Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

cimcime canım sen doğum günü pastanı nereye yaptırmıştın.
resimli herkez yapamıyor sanıırım.
dün ayarladığmız pastane de güzel pastalar sundu bize
çok değişik çizgi film kahramanlı ama ben resimli istiyorum.
biz yapamıyoruz dedi.bizde başka beğendik ama iptal etmek istiyorum adamada söz verdim gerçi:)
eşimde resimli olmassa doğum günü olmuyormu diyor haspam
pastane pastane gezmek zor geliyor haspama

canım resimli derken ardanın resmini mi koydurmak istiyosun sen eğer öyleyse yıldırımda bi pasatene var biz ayberkin pastalrınıı hep oraya yaptırıdk istersen veririm adını özelden

slm hanımlar öncelikle geçmiş olsun antikam bikere bizede oldu öyle 1 saat öncesi benbeyazdı poposu ağladı bende tesadüf açtımki benimki pişmiş ama komple şok olmuştuk ben kuru fasülye yedirmiştim tuğkana direk ondan bildik yediklerinide gözder geçir akşamki

bizde şimdi drdan geliyoruz yine aynı kuzum sbh nefes alamadı tıkandı okadar çok ağladıki zaten 2 gecedir uyuyamadı çarşamba aşıya götürücem die fazla üzerine düşmemiştimki sbh 7 gibi felaket oldu hemen götürdük yine atak geçiriyor dedi drumuz bisonrakinde yine aynı olursa bidünya tahlil istiycek buhar verdiler yine ilaçlı açıldı biraz rahatladı 1 poşet şurup cumartesi kontrole çağırdı yine cumartesiye kadar kullanıcaz ialçlarımızı iyilrşirse grip aşısını yapıcak bu çocuğa grip aşısı şart dedi 2 tane yine alerjiyle ilgili şurup verdi uykusuzluk üzgüntü elim ayağım kesildi uyuyoken bende uyuycam biraz görüşmek üzere hanımlar

canım benim yaa çok geçmiş olsun kuzucuğa of noluyo böyle bu çocuklara kış geldi ya artık kurtulamayız hastalıklardan allahım korusun evlatalrımızı

selam kızlar. biraz öne yatırdım kuzumu biliyosunuz bizimkini öğlene bu saat oluyo. ama maşallah Allah razı olsun o bayan doktoru dediği gibi bu daha bu sabah baya sönmüştü.hepinize de teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için. elifcim doğru söylüyosun canım bende aynı şeyi düşünüyorum valla istediği kadar batırsın umrumda değil demiştim ama benim sıpa yapmıyoda ortalığa sabahtan beri tuvaleti işaret ediyo rahatsız oluyo herhalde bahaneyle tuvaletedemi alışcak anlamadım :)) üç kere tuvalete gittik bu gün maşallah hiç kaçırmadı bile kızlar. ama diyorum ya umrumdada değil açıkçası. cimcimem dün gece o üzüntüyle valla ne adını sorum ne sanını ama çarşambada görmeye o doktorda gelicek ya istiycem zaten telini falan canım yazarım sizede. ayrıca yediklerine vurmadılar kızlar. alerjik olarak değil genetik olduğunu düşünüyolar. çünkü benimkiyle aynı benimde egzamalarım aniden hortlar bir gece içinde ellerim ayaklarım kan içinde kalır. hızını alıp söner.( benimkiler avuç içi ve ayak tabanında oluyo) ama çok şükür çok hırpalamadan kuzumu hafifledi. fakat ben o üzüntüden resmen bittim bi gecede bütün gece başına gittim gittim geldim. kaşıyomu aynımı üşümesin diye bide bişey giydiremiyorum altına sonunda sobanın yanına yer yatağı yaptım yatırdım bende yanına yattım. tabi uyku muyku hak getire.
almina oğlumda hiç döküntü ve pullanma yok gçmeye başlayan yerleride ama o deri büyük ihtimal atıcaktır.
bu arada kızlar sakin olun tamam yazım hatası olabilir. yada dilde olabilir büyütmenin gereği yok.ayrıca hayyal Türkçe'mizin doğru kullanımını bende destekleyen biriyim seni anlıyorum ancak şunuda unutmamalıyızki bizim dilimizde 7 farklı ağız var ( şive= aslında buda yanlış kullanımdır ) ve bu ağızlarda kelime telaffuzları farklıdır. bunun içinde kimseye düzelt deme hakkımız yok gibi geliyor bana.yani karadeniz ağzını kullanan birine yada Özbek ağzını kullanan birine önüne imla klavuzu alda öyle paylaşım yap demek gibi bişey olur bu. bu yüzden belki hata belki alışkanlık belki ağız. ama seninde dediğin gibi ne gerek var birbirimizi kırmaya rahatsız ettiyse özelinde bir mesajla bildirirsin olur biter.oda yönetime rica eder uygun görürse o kelime değiştirilir.

elifangel uzak değil canım çıksam 10 dakikada ordayım otobüsle tabi:)
ama ardamla çok zor geliyor çıkmak
ledangel özelden at canım ismini
karamuk sende at canım özelden ismini
eşim halleder inşallah olmassa yarın annem bana geliyor ardaya bakarken çıkarım, ben bir heykel turu yapayım hemde pasta işini halledeyim.

bu arada ledangel canım çok geçmş olsun. yaaa sigara kullanan biri olsan anlıcam hadi bahane olucak ama sen ağzına sürmeyen birisin nerden geldi bu meret başınıza anlamıyorum ki.kızlar bende kullanan biri olarak yeni bi şey başlatıyorum bundan sonra hiç birimize balkon ve ev dışı aricind sigara içilmeyecek :))))) yok öle mutfak falan çıkıp dışarda ziftlenelim lütfen :P

karamuk yazmayı unutmuşum canım
evet ardanın resmini düşünüyorum pastaya
hafiften bir telaş başlıyor gibi.

cimcimem yazıyı okuyunca dayanadım Erol Bey'i arayıp sordum canım gelen bayan doktorun adı Prf. Hayriye Sarıcaoğlu'ymuş. Uludağ Tıp Fakültesinin proflarındanmış. ama teli falan ancak çarşamba alabilirim. fakat istersen arkadaşına ismi ver fakülteyi arayıp bi sorsun beklemesin. ayyy çocukları bişey oldumu hiç dayanamıyorum kızlar.

revolicion,ben betnovate krem sürüyorum o bölgeye..kaşıntı ve şişlik geçti ama pul pul derilerim soyuldu..aslında konu açmak istiyordum ama çekiniyordum,iyi ki rast geldi de okudum burayı..çok geçmiş olsun size de..

cimcime canım sen doğum günü pastanı nereye yaptırmıştın.
resimli herkez yapamıyor sanıırım.
dün ayarladığmız pastane de güzel pastalar sundu bize
çok değişik çizgi film kahramanlı ama ben resimli istiyorum.
biz yapamıyoruz dedi.bizde başka beğendik ama iptal etmek istiyorum adamada söz verdim gerçi:)
eşimde resimli olmassa doğum günü olmuyormu diyor haspam
pastane pastane gezmek zor geliyor haspama
Canım uzay yapıyordu,birkaç sene önce yaptırmıştık.Sayanora da yapıyor,oraya da yaptırmıştık(erikli ve eski fakültede şubeleri var)üstelik istediğin saatte eve gönderiyor.Pastaları da güzel.Umarım reklama girmez...

ben kaymakamlığın burdaki asya7 ye yaptırdım cnm biçok şubeleri var sanırım

ama cimcimemde bana fakültenin ordaki sayanorayı önerdi bence orayı dikkate al

Off gece vakti yüreğime Emine nin yaptığı nahutlu makarna düştü Leadangel :)

Gözüm döndü sanki, olsa 1 tabak yerim şimdi. Nereden geldi aklıma yaaa :(

Off gece vakti yüreğime Emine nin yaptığı nahutlu makarna düştü Leadangel :)

Gözüm döndü sanki, olsa 1 tabak yerim şimdi. Nereden geldi aklıma yaaa :(

ayyy hamişlere hiç kıyamam bende çoook canı çeken bi hamiştim artık herkeze illallah dedirtecek kadar yazın ortasında karnı bahar istemiştim isteye isteye :))
mutlaka yapsınlar ne istersen

Back
X