- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
slm kızlar..bayağıdır girip üstten üstten okuyup kaçıyorum çünkü benim pc beni netten soğuttu şimdi babişteyim klavye parmaklarıdan kayıyor özlemişim valla sabaha kadar yazabilirim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar ,,bu ara birazcık yoğundum girip bakamadım yazılanlara şimdi gördüm çok güldüm :))
rahatsız olan arkadaşların yoğun isteyi üzerine başlığı değiştirdim tamamen şive farkında bile değilim.:))
devrime tukanıma çok geçmiş olsun..
ben işten ayrılıyorum arkadaşlar bu hafta son...
bundan sonra daha sık görüşürüz umarım özledim hepinizi...
kaderim malesef işte olduğum için katılamıcam doğumgününe
başka sefere inşallah
bu arada bebişlerin gelişimleri,yedikleri ,yeni öğrendiklerini de paylaşalım birbirimize fikir olsun
ben geldim hanım hanımcıklar.....
doktorumuzada gidip geldik. maşallah nerdeyse tamamen geçti diyebilirim. o kremimizi bıraktık sadece ğişik kremi sürekli kullanın cildi çok hassas dedi. ayrıa kızlar birde yaralanmalar ve pişikler için farklı bir temizleme metodu önerdi. (ama aramızda aslında sıkı sıkı tembihledi duyulmasın diye) içtiğimiz maden suyu varya onu açık bi şekilde bekletin asidi kaçsın temziliğini mümkün olduğunca onunla yapın dedi. en iyi dezenfektanmış. altımızın bağlanmaması konusunuda doktorumuza anlattık alıştırma kiloduna geçebilirsiniz öyleyse ayrıca nereye yaptı dedi. dedim bizim tuvaletimizi kullandı o daha iyi olmuş o zaman düzenini bozmadan hiç oturak kullanmadan ona devam edin ancak dışarı çıkarken yine bez kullanın bir süre daha çünkü farklı ortamda yapmak istemeyebilir ve kendini sıkıp başka sorunlara yol açabilir dedi.
ayyy kızlar hani derler ya her ite var bi hayr diye bi anda neler birden oluverdi.amdolsun Rabbime.
cimcimem bu arada hayriye Hanım teli vermiyor bende üsteleyemedim fakülteden randevu alabilirsniz dedi. bilgin olsun canım.
kizlar ben yine hastane yollarindayim tahlil verdim gecen geldigimde idrar tahlili idrar kulturu aldi smer aldi parca aldi uyusturup inanilmaz moralim bozuldu yaa kansermiyim dedim direk soyledim adamcagiz sok oldu bisey demedi sadece tedavin cok uzun pes etmek yok dedi bazi sonuclari haftaya alicam smer 45 gun sonra toz ilac verdi ve fitil bu aksamda idrar verdim tekrar istedi nobetciymis verdim tahlili yarim saatte cikar dedi kocacimla oturduk yagmur manzarasi izliyoruz arabada
antikacim cuma gelicekmisin kaderime???
Hepinizi ozledim insallah gorusuruz melekcim yok ama oykuyu goremicez yaaaa