Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

hayırlı kandiller kızlar. leadangel AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN..........
cimcimem iki yönlü hayırlı haberlerini bekliyoruz. inş. paşam iyidir. ve babanada Allah acil şifalar versin canım.

Merhaba hanımlar,

Bende pc yoktu, eşim işe götürüyor lazımmış bu aralar, getirdikçe bakıyorum.

Çok güzel bir kandil geçirdik ve peygambere hediyelerimizi yolladık, evimizde bayram havası vardı bugün. Kalabalık kadar güzellik yok...

Canım eşimde sağolsun bana sevgililer günü hediyesi almış. Görünce çok mutlu oldum. Hamile üstü ama o kadar sevimli ki, birde kenarında pembe kurdele var. Bak bu kurdele de kızım için diyor. Sarıldım kocaman eheheheh :nazar:

Hepiniz iyisinizdir inşallah, çok çok öpüyorum sizleri.

selam hanımlar duru anca uyudu bende geldim bakayım dedim ama pek kimseler yokk benim hafta sonum harikaydı kocacım çukulata pasta ve çiçek almış romantik kocam benimmm pastam süper faceye atıyorum resimleri
cimcimem paşama ve babacına geçmiş olsun tekrar
herkezin kandili mübarek olsun allahım çoook kandillere erdirsin inşallah
sevgililer günümüz kutlu olsun sevdiklerimizle eşlerimizle meleklerimizle son nefesimize kadar yaşamamız dileğiyle
:nazar: :nazar: :nazar: :kkk: :kkk: :kkk:

kızlar günaydın
hepinizin geçmiş mübarek kandili kutlu olsun allahım tüm dualrınızı kabul etsin
ayrıca sevgililer gününüz de kutlu olsun allah sevdiklerinizden hiç ayırmasın :nazar:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
nerelerdesiniz kimsenin sesi sedası çıkmıyo.
hadi bakem dökülün ne var ne yok. bu arada kızlar artık bir telim var :1: herif sevgililer günlük almış. numaram aynı yine artık rahat rahat ulaşabilirsiniz :1:
cimcimeden haberi olan varmı nasıllar ??? ameliyat nasıl geçmiş.

selam hanımlar nerelerdesınız bız evdeyız ınanılmaz sıkıntı var ıcımde su kıs bı bıtse duruda cok sıkılıyor devamlı evde durmaktan bunaltıyor benı herkezı öptm ben kacayım kocısım sımdı gelır öptm hepınızı

hanımlar meraba hepinize bebişleriniz büyüyormu kışın bitmesine az kaldı güneş bi güzel parlasın havalar ısınsın daha çok gezicem bu havalarda bile evde durmuyorum havalar ısınınca beni tuta bilene aşkolsun hepiniz kendinize ve yumurcaklara iyi bakın iyi akşamlar

iyi geceler ben kızımı uyuttum şimdi bakınayım dedim erkenci bu gece durucuk gün içindede hiç uyumadı
bugün kuzuma ciciler aldım çıktık dışarı kızlar colleziona gidin bebeişlere neler var neler en kısa zamanda uğrayın mutlaka inanılmaz güzel bebek kıyafetleri var yaaaaa ama erkek çocuklarına daha bol çeşit var sanki

selam kızlar topiğimiz bitmiş valla kimseden sen yok nazara geldik galiba..
leadangel karacabeyde annesine gitti..
cimcimem atatuğla ilgileniyo malum rahatsız giremez..
ee diyerleri nerde bakimm yoklama alcam valla artık ..
yoklamaya katılmayanlara kırmızı kart:72:
şu havalar ısınsada bi kendimize gelsek iyice içimiz karardı kış bastı bizi...

selam hanım hanımcıklarrr....
melekcim al valla iyice kayıplara karıştı herkesler :1:
seda colleziona nun hangi mağazında buldun bakem devrim'inde yeni cicilere ihtiyacı var herşeyimiz mama lekesi malum artık kendi yiyiyo sıpam :46:birde kızlar bana sıfır beden bulunan bir mağaza deyiverin be kota ihtiyacım var 26 beden bulamıyorum bir türlü :50: azcık kendime çeki düzen vereyim iyice saldım bu aralar yine. birde saç rengimi değiştircem yine sıkıldım :27: yeter bu kadar sarı gacılık.

slm kızlar valla nazara geldik:)sedam hgayret genelde kızlara cok cesit olur bu sefer erkeklereyse gideym bende bir ara o kada özenip alıyrz ama heeep leke eskiler hakkaten doğru demişler cocuğun yediği helal giydiği haram diye.ben bu arala cok yoğunum meb okul öncesiyle ilgili semine vey 1 haftadır oraya gdyrm 1 hafta daha gideceğim sonra sınav var calışmam gerek ondan sesim cıkmayabilir:)antkm özledm walla napıyrsn tlfnun hayırlı olsun cnm güle güle kullan oyanın babasının durumu nasıl kızlar iyidir inş.bu arda sporada baslıyrm busmeğe sabahları gidicm seminer bitsn ebuyada baslıyrm oh be eski günlerime geri dönüyrm:)antka kızlar bildiğiniz iyi ve uygun bir kuaför warmı bana önereblcğnz?simdi saclarım kızıl akmasını beklyrm boyatcm da yüzüme göre tenime göre doğru boyayı uygulayabilecek ve tabi benim için bayan olması geek kaderm neelerdeeeeee

nilimsicim. malesef be canım benim boyalarımı erkek yapıyo yoksa hemen derdim çünkü bire bir tutturabiliyo. yaptırma desen sana bir numara bir yer söyleyebilirdim ama boyada aynı kişiye güvenmiyorum. aaa dur dur benim bi arkadaş var o yıllardır sürekli renk değiştirir kuaförü hatun onun nosunu alayım veririm. güvenilir biri biliyorum o yüzden rahatlıkla no verebilirim. bu arada ne cici yenilenmiş gibi olmuşun :1: topla tabi acıkın kendini. sahi busmekte hangi alanda spora gidicen de bakim bende düşünüyorum iyice saldım formdan düştüm :50:kaslarım sallanıyo yaaa :43: aletli jimlastik deme sakın ağlarım ama :1: birde bu yaz yine yüzmeye gidicem kızlar gitmeyi düşüneniz varsa grup oluşturalım. veee önümüzdeki hafta yarışmalarımız var evet ekibim yok ama orda olucam vakti olan varsa gelsin 24-25 şubatta Atatürk kapalı spor salonunda yapılıyor 24. dünde geleneksel dal yarışıcak pek ilginç şeyler olmaz daha profesyonel sadece dans üzerine ama 25. deki herkese hitap eden stilize ( düzenlemeli ) dal. müsait olanları beklerim başınızı ekiplerin çıktığı tarafa çevirin kesin görürsünüz beni yukarda duramam kesin kulise dalarım çünkü :9: yada en üstte bi süre sonra dayanamayıp kendini dağıtıp oynamaya başlayan eğitmenlerin arasında olurum :9:

antikam benide al havuza çok istiyorum bu sene gitmek ama ziya beye sorayım önce bakalım git derse hemen gelirim süper olur valla ama daha yeni kurtuldum şu mantardan
gel beraber gidelim bende gelirim seninle haftaya kocişlermiz evde uyuyor nasılsa
kızlar yarın günüm var ama canım hiççç gitmek istemiyor çok uzak ertuğrulkentte ve duruyla gidicem önce yasemin parka arkadaşıma oradanda beraber gidicez çok zor geliyor yaaaa akşamada sinemaya gidicez

slm hanımlarrrrr ben geldim çok güsel geçti haftamız salı gittik kardeşimdeydik ogün akşama köye gittik ertesi günde kardeşim geldi hepimiz beraberdik güzel havalarda tuğkan bahçede oynadı tavuklara ördeklere yem verdi kedileri koşturdu çok şanşlıyız vallhi tuğkan için çok güselbir şans köyle bağlantılı olmamız kuzular inş. hasta değildir biz çok şükür iyiyiz

sedacım iyi olur valla hem banada arkadaş olursun.ama evet önce doktorunla bir görüş. canım benim herifte gelicek onunda dans geçmişi ve eğitmenliği var hemde bu yarışmalar bizim için iyi birer fırsat oluyor tüm dostlar toplanabiliyor görüşebiliyoruz.
leadangelcim hoşgeldin canım. gerçekten haklısın çocuklar için çok iyi oluyor ama malesef bizim öyle bir şansımız yok.
bu arada kızlar cumartesi günü bir arkadaşıma yardıma gittim ekibi için ve orda bir haber aldım halen nasıl üzgünüm anlatamam. yine bizim camiamızdan bir arkadaşımızın vefat haberini aldım. kendisi oyunlarımızdan birininde derlemecisiydi. tam onu sergilerken kızlar arkadaş birden Rahmetlinin derlediği oyun dedi. :53: ne dedim galip ??? evet haberin yokmuydu dedi. nasıl üzüldüm anlatamam.15 seneden uzun bir dostluğumuz vardı eşi çocukları geldi aklıma dar attım kendimi dışarıya çocuklar görmesin diye.sonradan öğrendimki kansermiş son safhasında farkedilmiş. zaten bişeyde yapılamaz durumdaymış ilk doktora gittiğinde.:43: :43:
hayatımda ilk kez ölümü bu kadar yakınımda hissettim kızlar evet daha öncede çok kayıplarımız oldu ama onun yeri başkaydı. bir ağabey gibiydi o bizim için. eve gelip eşime söylediğimde oda şok geçirdi. on dakka sonra baktım Devrim'e sarılmış gözleri dolu dolu. neyse kızlar çok doluyum iki gündür sizleride üzmeyeyim.

selam kızlar nasılsınız..
leadangelcim hoşgeldinn çok özledikk biz senii
bizlerde öyle önemli bi haber yok iyiz öykü hanımla bütün gün evdeyiz bu aralar..

selam hanım hanımcıklar....
elifcim biraz önce bitirebildim hikayeni. tek kelimeyle muhteşem ne büyük cevhermişsin sen :46: :46: :46: saygıyla önünde eğiliyorum. ama sonunuda öğrenmek isterim :34: okurken bende bir an ying- yang'ı çağrıştırdı. artemis yayın evinin yarışmalarına mutlaka katılmalısın canım o konularda bu güne kadar okuduğum en iyi hikayeydi. ve gerçeklerle harmanlaman, bağdaşmalar çok güzel olmuş. ayrıca kendi eksiğimide gördüm okurken o arayıp bulamadığım nokta adeta canlandı :34: bunun içinde teşekkür ederim.:42:
sahi bilmeyenler noluyo demesin elifin yarışmaya yolladığı hikayeyi okudumda az önce kızlar aramızda gerçek bir yazar var bilginize. :42:

Back
X