misafir, misafirmi getirmiş. çok ayıp bişey bu.
ayy en sinir oldugum bi davranis..senin durumunda deyilim su an ama benim bile acayip sinirlerim bozuldu simdi...nerden gelmis bu insanlar uzaydanmi marsdanmi...belkide normal bi insanin evi nasil diye bakinmislardir....:roflol:
enteresannnakannehir
peki yanında gelen komşunuz arkadaşınız davetsiz misafirin hareketlerine birşey demedi mi?
tam bende bunu soracaktım.ilk terbiyesizlik bu arakadaşınızın.izinsiz misafir getirmesi hiç hoş değil.enteresannnakannehir
peki yanında gelen komşunuz arkadaşınız davetsiz misafirin hareketlerine birşey demedi mi?
tam bende bunu soracaktım.ilk terbiyesizlik bu arakadaşınızın.izinsiz misafir getirmesi hiç hoş değil.sonra kuzeninize kızdım.tuvalette bişeyler varsa szi çağırana kadar niye sifonu çekmiyor.o kadar çocuk varsa evin içinde mutlaka birisi bırakmıştır.
bende evini içini dolaşan görgüsüzlere sinir olurum.bir yere gidince ev sahibi demeden kesinlikle kalkıp evi dolaşmam.tuvalete bile gitmem
tam bende bunu soracaktım.ilk terbiyesizlik bu arakadaşınızın.izinsiz misafir getirmesi hiç hoş değil.
sonra kuzeninize kızdım.tuvalette bişeyler varsa szi çağırana kadar niye sifonu çekmiyor.o kadar çocuk varsa evin içinde mutlaka birisi bırakmıştır.
bende evini içini dolaşan görgüsüzlere sinir olurum.bir yere gidince ev sahibi demeden kesinlikle kalkıp evi dolaşmam.tuvalete bile gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?