Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

canım geçen gün arkadaşım heyklelde 19 c ye binip geldi
ve hemen benim alt caddede inmiş.
sanada bir detay millet mh.aşağı inince vatan anaokulunu görünce yaklaştın demek.
sadece yüksek oba inşaat yazılı tabele göreceksin sağda onu görememen imkansız.onu görünce düğmeye basarsın hemen alt tarafta indiriyormuş.
ben hiç otobüsle gelmedim ama gelen arkadaştan detayı aldım..20 halk otobüsüde buradan geçiyor.
minübüste anlattığım gibi canım.
siz 1,2 saat erken çıkın bence:62:

ewet iki vesait oluyo sağol anlayışın için inanın orada olmayı çok isterdim çü
nkü sizlerle tanışmayı çok istiyorumm

bende seni tanımayı çok isterdim neyse sen bıcırığı birazcık daha büyüt bak sonra bizden kopamıyacaksın senin fıstıkları da görmek istiyoruz artık olmuyor face mace resimle artık :1:

ahyatu bakarsın hava güzel olur yarın canım..
send egelirsin.hava durumna hiç bakmadım gerçi ama
lledangel geliyorsun dimi canımm

cimcime kafanda soru işareti varsa sor canım.
hazır burdayken yarın açamayabilirim.
malum çok özel misafirlerim geliyor hazırlık yapmam gerek:97:

canım geçen gün arkadaşım heyklelde 19 c ye binip geldi
ve hemen benim alt caddede inmiş.
sanada bir detay millet mh.aşağı inince vatan anaokulunu görünce yaklaştın demek.
sadece yüksek oba inşaat yazılı tabele göreceksin sağda onu görememen imkansız.onu görünce düğmeye basarsın hemen alt tarafta indiriyormuş.
ben hiç otobüsle gelmedim ama gelen arkadaştan detayı aldım..20 halk otobüsüde buradan geçiyor.
minübüste anlattığım gibi canım.
siz 1,2 saat erken çıkın bence:62:

ben yola çıkayım en iyisi şmdiden:35:neyse bulucaz elbet sora sora :10:

inşş büyüsün ben evimde sizi misafir etmeyi çok isterim bende resimlerinize baka baka teselli buluyorum.eminim cnm sizden kopamıcam biliyorum tanışmamışken bile burdan kopamıyorum pc yi açıp hemen buraya bakıyorum hemen:))))hele cimcimem sen beni aradın ya hiç tanışmazken beni çok mutlu ettin çokkkkkkkk.hepiniz çok iyiisiniz jale hanım hem bizi meleklerimie hem birbirimize kavuşturdu ne mubarek kadınnn:)))))))bugü onunlada konuştuk telde sesi ne kadar mutlu geliyor çok sevindim..

inşş büyüsün ben evimde sizi misafir etmeyi çok isterim bende resimlerinize baka baka teselli buluyorum.eminim cnm sizden kopamıcam biliyorum tanışmamışken bile burdan kopamıyorum pc yi açıp hemen buraya bakıyorum hemen:))))hele cimcimem sen beni aradın ya hiç tanışmazken beni çok mutlu ettin çokkkkkkkk.hepiniz çok iyiisiniz jale hanım hem bizi meleklerimie hem birbirimize kavuşturdu ne mubarek kadınnn:)))))))bugü onunlada konuştuk telde sesi ne kadar mutlu geliyor çok sevindim..

evet cnm jle hnm yerinde çok mutlu bende çok seviniyorum onun için :1:ahhh cnm neleride unutmamış keşke gelseymişim jimere tam süper olurdu :24:bakalım toplanalımda gelelim bi gün sana senin geleceğin yok :71:

günaydın hanımlraaaaaaaaaa
kaderim canım benim minik paşamın doğumgünü kutlu olsun hep birlikte daha nice nice yaşlar kutlarsınız işallahhhhhhhhh inan bende o kadar aranızda olmak isterdim ki ama malasef işteyim bol bol fotoları bekliyorum canım

antikacım hayırlı olsun işallah kooperatifle ilgili istediğin gibi olur gerçekten insan biyere bağlamayınca parayı kenara koyamıyor ve ne yapıyosun çocuklar küçükken yapıyosun çünkü onlar büyüdükçe masrafalrıda büyüyor bizimde arabanın borcu bitince düşünüyuoruz kısmetse

sedacım hadi gözün aydın bak değerelrn iyi çıkmış çok şükür ama bu tür rahatsızlıklarda kendini koruman lazım sen her ne kadar üşümüyorum desende vücut üşüyor o yüzden sıcak tutu kendini canım

fehimecim doğumgünün kutlu olsun canım :16:sevdklerinle beraber daha nice yaşalara işallahhhhhhhh:71::71:

günaydın hanımlarrr
cnm malesef gelemiyorum çünkü dün gece oturuken hani bizim şu arkadaşlarla olan d.günü tuğkanın rahatsızlşığından dolayı ertelenmiştiya haftaya mali müşavirlik sınavı varmış onun için ist.gidecekler var
bu pazarda kpss varmış karacabeyden arkadşlarım gelicekmiş eşimde işte tam haftası dedi dün gece bikaç kişiyi aradı müsaitlermi die hemde davet etti 2 gün var evi ... götürüyor bayram dönüşü evde yoktuk malum evde bişey yok tuğkanın yarın sbh dr kontrolü var.erkenden kalktım şimdi markete gidicem sonra hazırlığa başlıycam öyle bir iş açıldıki başıma kaderim cnm bilirler hiç karçırmak istemem hele sana özellikle gelmediğimiz için çok gidesim vardı ama kısmettt çok ama çok güsel geçicek eminim fotoları görünce fesadımdan çatlıycam ama üzgünüm
herkesi öpüyorum ardanında doğum gününü tekrar kutluyorum iii eylenceler

Back
X