Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

sahi aklıma geldi bu konulara girince sizlere bir film tavsiye edeyim kızlar bizi tutuculukla itham eden avrupaya, müslümanlığın kadınları hor gördüğünü düşünen papalığa karşı yapılmış en güzel film bence. fırsat bulursanız izleyin. adeta kendi kendilerine ders veriyorlar. film karma İngiltere Almanya İspanya İtalya 2009 yapımı. adı POPE JOAN
ben tesadüfen buldum bu filmi nette. ama bayıldım. izlerken çoğu sahnede bizi kötüleyen yerden yere vuran dül uzatan adamlara bak dedim.İslamiyetin güzeliğini bir kez daha anlıyorsunuz resmen heleki küçücük bir kız çocuğuna din kisvesi altında çektirilenleri görünce.
bu arada film sadece dini değil gerçek tarihten alınarak yapılmış.elif ve nilimsi özellikle size öneririm mutlaka izlemelisiniz. ancak baştan uyarayım bir iki açık sahnesi var doğum olayı ve hastalıklarla ilgili o yüzden aile ortamında tavsiye etmem.

defne,,tüm ailenin başı sağolsun...
o kadar çok yurum okudum ki heryerde defnenin ölümü ile ilgili..açıkçası utandım ve üzüldüm..içim buruldu neden mi...
belki doğru,belki yalnış..belki dostane.belki değil bilemeyiz...evet o bir anne masum minik bir bebeyi var ama o ünlü biri ,işi çevresi durumu yaşantısı bizlerden çok farklı..hangi sanatçı kendini evine hapsedip te çocuğuna bakıyor..doru mu hayır elbette..ama onlar bunu tercih ediyor işte..
belki amacı sadece dertleşmekti,belki başkaydı bilinmez ama ne olursa olsun hayatının baharında gencecik bi kadın..ölmüş...öyle böyle si yok..bize düşmez..kimseye kocasına bile düşmez bunu sorgulamak..hekez gideceği yerde verir sualini..kocası bile böyle sahip çıkıp tobuta sarılıp gözyaşı döktüyse..kime düşer ki defnenin namus bekçiliğini yapmak..
sözlerim yalnış anlaşılmasın gazetelerde ,facede,nette diyer makale ve köşe yazılarında o kadar çok yorum okudum ki dolup taştım..konuşmak bizimtopiğe nasip oldu..sözüm türkiyeye..ve ünlülere..özellikle hıncal uluça..yazısından dolayı..
benim bildiğim müslümanlıkta ölenin ardından rahmet dilenip dua edilir...allah günahlarını afettsin diye ki şüphesiz hangimiz günahsızız..ölen kişi eleştirilmez artık..o allahla başbaşa kalmıştır meleklerine verir cevabını..tüm türkiye namus bekçisi kesildi kızın başına sanki herkez özellikle ünlüler çok namuslu yaşıyormuşçasına...
su testisi su yolunda kırıldı demiş huncal...namussuz demiş...ama bilmiyorki asıl namussuz kendisi..o kızı yaşında mankenlerle yaşının çeğreyi kızlarla dolaşıp namussuzluk yaparken çok mu namusluydu acaba....
ölenin ardından bu denli çirkinleşmek bence türkiyeye hiç yakışmadı..allah rahmet eylesin defne nur içinde yat allah günahlarını afettsin..allah yavruna sağlıklı uzun ömür versin.

sana katılıyorum hıncal çooook ayıp etmiş şartlar ne olursa olsun kimseye düşmez yargılamak herkez insan sonuçta ve hatasız kul olmuyor
dilin kemiği yok kimse ağzından ne çıktığını bilmiyor

selam hanımlar nasılsınız ben patlamak üzereyim bu hafta inanılmaz sıkıldım antikam pazartesi günü akşam üstü karşılaştık yaaa kontör yükleticem demiştim sana o günden beri sokağa çıkmıyorum 5 gün olacak tammm duruda öyle nasıl sıkıldı ağlayığ ağlayıp duruyor sanki keyfimden çıkartmıyorum
yarın telefiriğe arkadaşa gidicez kaderim tülinle gidicem sabah gelicek 11 buçukta beni almaya
meleğim hayırlısı olsun üzme kendini yeterince emdi zaten sen iyi olda önemli olan o bende bu hafta kontrole gidicem

bu aralar kötüyüm..kızlar..kasıklarımda bi ağrı adet düzensizliği gerginlik...sürekli jale hanıma gidiyorum sağolsun çok ilgilendi her zamanki gibi..sol yumurtalığımda sıvı birikmiş biraz intihap var dedi..bunun için güçlü bi antibiyotik kullanmam gerekliydi..
ayrıca adetim 20 gün geçti sona 2 gün az bi kanamam oldu ama bitti o nedenle içimde bitakım döküntüler kalıp donmuş atamamış kendini..neyse bunun için de bidolu ilaç...bu nedenle malesef çok üzülerek öyküme emzirmeyi bıraktırdım..
çektiğim sıkıntılara değil de yavrumun anlayışına çok içerledim..anlar gibi bakması diretmemesi,onunla konuştuğumda beni anlaması ve birdaha meme istememesi daha da üzdü beni..çok içerledim ama şükür ki 19 ay emzirdim yine de içim rahat o yüzden..
dün akşam saat 8 den bu yana emzirmiyorum kuzumu..biraz sessiz ama kabullendi gibi..bal kokulu öyküm benim.ona hastra olduğumu ve bende sütün bittiğini söyledim..bundan sonra bu süt senin sütün sen artık büğüdün diyerek bi kutu süt verdim eline..süte baktı ve sarıldı...göğüslerime elledi ve süt bittii dedii:)
ve ilk kez bu gün normal süt 100 cc ye yakın içti..sanırım kızım büğüdü..ikimiz de bira züzgünüz ama 2 güne geçer
bizden de haberler böyle..
hepinizi çok özledim aa pazartesi bekliyorum kızlar itiraz yokk

hayatım sana gelindiğinde pazartesi günü ayarlayın 14 şubat haftası herkezin müsait olduğu bigün eşim sabahçı o hafta pazartesi ve cumartesi evde değilim onun haricinde müsaitim sen toparla herkezi gelin bekliyorum çok uzadı 15 16 17 18 şubat müsaitim kızlar aklınızda bulunsun

günaydınlarrrrrrrrrr:54
:nazar::nazar:doruk bebek hoşgeldin hayata :nazar::nazar:nazcım allah analı babalı büyütsün meleğini.
elifangelim tebrik ederim canım.ne cevherler varmış.bu topikte maşallah size.:81::81:

nazcımmm analı babalı büyüt meleğini

meleğim cnm çok geçmiş olsun sanada öykümüzede maşallah inş. sorunsuz atlatırsınız bu dönemi

selam hanım hanımcıklarrr...
seda madem sıkıldın çıksana be güzelim iki adım ötendeyim biliyosun ben genelde evde oluyorum.benim herifte bu hafta 12-8 ama bizde ses sorun olmuyo pek adam alışkın diskoda bile uyuyabilen biridirki bizi duymaz bile :1:
hikaye içinse bu gün son günüm teslim için ama hala bişey yok ilhamda yok bu sene böyle olcak sanırım napalım.:50:
ilknurcum napalım aylak kasaplar gibiyiz :1:şaka bi yana okumak alışkanlık değil tuttu bunu farkettim son zamanlarda hani derler ya boş zamanlarımda okuyorum diye yok öle bişey eğer seviyorsan zamanı yaratıyorsun.yoksa kimsenin boş zamanı olduğuna inanmıyorum ben heleki evli çocuklu bir kadının. neyse ben açıldımı susmam o yüzden bay dayyyy :))

kızlar yaklaşık bir saat önce bi sıkıntıyla uyandım bi dahada uyku tutmadı şöyle bi gezineyim dedim ve çok sevdiğim eski bir tiyatro oyununu buldum. nasıl mutlu ldum anlatamam. bana Türk Sanat Müziğini sevdiren bir müzikaldi.gerçekten saygıyı hak eden Müjdan Gezen'nin sesi beni çok etkileşmişti daha çocuktum TRT de izlerdim onları. ismi Artiz Mektebi. o yıllarda oyuncular gerçekten oyuncuymuş be kızlar, yetenekmiş.birde sırada Lüküs hayat var bide onu bulup baştan sona izleyebilsem. ahhhh ahhh Adile Naşit toprağı bol olsun sabah sabah efkarlandım iyice.:31::43:

iyi pazarlar hanımlar...
az önce eve geldik şöyle bi dolanayım herkes dinlenirken dedimde gözüme bir topik takıldı bi göz atın bakalım bana çok tanıdık geldi hoş belkide boş şüphedir ama sütten ağız yandı bi kere :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ik-hamileyimevden-kovuldum-siddet-gordum.html

:1:inan bugün okurken aynı seylerı dusundum zaten olan bundan sonrakilere oldu gercekten ihtiyac sahiplerine kesin kararımdır gözümle görmeden bizzat emin olmadan bir dahamı asla....

günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle.
nilimsicim ben artık gözle gördüğümede inanmam büyük ihtimal. o olay beni çok kötü etkiledi.bizlere ve bizler giblere yaptıklarını ve ettiği hakaretleri umarım kötü ödemez. kimin söylediğini hatırlamıyorum ama bir düşünürün çok sevidğim bir sözü vardır. " bir insanın içindeki iyiliği öldürmek yada yaralamak 1000 insanı öldürmekten daha kötüdür " der.:20:
kim bilir belkide Adolf Hitler'de karşısına ilk çıkan kurul olmasaydı bir sadist olmazdı.neyse çok karışık durumdayım zaten şu an derinlere dalmıyım iyisimi yoksa sayfalarca susmam.:1:

günaydın arkadaşlar biz bugün erkenciyis
benim kuzu akşam 8 de uyudu sbh 8 de kalktı dün yorulmuş anlaşılan kahvaltımızı ettik şimdi işlerimizi halledicez öyleden sonra meleğime gidicez kısmetse şimdilik hoşçakalın güsel bir hafta diliyorum size

:1:inan bugün okurken aynı seylerı dusundum zaten olan bundan sonrakilere oldu gercekten ihtiyac sahiplerine kesin kararımdır gözümle görmeden bizzat emin olmadan bir dahamı asla....

günaydınlarrrrrrr............
:13::13::13:haklısın canım aynen bende öyle düşünüyorum.

şekerler günaydınnn
zorlu ve yorucu bir haftadan sonra burdayım çok şükür
kocişim ameliyat oldu kıl dönmesi ameliyatı o nedenle salı çarşamba hastaneydik ben de iki gün işte yoktum bazı günler geç geldim erken gittim falan e evde de gelen giden misafir öyle atlattık yani kocişim şuan evde hemen hemen 1 ay raporlu çalışmaycak biz tabi rutin olarak başaldık işe
sizler nasılsınız kızlarr

Back
X