ona bakarsan kocası da bağırmaya karşı ama karısını bir güzel dövüyor!cocuğa bağırdık die karısını dövecek die birşey yok,zira çocuğuna bağırmayan anne de yoktur.ben hiç görmedim.
tamam bende kendi hatamı kabul ediyorum.o şekilde konuşmam körükledi bu durumu.ama karşımda beni okadar tahrik edici konuştuki gerçekten bi tane vurasım geldi.okadar bağırmadan konuş dememe rağmen bağıra bagıra konuşması sinirlerimi iyice gerdi.akşam gelince konuşucam bunun son şansı olduğunu.kendisi çok iyi bilir kafama koyduğum kararlı olduğum şeyi yapacağımı.eşimde olsa kimseye muhtaç olarak yaşamadım bu yaşıma kadar.erkektir olabilir zihniyetim olmadı hiç.alttada kalmadım kolay kolay ezdirmem kendimi.ama çocuk olunca iş değişiyor.bazı bayanlar bana kızıyordur biliyorum.aynı konuyu başkası açsa ona yorumum ne duruyosun boşa onu boşamazsan durumu kabullenmiş olursun olurdu.ama iş kendinde olunca olmuyor işte.hep bi yuvam var ewladım var düzenim var diyosun.ikimzide karşılıklı saygılı olunca düzelir diyosun.diyosun da diyosun yani.
Cocuguna bagarmayan anne olmayabilir evet ama ben max 3 yasinda olan cocuga ayni hatayi ikinci kez yapti diye ustelik caninin acisinin uzerine bagaran anneyede kusura bakmayin kufur ederim.evliligi zaten 3 yillik cocuk kac yasinda olabilir.kaldiki ilk zamanlar dovdu yine baristik diyo barismasaydin kardesim yapmasaydin o cocugu dayak yedigin adamdan.tabi sinirlerin yipranir tabi cocuguna saglikli annelik yapamazsin.o hayvanin elleri kirilsin o cok baska bi mesele ama ortada cocuk var diye ayrilamiyorum lafini kabul etmiyorum ben.cocuk bu evliligi kurtarmak icn yapilmis ve harcanmis,evlilik cocuk icin devam etmiyo yaniona bakarsan kocası da bağırmaya karşı ama karısını bir güzel dövüyor!cocuğa bağırdık die karısını dövecek die birşey yok,zira çocuğuna bağırmayan anne de yoktur.ben hiç görmedim.
Asla...dayak kesinlikle affedilebilir bişey değil bence. Bilmiyorum ama aynı gözle bakamaz insan tekrar eşine. Ama çokta tahrik etmemeli insanlar birbirlerini. Tartışma,kavga olmayan evlilik bitmiş bir evliliktir zaten bana göre. Ama dayakla sonlandırmak ya sorunlu adamlar yüzünden,yada üstüne üstüne giden kadılardan çıkıyo genelde.Oldu olacak iyi ki dayak yemiş diyin de tam olsun. Ya hu kadın hiç mi kocasına bağırmasın, hiç mi sinirlenmesin? Allah aşkına sizlerin hayatı nasıl çok merak ediyorum evliliğinizde bugüne kadar tek bir ses yükseltmeniz dahi olmadı mı?Hep böyle güllük gülistanlık mıydınız? Anne çocuğuna hiç mi kızmasın, hiç mi dur demesin?
Gerçekten bu kk kadınlarının çağdaşlığı bir gün öldürecek beni.
Haybeye değil de nedenli olarak döverse kırıp dizinizi oturursunuz yani.Tamam....şiddete karşıyız bunu anladık. Pekii 'şeytan diyo ki çarp bi tane yüzüne' lafı sizde neyi ifade ediyo. Hayatımda dayak yemedim,yiyebilirimde.o zaman bir bahane bulmam emin olun.haybeye şiddet gösterecek bir adamı da dk tutmam kapımda bunada emin olun.
Bunuda söylemeden geçemiyorum ortada çocuk için çıkmış bir kavga yokki. Birisi sinirli,diğerinden çıkarmaya çalışıyo bence durum bu.
Birde son olarak kadın veya erkek,sözlü yada fiziki farketmez,şiddet şiddettir ve yine şiddeti doğurur. Ne verirseniz onu alırsınız bunu unutmayın
yani bende bağırsın ille demiyorum ama anne çok bunalmış babalarında biraz bu durumu anlamaları annelerin yükünü hafifletmeleri lazımCocuguna bagarmayan anne olmayabilir evet ama ben max 3 yasinda olan cocuga ayni hatayi ikinci kez yapti diye ustelik caninin acisinin uzerine bagaran anneyede kusura bakmayin kufur ederim.evliligi zaten 3 yillik cocuk kac yasinda olabilir.kaldiki ilk zamanlar dovdu yine baristik diyo barismasaydin kardesim yapmasaydin o cocugu dayak yedigin adamdan.tabi sinirlerin yipranir tabi cocuguna saglikli annelik yapamazsin.o hayvanin elleri kirilsin o cok baska bi mesele ama ortada cocuk var diye ayrilamiyorum lafini kabul etmiyorum ben.cocuk bu evliligi kurtarmak icn yapilmis ve harcanmis,evlilik cocuk icin devam etmiyo yani
Oldu olacak iyi ki dayak yemiş diyin de tam olsun. Ya hu kadın hiç mi kocasına bağırmasın, hiç mi sinirlenmesin? Allah aşkına sizlerin hayatı nasıl çok merak ediyorum evliliğinizde bugüne kadar tek bir ses yükseltmeniz dahi olmadı mı?Hep böyle güllük gülistanlık mıydınız? Anne çocuğuna hiç mi kızmasın, hiç mi dur demesin?
Gerçekten bu kk kadınlarının çağdaşlığı bir gün öldürecek beni.
cevap Vermeyin bencede. Çünkü ne ben size kendimi anlatabildim nede siz beni anlayabildiniz. Söylemek istediğim bu değildiHaybeye değil de nedenli olarak döverse kırıp dizinizi oturursunuz yani.
Hımm peki o zaman.
Kocanızı olur da bir gün çileden çıkarırsanız(!), o da size şiddet gösterirse, suç bendeydi der, üzerine de özür dilersiniz herhalde. Ne diyeyim, buna verilecek bir cevabım yok benim...
Bende yorum yaptım size ama sizde beni yanlış anlamış olabilirsiniz. Yaşadıklarınızı yanlız kendiniz bilirsiniz. Şiddeti asla tasvip edemem ama madem bir çatı altında yaşıyorsunuz yaşayacaksınız en azından tartışmalarınızda kavgaya zemin hazırlayacak laflar etmeyin. Eşiniz olsaydı karşımızda onada aynı şeyi tavsiye ederdim ama şuanki muhatabımız siziniz. Sevgisiz yürüyen evlilik gördüm ama saygısız yürütebileni pek görmedim.Cocugum ve anneligim hakkin gereksiz anlamsiz yorum yapan hanimlar beni tanimiyorsunuz ve ilk defa actigim konudan dolayi pismanlik yasadim.muneye msj attim 2 defa konumun kapatilmasi icin ve halada diyorum mune lutfen konumu tamamen silermisin? Ben anneligim hakkinda asla laf soyletmem.o benim kalbim onun tirnagi acisa ben oluyorum resmen.oglum 17 aylik ve 17 aydir ne bi hastane yuzu gosterdim hasta edip nede onu memnuniyetsiz edecek bi durum yarattim.gozumden sakindim onu.dogru anne olmak gercekten anne olabilmek neyse kusura bakmayin mutevazi olamiycam ama ben oldum.dun cok yorgundum ve elini ordan cek diye bagirdim caninin yanmasindan korktum cunku.oglum cok hareketli surekli pesindeyim oturamiyorum bile.sinirlenemeZmiyim cokmu garip.lutfen bazi bayanlar yorumlara dikkat etsin rica ediyorum.esimle olan durum zaten beni olabildigince yipratti bide bu yorumlar tuz biber olmasin.ben sizden ruh halimi duzeltmek icin yardim istemistim sadece.burada kimseyi yargilamak HIC KIMSEYE DUSMUYOR. Heleki anneligini...( mune konumu tamamen sil lutfen )
Cocugum ve anneligim hakkin gereksiz anlamsiz yorum yapan hanimlar beni tanimiyorsunuz ve ilk defa actigim konudan dolayi pismanlik yasadim.muneye msj attim 2 defa konumun kapatilmasi icin ve halada diyorum mune lutfen konumu tamamen silermisin? Ben anneligim hakkinda asla laf soyletmem.o benim kalbim onun tirnagi acisa ben oluyorum resmen.oglum 17 aylik ve 17 aydir ne bi hastane yuzu gosterdim hasta edip nede onu memnuniyetsiz edecek bi durum yarattim.gozumden sakindim onu.dogru anne olmak gercekten anne olabilmek neyse kusura bakmayin mutevazi olamiycam ama ben oldum.dun cok yorgundum ve elini ordan cek diye bagirdim caninin yanmasindan korktum cunku.oglum cok hareketli surekli pesindeyim oturamiyorum bile.sinirlenemeZmiyim cokmu garip.lutfen bazi bayanlar yorumlara dikkat etsin rica ediyorum.esimle olan durum zaten beni olabildigince yipratti bide bu yorumlar tuz biber olmasin.ben sizden ruh halimi duzeltmek icin yardim istemistim sadece.burada kimseyi yargilamak HIC KIMSEYE DUSMUYOR. Heleki anneligini...( mune konumu tamamen sil lutfen )
kadinin gidebilecek bi yeri yoktu ve ailesi asla kabul etmezdi.. herkesin kosullari farkli, her susan kadin onursuz oldugundan susmuyor, ne yazikki caresizlik denen bi kavram da var.. kabul edilebilir bisey oldugundan yazmadim zaten, ornek olarak yazdim.. boyle yapsin da demedim ama arkadas bosanmayacak gbi duruyorsa baska yol bulmali, duzelen ornek vermek istedim, klavyenzden ates puskurtmenize gerek yok, diger yorumlarindan tavsip etmedigim acikca goruluyor :)
Hanimefemdi olayi baska yerlere tasimayin.ne demek istedigimi anladiniz aslinda simdi burda bu laflara gerek yokkonu tamamen silinmeyecektir ama yorumlara kapatılır...
17 aydır hastane yüzü göstermedim diye kendinizle övünmek, doğru bir anne oldum demek yerine keşke bu duruma şükretseydiniz..
nice anne canları yana yana hastane köşelerinde sabahlıyor..
kötü anne oldukları için mi?
nice dert konuları açılıyor bebekleri hasta olan anneler tarafından, onlar kötü anne mi oluyor bu durumda?
bir evlada iyi bakmak onu 17 aydır hastaneye götürmemekle anlaşılmaz..
hayata yanlış yerden bakıyorsunuz..
illa ki ben doğru anneyim diyorsanız o zaman o doğru anne olarak şuna da bir cevap verin,
17 aylık bir bebeği evde gecenin bir yarısı tek başına bırakıp nasıl dışarı hava almaya çıkıyorsunuz?
Lutfen artik su konuyu yorumlara kapatin yada bni uyelikten cikarin bu ne yaa olaya bak.sizlet nekadar mukemmel insanlarsiniz boyle.benim cocuguma eline cek diye bagirmam bile saskinlikla karsilandi.hayret valla tebrik ederim sizi sizin gibi olamadik
yine en dogru yolu ben bulurum baska yol da tanimam yorumlari.. agresiflige luzum yoktu.. yorumlarim gayet acik, sirf cevap verme mantigiyla okumayin.. insaallah bu kadar akil verirken ayni akillara ihtiyac duymazsiniz..1. Ilk yazdiginda bu hikaye yoktu. Sadece kadinin dua ettigini yaziyordun. Hatta yanilmiyorsam kadin "iyikine bosanmamisim" demis. O hikaye ve simdiki yorumun arasinda daglar kadar fark var.
2. Caresiz diye birsey yoktur, bilinmeyen seylerden korkmak vardir. Dul olmaktan korkmak vardir, bagimsiz olmaktan korkmak vardir. O agresiv es ile yasamak cehenem oluyor ama en azindan bilinen cehenem. Evlilikten çikmak demek bilinmeyen yere gitmek demek.
3. Eger kadin çok bosanmak isteseydi, korkularini yenip, bi yolunu kesin bulurdu. Gerekirse gece gündüz çalisip kendi maasini alip baska eve yerlisebilirler. Hadi o olmadi kadin siginma evleri var, çesitli kurumlara basvurabilirdi fakat yapmadi. Yani kosullara suç atilmasini yalnis buluyorum. Elbette aile arkanda oluyorsa daha iyi olurdu fakat bazen hayatta güçlü olmak gerek. Kendisi için degilse, karninda dayak yiyen bebegi için güçlü olmaliydi. Bu sonuçta o kadar uç birsey degil. Birçok kadini bunu yaparak hayata çok basirili adimlar attilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?