- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.261
ben bugün çok üzüntülyüm annecimle babacımı ümreye yolcu ettik sabah 4e gittlr
32 gün sonra kavuşucaz kısmetse,,
bugün evdeyim ve her an ağlamaklı,,32 gün su giibi geçer inş..
antiakm yok kız burdayız tam olarak gitmedik,evi düzdük ama hafta sonalrı oradayız kısmetse
eşim tekne gözümn önünde olsun dedideo bakımdan ev tutuk kayınavlidem kalacak kumladaki evini taşıdı burgaza bendende bir kaç parça eşya gitti,,şimdilk buradayız,,ben burada sıkldım da burgazda ne yaparım patalrım herhalde ama yazları güzel olur tabi kışa benzemez
kayınvalidem şimdi orada eşimin yüzünden kadında burgaza geldi pek bir üzgün,
kumlaya aşıktı kadın ama benim koca höttt dedimi kadını getirdi...
ben bugün çok üzüntülyüm annecimle babacımı ümreye yolcu ettik sabah 4e gittlr
32 gün sonra kavuşucaz kısmetse,,
bugün evdeyim ve her an ağlamaklı,,32 gün su giibi geçer inş..
antiakm yok kız burdayız tam olarak gitmedik,evi düzdük ama hafta sonalrı oradayız kısmetse
eşim tekne gözümn önünde olsun dedideo bakımdan ev tutuk kayınavlidem kalacak kumladaki evini taşıdı burgaza bendende bir kaç parça eşya gitti,,şimdilk buradayız,,ben burada sıkldım da burgazda ne yaparım patalrım herhalde ama yazları güzel olur tabi kışa benzemez
kayınvalidem şimdi orada eşimin yüzünden kadında burgaza geldi pek bir üzgün,
kumlaya aşıktı kadın ama benim koca höttt dedimi kadını getirdi...
slm kızlar...çok oldu bu sefer görüşmeyeli
hastalıklar misfirler pc arızalı derken 10 gündür net orucuna girdim :26:çok şükür atatuğum tamamen iyileşti sadece hiçbir şey yemiyoracillerde çok eziyet çekti kuzucum bulantı için beyin röntgeni isteyen dr. da bir kan almak için bıdığımın 3 yerine batırıln iğneleri de gördük malesef acılar içinde yazılan antibiyotikleri saymıyorum...doruk mu acıbadem mi giriş kapılarını hafızamdan sildim.sonuç nurcn hnmı aradım böğüre böğüre ağlıyorum acıbademin acilinde al yakışıklımı eve git gerekirse kuvette uyut denilen herşeyi de unut dedi ne yaparsan yap ne ilaç verirsen ver 10 gün bu rahatsızlık devam edicek dedi ve aynen öyle oldu ne beyin filmi çektirmeme ne bir dünya ilaç kullanmama gerek kalmadı...dolvenle hastalığı atlattık 3 gün acil acil gezip çocuğuma yptıklrımızdan sonra kendimizi affetmiyoruz eşimle...şükür ki röntgeni çektirmeden kurtuldu kuzum boşuna radyasyon ama kollar süzgeç gibi oldu offf ne kadar büyük aptllıktı şimdi sakin kafayla daha net görüyoruz ama çok geç
babacığımda ameliyat oldu bugün bandajlar açıldı o da iyi şükür hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...hepiniz çok iyi kalplisiniz....dün geçmiş olsuna gelen canım komşularıma da ayağınıza sağlık çok özlemişim sizi diyorum...meleğimin tahlilleri birazcık kötü çıkmış birazcık üzdü beni bugünçok şükür jale hnm varda içim rahat :) şu jale hnmı kopyalatıp onu da çocuk has.uz. yapsak süper olurdu
çok çok çok geçmişler olsun güzelim. Allah bi daha yaşatmasın inş. ayrıca Nurcan Hanımada ayrıcaişte bende Erol Bey'i bu yüzden seviyorum adam için son çare ilaç kullanımı ateş düşürücüde bile hele antibiyotiğe kesinlikle karşı. ama Jale hanım konusunda kesinlikle katılıyorum keşke öle bi şansımız olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?