuk has.uz. yapsak süper olurdu

kız cimcime sen nerdesn valla -kızcktım sana aa hatuna bak facede ama kkya uğramıyo dicektm ki gelmissin canım yawrum karizmatik oğluma kıyamam cnm daha canı ne cok gecmiş olsn ya cok zor ya düşünsenze hastahanelerde yatan bir damlacık bebekleri...Allahım hepsine sifa ailelerine sabı wersn ne hastalığıydı bu cnm ya meleğim nasıllllll

kaderim Allah sağlıkla gidip gelmelerini nasip etsin...burgaz deyince bende de kan sular durur kendimi bildim bileli yazın oradayımdır çooooook severim kışı da güzeldir benim burgazımın beyaz kayalıklarım benim en kötü günlerimin tek dert ortağıdır....eskidendi tabi şimdi kayalık bırakmadılar şükür küçükken annem bana kızdığında ağlamak için hemen oraya kaçardım büyüdüm dertler değişti büyüdü ama ben hala oraya gidebilirsem giderim...ben sıkıldıkça uğrarım sana canında sıkılmaz yaz kış gelirim nerden tuttunuz evi bakim bizde limana 1 dk. uzaklıktayız...

çok çok çok geçmişler olsun güzelim. Allah bi daha yaşatmasın inş. ayrıca Nurcan Hanımada ayrıca işte bende Erol Bey'i bu yüzden seviyorum adam için son çare ilaç kullanımı ateş düşürücüde bile hele antibiyotiğe kesinlikle karşı. ama Jale hanım konusunda kesinlikle katılıyorum keşke öle bi şansımız olsa.

teşekkürler cnm...çocuk boşu boşun serum yedi işin kolayına kaçmışlar dedi nurcan hnm...hemen serum tkıyorlr yaa hoş besleyiciymiş ama ne olursa olsun çocuğa resmen serum takmak demek dr. kafayı yediğinin bir işareti çocuk 2 saat koluna bakıp ağladı sesi kısıldı nurcanı aramasak daha da duracaktı serum çok şükür ki aradık kurtardık canımı offff offf dertlerini anlatacak kadar büyüseler hemen ayğım üşüdü orm ağrıyor buram blmem ne ???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…