• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem davetsiz hemde yüzsüz niyetini anlamadım kadının

balxixm.

zaman eskiye dönermi...?
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
2.408
4
116
Diğer
merhaba herkese...

bugün oğlumun diş buğdayını yaptım..ama o kadar sinirleirim bozulduki aklıma geldikçe hala sinirleiyorum...bugün davet etmediğim hatta kendisini ilk defa gördüğüm bir kadın davet ettiğim birisiyle gelmiş.tamam gelmiş hoşgelmiş...ben mutfaktayım ikramda buluncam neyse koridora bir çıktım kadın benim odalara girip çıkıyor...bir anda öyle bir sinirlendimki izinsiz ne hakla giriyor bakıyor diye...neyse dedim kızdığımı belli etmeyeyim dedim sonra ablamda kadın sizin banyoya girdi dedi...bizim kullandığımız banyoya girmiş ya sonuçta misafirlerin kullandığı ayrı..ve ilk defa gelmiş hemde davetsiz gelmiş..hala sinirim geçmedi..iki tanede çocuğu var bi tanesi girmiş yatak odama çekmeceleri açıp kapatıyomuş arkadaşım görmüş çık demiş..ne sorumsuz ya..oğlumun en güzel gününü mahvetti ona sinirimden suratım asıldı gitti birkaç kişi farketti belli ettirmemeye çalıştım ama anlamışlardır...diğer misafirlerde suratım asılınca yanlışmı anladılar diye üzüldüm...

canım bazı insanlar böyle görgüsüz ve düşüncesiz olabiliyo..sana da onlardan biri denk gelmiş.. aslında gülerek laf sokucaktın.. ben öyle yapıyom hep :jeyyar: hele çocuklarını bahçeye gelmiş gibi salmıyolar mı.. onu döker bunu saçar oraya girer.. valla kendi yöntemlerimle çok güzel hallediyom.. susmıcaksın rahatsız olduğun bişi varsa..şaka yoluyla laf sok hemen.. o zaman alır çocuğunu kaydirigubbakcemile oturur yerine paşa paşa.. sıkma canını bunun için boşver mucuk

Hırsız falan bile olabilir ya..
şaka gibi,üzülme canım,sağlıkla büyüsün oğlun,o günü kötü anma.
bir daha görüşmezsin olur biter..
misafirin misafirle gelmesini de hiç anlamam.

ne bileyim o kadar sinir oldumki...tamam misafir davetsiz gelsede başımın üstünde...ama ne demek izinsiz odalara bakmak benim banyoma girip bakmak..birde bunu söylemeye utanıyorum aslında çocuğun bi tanesi tuvaletini yapmış sifonu çekmemiş eşimin kuzeni beni çağırdı baksana tuvalete diyye..bende baktım çektim sifonu temizlendi..bunun içinmi çağırdın dedim..misafirler bakıp bakıp geri dönüyo senin banyoyu kullanıyo dedi...hepside çocuklu misafir benim yapmış halim yokya hem tuvaleti kontrol etcem hem misafirlerle ilgilencem gördün madem çek sifonu işte ne demeye bana bunları söylüyorsa..

ayy en sinir oldugum bi davranis..senin durumunda deyilim su an ama benim bile acayip sinirlerim bozuldu simdi...nerden gelmis bu insanlar uzaydanmi marsdanmi...belkide normal bi insanin evi nasil diye bakinmislardir....:roflol:

ayy en sinir oldugum bi davranis..senin durumunda deyilim su an ama benim bile acayip sinirlerim bozuldu simdi...nerden gelmis bu insanlar uzaydanmi marsdanmi...belkide normal bi insanin evi nasil diye bakinmislardir....:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3beni güldürdün ya...marstan geldilerse bakınmaları normal bir durum yanikafamçokkarıştı

Disleriniz hayirli olsun öncelikle..

Sabirli birisiniz anlasilan ben olsaydim ne yapardim bilmiyorum, ama iyi seyler yapmazdim galiba. :mymeka:

valla bende bu kadar sakin kalamazdım tahminimce.mutlaka laf söylerdim..
ben utanacağımada o utansın..

enteresannnakannehir
peki yanında gelen komşunuz arkadaşınız davetsiz misafirin hareketlerine birşey demedi mi?

enteresannnakannehir
peki yanında gelen komşunuz arkadaşınız davetsiz misafirin hareketlerine birşey demedi mi?

o gelenler eşimin yengeside başta olmak üzere başka odaya çekildi ne gerek varsa tabi gelen davetsiz kadında evin içinde dolandı..annemle konuştum şimdi ne özellikleri varda ayrı odaya çekildiler diye kızıyor..kalabalığı sevmiyolarsa söylesinler sana başta biz kalabalığı sevmeyiz gelmeyelim desinler gelipte ayrı odaya çekileceklerine dedi.

enteresannnakannehir
tam bende bunu soracaktım.ilk terbiyesizlik bu arakadaşınızın.izinsiz misafir getirmesi hiç hoş değil.

sonra kuzeninize kızdım.tuvalette bişeyler varsa szi çağırana kadar niye sifonu çekmiyor.o kadar çocuk varsa evin içinde mutlaka birisi bırakmıştır.

bende evini içini dolaşan görgüsüzlere sinir olurum.bir yere gidince ev sahibi demeden kesinlikle kalkıp evi dolaşmam.tuvalete bile gitmem

tam bende bunu soracaktım.ilk terbiyesizlik bu arakadaşınızın.izinsiz misafir getirmesi hiç hoş değil.sonra kuzeninize kızdım.tuvalette bişeyler varsa szi çağırana kadar niye sifonu çekmiyor.o kadar çocuk varsa evin içinde mutlaka birisi bırakmıştır.

bende evini içini dolaşan görgüsüzlere sinir olurum.bir yere gidince ev sahibi demeden kesinlikle kalkıp evi dolaşmam.tuvalete bile gitmem

Katiliyorum....bencede o kadinin terbiyesizliginden önce onu izin istemeden beraberinde getiren kadin saygisizlik yapmis....:hulya:

Hem beraberinde getiriyor ne diye ayri odaya cekilip ilgilenmiyor...neticede kadini o taniyor sen degil,....:delphin:

Vallaha ben olsam söylerdim...yaptigin hic hos degil....tanimadigim etmedigim insani buraya getirdin madem neden ilgilenmedin....cocugumun özel bir gününüde burnumdan getirdin....birdaha olmasin....:kahve:

o kadının hiç davetsiz misafir getireceğini sanmıyordum öyle bir hareket yapmasına çok şaşırdım zaten..benim arkadaşımın kayınvalidesi getirdi arkadaşım sonradan geldi..neden geç geldin dedim boşver sonra anlatırım dedi belki kayınvalidesinin yapytığına kızdı..arkadaşıma sorcam o kadın neden öyle yaptı diye sorsam yanlışmı anlar benide.olmuş bitmiş artık boşver diyor eşimde...

tam bende bunu soracaktım.ilk terbiyesizlik bu arakadaşınızın.izinsiz misafir getirmesi hiç hoş değil.

sonra kuzeninize kızdım.tuvalette bişeyler varsa szi çağırana kadar niye sifonu çekmiyor.o kadar çocuk varsa evin içinde mutlaka birisi bırakmıştır.

o gün balım'ı deli etmeye çalışmışlar belli kidelikafadulden

kavga çıkartmaktı belki de amaçları
-tatlicadiarzu-

davetsiz olduğum hiç bir yere gitmem
nasıl insanlar var ya hem kendini zorla davet ettirirler
hemde insanın sinirini bozacak herşeyi yaparlar
senin özelinle onun ne işi var
sen en güzel gününü mahfetmemek için nezaket göstermişsin ama
başka zaman olsa ya da başkası olsa tahammul edemez öyle şeye
öyle insanlara gıcık oluyorum

Back
X