Arkadaşlar ne oluyor da böyle karıştı ortalık...
Cimcimem size yazmış, bende pc yoktu ondan giremedim. Face ye rahat giriyorum çünkü telefondan oluyor. Her neyse...
Bu buluşma konusunda diyecek bir şey yokki. Hepimiz kocaman insanlarız kim nereye gitmek istiyorsa gider, kiminle görüşmek istiyorsa görüşür. Kimse kimseye kızamaz ki... Benim şaşırdığım konu bu oldu.
Ben iki hafta önce Antika ve Nilimsiye onlarla görüşmek istediğimi açıklayan bir mesaj atmıştım ama Antika nın müsait bir vakti yoktu görüşemedik. Melek, Leadangel ve Cimcime ile zaten her hafta görüşüyoruz... Çünkü birbirimiz için özel olan o vakti ayırabiliyoruz. Antika ve Seda ev olarak birbirlerine çok yakın, onlar elbette ki daha çok görüşecek. Ben de çıkıp aradan aaaa beni neden çağırmıyorsunuz siz diyemem ki. O hakkım yok bir kere. Bazen toplu kalabalık görüşülür, bazen denk gelir sadece 2 kişi görüşür.
Vakitler müsait olunca ve ortam denk gelince görüşülür...
Sözlerim kimseyi kırmak yada iğnelemek adına değildir lütfen kimse üzerine alınmasın. Ben sadece kendi düşüncelerimi yazdım.
Her neyse...
Bu ağır havayı dağıtmak adına paylaşmak istediğim bir şeyler var. Onu yazayım bare, sevincimi sizlerle paylaşmak isterim. Evime bu hafta eşyalarım taşınıyor. Allah izin verirse 2 hafta sonra evimde uyuyacağım.

Çok mutluyum, eksikleri var ama olsun. Rabbim bana bu kadarını nasip etti ya ona da şükürler olsun. Kuzucuğum inşallah yeni evine, sağlıkla gelecek... :2:
Benim için evsizlikle geçen bu zor dönemde bir kere bile desteğini eksik etmemiş olan Leadangel'a çok teşekkürler. Kardeşim iyiki varsın. Ayrıca Meleğim ve Cimcime de sonsuzzzz teşekkürler, of dediğim her an yanımda oldukları için...Bu günler de geçicek dedikleri için. Elbet sıkıntı hemen geçmez ama en azından evim oldu.
Çok mutluyummmm