- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
valla kaderim kızmakta haklısın sıkıyorsa biri duvara filan vursun o evi başına yıkarım ki benim komşular çok şükür iyiler
belki cnm yanlış anlamışsındır o da olabilir valla sakın gevura kızıp oruç bozma benimkinin yaptığı gürültüyü görseniz atatuğ halı üstünde oynamaz bi de parke üstünde tak tak alır oyuncağı sürter gıcır gıcır ben duramıyorum gürültüden allah alttakine sabır
gece uykusu bizde de aynı cnm ben odasını ayırmaya çalııyorum ama keşke çok daha önceden yapsaymışım çok zor oldu dr. dinlemediğime yanıyorum
gece ben yanına gidene kadar kıyametler kopuyor kendi sesi bi de bebefon sesi böyle böğüre böğüre nasıl alıştırıcam bilmiyorum biraz daha bekliyeyim diyorum ama daha da zor olucak ileri de offff ne yapıcam bilmiiyorum 
süt konusuna gelince ben iki kere kalkıyor birinde aptamil süt diğerinde keçi sütü veriiyorum ikisinide alıyor ama bizimki asla toz süt içmiyor (aptamilin) keçi sütünü dene en önce derim alışamazsa diğerlerine geç...çünkü alışması lazım ömür boyu keçi sütü içebilir ama aptaml içemez

gece uykusu bizde de aynı cnm ben odasını ayırmaya çalııyorum ama keşke çok daha önceden yapsaymışım çok zor oldu dr. dinlemediğime yanıyorum

süt konusuna gelince ben iki kere kalkıyor birinde aptamil süt diğerinde keçi sütü veriiyorum ikisinide alıyor ama bizimki asla toz süt içmiyor (aptamilin) keçi sütünü dene en önce derim alışamazsa diğerlerine geç...çünkü alışması lazım ömür boyu keçi sütü içebilir ama aptaml içemez

Son düzenleme: