Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

kızlar buluşmanız tabiki normal sizin evleriniz yakın,bu sorun edilcek bir durum değil,
bunu asla sorun etmedik,,etmemiz çok saçma
bence uzamasın bu konu kimse de kırılmasın,,

kızlar konuyu neden tartışma boyutuna getirdiniz anlayamadım...
oya zaten kesin ve net perşembe diye yazmış..ama bazınıza uygun olmadı o gün bazısı da cevap yazmadı...sonra biz burada yazıldığı gibi perşembe görüştük..artık bu topiğe her zaman sık uğrayamıyoruz ben annemdeydin ,gamze giremiyo nette sorun var...gelmek görüşmek dertleşmek isteyen bi alo derdi burdan ulaşılmadıysa...sanırım çoğumuzun telefonu var birbirimizde..
hanginiz aradınız buluşma var mı napıyoruz kızlar diye...
ayrıcada bunu tartışma,dargınlık haline getirmek çok üzücü olmuş..dilekle rufeyde görüşmüş mesela..veya dilekle kaderim..bu topiğe yazılmadı veya bizim haberimiz olmadı biz de sonradan öğrendik..biz bunu sorun edip tartışma çıkartmadık..ve böyle bi hakkımız da yok..
hepimiz çoluk çocuk sahibi olgun insanlarız lütfen kırıcı olmayalım..
burada kimse kimseye bişeyin hesabını vermek zorunda değil...
daha önce defalarca bas bas buluşalım diye yazdık
ya cevap yazılmadı yada gelinmedi buluşmalara..
ama biz hiçbirinize kırılmadık...

beyaz melekcm tabikide kimse kimseye hiçbirseyn hesabını vermek zorunda değil ama hatırlıyorsan istersen gecmişide oku persembe sana uymuyordu sebebinide belirttn sonra tamam cuma olur demiştin ben ona binaen yazdım neyse cok uzadı kırıcı olmaya gerek yok ve kızlar cok rica edyrm esas isimler kullanılmasın burada öptm

buraya yazıldığı için acıklama yapma gereği hissettm dilek birgün devrimle bana uğradı.onun dısında hiçkşmseyle görüşmüşlüğüm yok.aslında hersey o kadar netki gecmişi okumanız yeterli cok can sıkıcı oldu bu konu.günah keçisi ben oldum kusura bakmayın huzurunuzu bozdum:14:

kızlar konuyu neden tartışma boyutuna getirdiniz anlayamadım...
oya zaten kesin ve net perşembe diye yazmış..ama bazınıza uygun olmadı o gün bazısı da cevap yazmadı...sonra biz burada yazıldığı gibi perşembe görüştük..artık bu topiğe her zaman sık uğrayamıyoruz ben annemdeydin ,gamze giremiyo nette sorun var...gelmek görüşmek dertleşmek isteyen bi alo derdi burdan ulaşılmadıysa...sanırım çoğumuzun telefonu var birbirimizde..
hanginiz aradınız buluşma var mı napıyoruz kızlar diye...
ayrıcada bunu tartışma,dargınlık haline getirmek çok üzücü olmuş..dilekle rufeyde görüşmüş mesela..veya dilekle kaderim..bu topiğe yazılmadı veya bizim haberimiz olmadı biz de sonradan öğrendik..biz bunu sorun edip tartışma çıkartmadık..ve böyle bi hakkımız da yok..
hepimiz çoluk çocuk sahibi olgun insanlarız lütfen kırıcı olmayalım..
burada kimse kimseye bişeyin hesabını vermek zorunda değil...
daha önce defalarca bas bas buluşalım diye yazdık
ya cevap yazılmadı yada gelinmedi buluşmalara..
ama biz hiçbirinize kırılmadık...
hanginiz aradı buluşma varmı diye demişsin melek ben buraya yazdım tl durumumu jarjımın olmadığını, numaralrınız silindi kızlar buraya yazın bende okurum dedim..ama kimseler yazmadı cuma günüe kendimi hazırladım.. son anda cimcime yazdı faceye salı yada çarşamba diye o şeklide bilgim oldu yoksa hala pc başında sizden haber bekliyor olacaktım..
ben kimseyle görüşmedimki melek yazmışsında dilekle kaderim diye,görüşmek isterdim ama kısmet olmadı
görüşmemizde çok doğal kimin canı kime gitmek isterse gider.ama kabuğuma çekilmiş evimde oturuyorum,nilimsi tabiki sana dilek gelebilir açıklama yapma canım bizler arkadaşız kim nereye isterse gider..benim canım sana gelmek istese ben bunu sorun olabileceğini düşünmem bile pat diye gelririm...
ya bende çok sıkıldım bu konu kapansın diyordum ama meleğin yazısına cvp vermek istedim..
umarım kapanır bu konu...

kısmet olmuyor demekki buluşmamız,
nilimsi, antika için istemişti biraz sıkıntılı olduğu için ona moral vermek gerektiğini düşünüyordu..
neyse yapacak bişey yok sağlık olsunn...
karamuk söylemeden edemicem canım 2 oldu seni rüyamda görüyorum..belki ayberke üzüldüğün için rüyamda üzüntülüydün hayır olsun...
rüyaları hayra yormak gerek..

hayır olsun canım hayra yoralım hayırlısı çıksın canım olabilir belki ayberke canım sıkılmıştı birde dr bahar alerjisi de oalbilir diyince canım daha çok sıkıldı

hanginiz aradı buluşma varmı diye demişsin melek ben buraya yazdım tl durumumu jarjımın olmadığını, numaralrınız silindi kızlar buraya yazın bende okurum dedim..ama kimseler yazmadı cuma günüe kendimi hazırladım.. son anda cimcime yazdı faceye salı yada çarşamba diye o şeklide bilgim oldu yoksa hala pc başında sizden haber bekliyor olacaktım..
ben kimseyle görüşmedimki melek yazmışsında dilekle kaderim diye,görüşmek isterdim ama kısmet olmadı
görüşmemizde çok doğal kimin canı kime gitmek isterse gider.ama kabuğuma çekilmiş evimde oturuyorum,nilimsi tabiki sana dilek gelebilir açıklama yapma canım bizler arkadaşız kim nereye isterse gider..benim canım sana gelmek istese ben bunu sorun olabileceğini düşünmem bile pat diye gelririm...
ya bende çok sıkıldım bu konu kapansın diyordum ama meleğin yazısına cvp vermek istedim..
umarım kapanır bu konu...
:(bende de kimsenin numarası yok olsa arardım tabi.sebile de cuma olsun demişti sonradan e bizde burda bekledk bir haber yoksa sizin buluşmanız bizi ilgilendrmez ki evleriniz yakın samimiyetnz var kimse ne dediğinin farkında değil ben buna üzüldüm :78:

nilimsi ben sana cuma uygun diye dedim cuma da olabilir diye bizler de seni görmek istediğimiz için belirttik ama sonradan kimseden ses çıkmayınca en son konuştumuz gibi perşembe telefonlaşıp kızlardan ses yok herelade gelemicekler dedik bende perşembe akşamı anneme gittim o yüzden bu şekilde gelişti..böyle kırgınlık olmasına üzüldüm gerçekten..
ayrıca hepimizin kırıldığı bazı şeyler var canım...seninle ilgisi yok tabi ..o kendini bilir sanırım..o yüzden açıkçası lütfen birbirimizi iyice tanımadan kişiklerimizi tam çözemeden yorum yazmasak daha sağlıklı olur..
biz seni seviyoruz nilimsi..ama sen bizi pek sevmedin sanırım :)

özellikle benim üzerimden konular döndüğü için yazıyorum. evet melekçim kimsenin kimseye hesap vermesi gibi bir konu söz konusu değil.fakat şuda bir gerçek günde sonradan sorun yaşandı ve kimse girip şu gün demedi bunuda kabul etmek lazım.neyse geçmiş geçmiştir konuşmanın alemi yok. fakat mademki bazı şeyler bir tutldu ve iş hesaba döndü buyrun blanço.nilimsiyle görüşmemiz tesadüf gibiydi bir kaç zaman öncesinde nilimsinin bir yazısını üzerine o gün özelinden telimi ona yazıp istere görüşebileceğimizi söylemiştimki bunuda burdan yazmıştım.o gün beni araması sayesinde birbirimizde telefon numaralarımız oldu. daha sonraki günlerdeyse o tarafta işim olan bir gün arayarak uğradım yani planlı bir durum değildi.aynen geçenlerde sana uğramam gibi. kaderimdeki durumda aynıydı. işlerim için pek çok yerle bağlantım var ve kimin o taraftaysam cebini çaldırıyorum vaktim varsa ama anladığım kadarıyla bu planlı buluşmayla bir tutulmuş.kendi adıma konuşuyorum ki bu güne kadar planlı kime gittiysem yada kim geldiyse burda açık açık herkes gördü.eğer bir gün önceden böyle bir düşümcem varsa burda açık açık paylaştım ve paylaşıldı. sedanın akşam gelmelerini bile burdan konuştuk yakınız kolay gidip geliyoruz ama gelebilecek olanda gelsin kırgınlık olmasın diye.yada bana gelinen zamanlarda günlerce öncesinden defalarca şu gün dediğimide defalarca kimde numaram yok diye yazdığımıda kimse inkar edemez.

kimseyi kırmamak adına sustuğum yada yaptığım şeyler oldu. fakat yinede eğer rahatsızlık verdiğim şeyler olduysa gerçekten çok üzgünüm. ayrıca bu sözlerinden anladığım kadarıyla sorunda benim ve benimn için kimsenin kimseye kırılmasını istemem. gereken açıklamaları zaten yukarıda yaptığıma inanıyorum. dahada öğremek istediğiniz herhangi bir şey olursa cevap vermeye hazırım ancak benim üzerimden kimseyede yüklenilmesni istemem. farkında olmadan kırdığım yada üzdüğüm işilerde olduysa gerçekten özür dilerim.

Arkadaşlar ne oluyor da böyle karıştı ortalık...

Cimcimem size yazmış, bende pc yoktu ondan giremedim. Face ye rahat giriyorum çünkü telefondan oluyor. Her neyse...

Bu buluşma konusunda diyecek bir şey yokki. Hepimiz kocaman insanlarız kim nereye gitmek istiyorsa gider, kiminle görüşmek istiyorsa görüşür. Kimse kimseye kızamaz ki... Benim şaşırdığım konu bu oldu.

Ben iki hafta önce Antika ve Nilimsiye onlarla görüşmek istediğimi açıklayan bir mesaj atmıştım ama Antika nın müsait bir vakti yoktu görüşemedik. Melek, Leadangel ve Cimcime ile zaten her hafta görüşüyoruz... Çünkü birbirimiz için özel olan o vakti ayırabiliyoruz. Antika ve Seda ev olarak birbirlerine çok yakın, onlar elbette ki daha çok görüşecek. Ben de çıkıp aradan aaaa beni neden çağırmıyorsunuz siz diyemem ki. O hakkım yok bir kere. Bazen toplu kalabalık görüşülür, bazen denk gelir sadece 2 kişi görüşür.

Vakitler müsait olunca ve ortam denk gelince görüşülür...

Sözlerim kimseyi kırmak yada iğnelemek adına değildir lütfen kimse üzerine alınmasın. Ben sadece kendi düşüncelerimi yazdım.

Her neyse...

Bu ağır havayı dağıtmak adına paylaşmak istediğim bir şeyler var. Onu yazayım bare, sevincimi sizlerle paylaşmak isterim. Evime bu hafta eşyalarım taşınıyor. Allah izin verirse 2 hafta sonra evimde uyuyacağım. :nazar: Çok mutluyum, eksikleri var ama olsun. Rabbim bana bu kadarını nasip etti ya ona da şükürler olsun. Kuzucuğum inşallah yeni evine, sağlıkla gelecek... :2:

Benim için evsizlikle geçen bu zor dönemde bir kere bile desteğini eksik etmemiş olan Leadangel'a çok teşekkürler. Kardeşim iyiki varsın. Ayrıca Meleğim ve Cimcime de sonsuzzzz teşekkürler, of dediğim her an yanımda oldukları için...Bu günler de geçicek dedikleri için. Elbet sıkıntı hemen geçmez ama en azından evim oldu.

Çok mutluyummmm :3: :16: :16: :16:

arkadaşlar herkez kendini tanıyo..ayrıca antika ben sana geçen hafta perşembe oyaya gideceğiz sen de gel oturur dertleşiriz konuşuruz canın sıkkın bu ara diye söyledim..sen de çok isterim uyarsa gelirim bu ara koşturuyorum iş için dedin..şimdi hiç haberin yokmuş gibi davranman çok anlamsız gelmek isteseydin bi alo der gelirdin..
lütfen bu konuyu kapatalım arkadaşlar...

Karamukcum çok çok geçmiş olsun canım...
İnşallah ilaçlar iyi gelir ve hemen iyileşir yavrun.

Bu arada geçmiş mesajlardan birinde yazmışsın Ziya beye gitmeyi düşünüyorum diye. Tavsiye ederim canım, çok ilgili kendisi. Benim bütün akrabalarım ona gidiyor. Testlerini de hastanede yaptırırsın, para vermek zorunda kalmazsın.

slm hatunlar
anamm bir giremedim ortalık karışmış hiç giremiyordum bu akşam nasıl olduysa pc izin verdi girmeme birde okudumki off off

elifangel ne 2 haftası bee bende seviniyom yarın gelicen die vallh üzüldüm şimdi okuyunca bu akşam kızlara bile dedim geliceğini sevindiler off moralimi bozdun şimdi yatar ayak :31:

karamuk çok geçmiş olsun
kaderim yiğitardayada cnm inş. şimdi iyidir
seda babacınada geçmiş olsun cnm ii ddemişsin sevindim

arkadaşlar herkez kendini tanıyo..ayrıca antika ben sana geçen hafta perşembe oyaya gideceğiz sen de gel oturur dertleşiriz konuşuruz canın sıkkın bu ara diye söyledim..sen de çok isterim uyarsa gelirim bu ara koşturuyorum iş için dedin..şimdi hiç haberin yokmuş gibi davranman çok anlamsız gelmek isteseydin bi alo der gelirdin..
lütfen bu konuyu kapatalım arkadaşlar...

açıkçası bazı şeyler beni o kadar üzdüki bir daha yazmayı bile düşünmüyordum ancak bu sözlerin üzerine dayanamadım. konuştuklarımız harfiyen doğru bunu kabul ediyorum. ancak sende bir önceki hafta aynı konuşmadıkmı evet diğer hafta burada perşembemi cumamı sorusu geçmedimi bunada evet. ayrıca eğer uygun olsaydım ararmıydm bunada evet( çünkü aramızda iletişim farklı ) .anlaşamadığımız konu ise burda günün kesin olarak belirtilmemiş olması.kesin şudur diye birinin klavyesinden bişey çıktımı burda hayır...
bu günkü konuşmalardan sonra geçmişi defalarca okudum benim gözlerimdemi problem var diye ama gördüğüm şuydu ki muallakta kalan bir gün sorunu var bunu kabul edin, bu birincisi. ikincisi toplanma dendimi iş değişir (genel konuşuyorum durdan sonra ) ev sahibini arayarak gün tayin etmekte bana TERS geliyo çünkü eskilerin bir sözü vardır " davetsiz düğüne çekirdekçiyle çingene gider " diye.ve lütfen bana hitap edicekseniz burdan sonra özelden görüşelim çünkü burada bu konuyu uzatmak istemiyorum.

amma uyuşuksunuz kızlar toplantı toplantı diyorsunuz gün koymuyorsunuz ? perşembe diyorum gelenler el kaldırsın ???

kızlar dalga mı geçiyorsunuz ya perşembe yazmışım di mi !!!haaa sonradan girememişim malum pc başına oturup hangi gün demişler diye taakip etmiyorum en kötü ihtimalle faceden atarlar msj diye düşünüyor insan...bu arada antikacım valla şaka gibisin o ne demek yok ev sahibini aramak ters diye bizden o samimiyeti alamadıysan yapacak bişey yok...üstelik bizimkide sizi ekmeli bir toplantı değildi....

msnim yok uzun zamandır giremiyorum faceden msjlaşsam leadangel yok peki biz nasıl buluşabiliyoruz telefon icadıyla ( kaderim seni bu konuda ayrı tutuyorum:1: ) ...

bakın sanırım sizde şöyle bir izlenim oluşmuş biz istemiyormuşuz gibi.eğer istemesem buraya hiç yazmaya zahmet etmem çok net söylüyorum kızlar beni tanıyan tanır tanımayan da tanımasın hiiiiiiiç umurumda değil bu topikte kimse babamın çocuğu değil kimseye de hesap vermem hoş babamın çocuğuna da hesap vermem yaa o ayrı :47:

HAFTAYA BIRAKTIK SALI ÇARŞAMBA diye yazdım çünkü per. hariç bütün günler doluydum.per.günü melekle telefonlaştık ve geldiler

madem herkes konuyu kapatma taraftarı kapatalım ama şöyle ben haftaya kent meydanına ve bundan sonra ki bu topikteki hiç bir toplantıya katılıp yok toplanalım diye yazmıyacağım...

benimle görüşmek isteyen faceden yazar tel açar görüşürüz kızlar bu topiğe de artık gireceğimi düşünmüyorum :20:benim paylaşımlarım BİTMİŞTİR...

Son düzenleme:
sedacım yapmayın böyle şeyler her zaman olan şeyler derken bugüne kadar böyle bir şey oldu mu ???

üstelik planlı buluşşmalarda sende oluyorsun en azından uğruyorsun !!!

cimcimecim her zaman olan şey derken yanlış anlaşılmalar demek istedim kim kimle görüşmek isterse görüşür ben zaten gelemeyecektim ki gelcek olsam bile beni biliyorsun ararım geliyorum nerdesiniz derim fındık kabuğunu doldurmayacak olaylar için kimse kimseye kırılmasın burda hepimiz arkadaşızz

Back
X