msjima belirtmistim, komsumuzun oglu esini hamileyken bile dovecek kadar psikopatti, ama ne olduysa adam 180derece degisti ve esi iyiki ayrilmamisim diyor simdi, cok dua etti e sabretti.. tabi o sure icinde olan psikolojine yillarina oluyor.. bosanacak durumunuz yoksa bile koklu bi cozum bulmalisiniz, ne yazikki %98 huylu huyundna vazgecmiyor, ama bu boyle gitmez, gitmemeli
dün akşam çok yorgun ve çocuğumun aşırı hareketli hali yüzünden sinirliydim.eşim uzmanlık sınavları için kursa gittiğinden akşam 9 da geldi yemek yedik biraz oturduk.buzdolabını açtım meyve suyu çıkaracaktım oğlum geldi elini kapağın arasına soktu.daha öncede aynı hareketi yapmıştı ve eli sıkıştı çok ağladı.bende tekrar aynısını yapınca dayanamadım bağırdım.eşimde balkondaydı.bana sert bi şekilde ne bagırıyosun bağırmasana dedi.zaten sinirliyim bide o öyle sinirli konuşunca iyice canım sıkıldı.neyse ben oturdum tabi yüzüm asık. ne oldu ne domuşup duruyon dedi.yok bişey dedim.belli belli dedi.sinirim bozuk dedim.biraz agız dalaşı yaptık çocuğu alıp yatırdım ben.oda geldi yattı.dedimki bilgisayarı içeri aldınmı aldım dedi.masayla sandalyeyi kenara çekseydin dedim.çünkü oğlum benden önce uyanıyor ve ben 3.kattayım masaya falan çıkıp aşağı bakıyor.düşebilir ben unutursam bile mutlaka çek diye defalarca uyarmıştım daha önce.hiç birini yapmamış.bende kızdım neden yapmadın herşeyi benmi düşüncem bu ewde diye.bagıra bağıra sana kızdım ondan yapmadım dedi.ne bagırıyon sen dedim sesini duyurmayamı çalışıyosun millete.hala bagırıyo b u arada.şeytan diyoki çarp bi tane yüzüne dedim ve tam yatacakken tuttu beni kolumdan sen kime çarpıyon hadi vur bakayım diyerek burnuma vurdu 2 kere.çok canım yandı ağlamaya başladım.kalktım çıkıyodum odadan kolumu tuttu koltuğa fırlattı hala vuruyo ve bagırıyo.soyunma odasına gittim giyinip çıkacaktım hava almaya yine saldırdı vurup duruyo hala.giyinmeme izin vermedi.bu arada ben iyice kendimden geçtim.konuşurken çenem titriyo kelimeler ağzımdan çıkmıyor vücudum şoka girmiş gibi titriyo.tansiyonumda düştü aşırı mide bulantısı oldu.alt komşuyla tartışmalıyız konuşmuyoruz.bunlar olayı duydu tabi onca bağırışa.aşagıda güle güle konuşuyolar duyduklarını belli edecekler yani.ekmeklerine yağ sürüldü nede olsa.neyse benim o halimi görünce duşa soktu beni.çıktım ağla ağla kendime gelmedim.aynaya baktım kollarım sırtım morarmış.omuzumda hala çok kötü bi ağrı var.dışarı çıkardı beni arabayla biraz dolaşıp ewe geldik.sırnaşmaya çalışıyo gönlümü almaya çalışıyo izin vermedim uyudum.sabah uyandım ağlamaktan gözlerim şişmiş yüzüm gözüm bi tuhaf.allahtan oğlum uyuyordu yaşananlara şahit olmadı.dayank yediğimemi yanayım yoksa alttaki pisliklerin bunu duyduklarınamı.okadar moralim bozukki nefret ediyorum herşeyden.23 yaşımda ewlendim 26 yaşımdayım suan.bazen diyorum kendi kendime ewlendinde başın göğemi erdi.dün ağlarken annem geldi aklıma ona okadar ihtiyacım vardiki oan. hala ağlıyorum yazarken bile.en çok ağrıma giden bu olaya alt katın şahit olması.çok canım yanıyor.uzun oldu kusura bakmayın içime dökmek istedim.ben şimdi hangisine yanayım....
Ağzıyla kuş tutsa, kırklansa ne fayda eder ki? Adam hamile karısını dövmüş, hem kadını hem de bebeği öldürebilirdi.Baze kadinlari anlamak istemiyorum, anlayamiyorum zaten. Bir erkek (benim esim olmasi hiiiç önemli degil) benim dogmamis bebegimi bile zarar verebilirken ben sadece duami edecem? Ve o adamin yaninda kalacam?
Ya o adam artik melek bile olsa ne yazar ya? NE YAZAR??? BEBEGINE,KARISINA ZARAR VERDI! YA NE DEMEK YA HAMILE KADINI DOVMEK????? Cidden artik o kadar kiziyorum ki. Diyecek lafim kalmadi kizginliktan! Allah o adamin belasini versin!!!!!
merak ettim,1,5 yaşında hareketli bir çocuğu evde uyur mu bırakıp gezmeye çıktınız
ayrıca tavsiyem sabahları bebeğinden önce kalk.
Gecmis olsun oncelikle canim. Konu komsu neder diye diye bu hale gelmiyoz mu.. Acinida sevincini de kendinde yasa. Beden yarasi gecer ama umarim kalici kalp yarasi olmaz..Evire çevire dayak yediniz ve en ağırınıza giden şey alt katın şahit olması.
Peki.
Ağzıyla kuş tutsa, kırklansa ne fayda eder ki? Adam hamile karısını dövmüş, hem kadını hem de bebeği öldürebilirdi.
Düpedüz cinayete teşebbüs.
O bebek ben olsaydım, anne beni koruyamadın mı bu adamdan, koruyamadın madem, neden katilim olabilecek bir adamla yaşamaya devam ettin derdim.Evet! O bebek ölebilirdi yada özürlü dogabilirdi! Kadin erken dogum yapabilirdi yani birsürü sey. Insan böyle birseyi nasil af eder? Aklim almiyor. Demek o adam bebegini dövse kadin yine görmezlikten gelir, neticede bebek dövmek ile hamile kadini dövmek arasinda benim için hiç bir farki yok!!
Te allahım alt komşu diyorsunuz. Darp raporu almadığınıza yanın!!!dün akşam çok yorgun ve çocuğumun aşırı hareketli hali yüzünden sinirliydim.eşim uzmanlık sınavları için kursa gittiğinden akşam 9 da geldi yemek yedik biraz oturduk.buzdolabını açtım meyve suyu çıkaracaktım oğlum geldi elini kapağın arasına soktu.daha öncede aynı hareketi yapmıştı ve eli sıkıştı çok ağladı.bende tekrar aynısını yapınca dayanamadım bağırdım.eşimde balkondaydı.bana sert bi şekilde ne bagırıyosun bağırmasana dedi.zaten sinirliyim bide o öyle sinirli konuşunca iyice canım sıkıldı.neyse ben oturdum tabi yüzüm asık. ne oldu ne domuşup duruyon dedi.yok bişey dedim.belli belli dedi.sinirim bozuk dedim.biraz agız dalaşı yaptık çocuğu alıp yatırdım ben.oda geldi yattı.dedimki bilgisayarı içeri aldınmı aldım dedi.masayla sandalyeyi kenara çekseydin dedim.çünkü oğlum benden önce uyanıyor ve ben 3.kattayım masaya falan çıkıp aşağı bakıyor.düşebilir ben unutursam bile mutlaka çek diye defalarca uyarmıştım daha önce.hiç birini yapmamış.bende kızdım neden yapmadın herşeyi benmi düşüncem bu ewde diye.bagıra bağıra sana kızdım ondan yapmadım dedi.ne bagırıyon sen dedim sesini duyurmayamı çalışıyosun millete.hala bagırıyo b u arada.şeytan diyoki çarp bi tane yüzüne dedim ve tam yatacakken tuttu beni kolumdan sen kime çarpıyon hadi vur bakayım diyerek burnuma vurdu 2 kere.çok canım yandı ağlamaya başladım.kalktım çıkıyodum odadan kolumu tuttu koltuğa fırlattı hala vuruyo ve bagırıyo.soyunma odasına gittim giyinip çıkacaktım hava almaya yine saldırdı vurup duruyo hala.giyinmeme izin vermedi.bu arada ben iyice kendimden geçtim.konuşurken çenem titriyo kelimeler ağzımdan çıkmıyor vücudum şoka girmiş gibi titriyo.tansiyonumda düştü aşırı mide bulantısı oldu.alt komşuyla tartışmalıyız konuşmuyoruz.bunlar olayı duydu tabi onca bağırışa.aşagıda güle güle konuşuyolar duyduklarını belli edecekler yani.ekmeklerine yağ sürüldü nede olsa.neyse benim o halimi görünce duşa soktu beni.çıktım ağla ağla kendime gelmedim.aynaya baktım kollarım sırtım morarmış.omuzumda hala çok kötü bi ağrı var.dışarı çıkardı beni arabayla biraz dolaşıp ewe geldik.sırnaşmaya çalışıyo gönlümü almaya çalışıyo izin vermedim uyudum.sabah uyandım ağlamaktan gözlerim şişmiş yüzüm gözüm bi tuhaf.allahtan oğlum uyuyordu yaşananlara şahit olmadı.dayank yediğimemi yanayım yoksa alttaki pisliklerin bunu duyduklarınamı.okadar moralim bozukki nefret ediyorum herşeyden.23 yaşımda ewlendim 26 yaşımdayım suan.bazen diyorum kendi kendime ewlendinde başın göğemi erdi.dün ağlarken annem geldi aklıma ona okadar ihtiyacım vardiki oan. hala ağlıyorum yazarken bile.en çok ağrıma giden bu olaya alt katın şahit olması.çok canım yanıyor.uzun oldu kusura bakmayın içime dökmek istedim.ben şimdi hangisine yanayım....
kadinin gidebilecek bi yeri yoktu ve ailesi asla kabul etmezdi.. herkesin kosullari farkli, her susan kadin onursuz oldugundan susmuyor, ne yazikki caresizlik denen bi kavram da var.. kabul edilebilir bisey oldugundan yazmadim zaten, ornek olarak yazdim.. boyle yapsin da demedim ama arkadas bosanmayacak gbi duruyorsa baska yol bulmali, duzelen ornek vermek istedim, klavyenzden ates puskurtmenize gerek yok, diger yorumlarindan tavsip etmedigim acikca goruluyor :)Baze kadinlari anlamak istemiyorum, anlayamiyorum zaten. Bir erkek (benim esim olmasi hiiiç önemli degil) benim dogmamis bebegimi bile zarar verebilirken ben sadece duami edecem? Ve o adamin yaninda kalacam?
Ya o adam artik melek bile olsa ne yazar ya? NE YAZAR??? BEBEGINE,KARISINA ZARAR VERDI! YA NE DEMEK YA HAMILE KADINI DOVMEK????? Cidden artik o kadar kiziyorum ki. Diyecek lafim kalmadi kizginliktan! Allah o adamin belasini versin!!!!!
Aynı fikirdeyim. Bu durumda polisi aramayan komşunun iyi niyetinden ve karakterinden şüphe ederim. bir fincan şeker haketmiyorlar!!!!o alt komşunun yerinde olsaydım ve olayı duysaydım anında polise ihbar ederdim. artık bu tarz olaylara şahit olduğu halde ihbar etmeyenler de suça ortak durumdalar.
bosanamayan kadin neden onrsuzlukla suclaniyor, caresiz olabilecegi dusunulmuyor, ben bir de buna soke oluyorum.. herkesin kosullari konumu ayni miOldu olacak iyi ki dayak yemiş diyin de tam olsun. Ya hu kadın hiç mi kocasına bağırmasın, hiç mi sinirlenmesin? Allah aşkına sizlerin hayatı nasıl çok merak ediyorum evliliğinizde bugüne kadar tek bir ses yükseltmeniz dahi olmadı mı?Hep böyle güllük gülistanlık mıydınız? Anne çocuğuna hiç mi kızmasın, hiç mi dur demesin?
Gerçekten bu kk kadınlarının çağdaşlığı bir gün öldürecek beni.
Hayatta hiç çaresiz kalmayan insanlara tuhaf gelir.bosanamayan kadin neden onrsuzlukla suclaniyor, caresiz olabilecegi dusunulmuyor, ben bir de buna soke oluyorum.. herkesin kosullari konumu ayni mi
kadinin ailesi bosanmayi kabul etmedginden baska caresi yoktu, defalarca belirttim, onursuz bi kadin asla degil, o sabrina mukafat simdi mutlu garibim.. sukur ki devam etmiyor o siddetAğzıyla kuş tutsa, kırklansa ne fayda eder ki? Adam hamile karısını dövmüş, hem kadını hem de bebeği öldürebilirdi.
Düpedüz cinayete teşebbüs.
aynen oyle.. benim meslegim var ailem arkamda, cok sukur sansliyim, ama herkes boyle mi? Allah kimseyi caresiz birakmasin..
Hayatta hiç çaresiz kalmayan insanlara tuhaf gelir.
O yüzden diyoruz her bayan iş sahibi olsun öyle evlensin, geleceğin ne getireceği hiç belli olmaz.
Tamam....şiddete karşıyız bunu anladık. Pekii 'şeytan diyo ki çarp bi tane yüzüne' lafı sizde neyi ifade ediyo. Hayatımda dayak yemedim,yiyebilirimde.o zaman bir bahane bulmam emin olun.haybeye şiddet gösterecek bir adamı da dk tutmam kapımda bunada emin olun.Neee
Kadıncağız neye sinirlenmiş, iyi okuyun, kapıyı açık bırakıp, balkonda sandalye bırakıyormuş adam BİLEREK. Sabah kalkıp çocuk sandalyeye çıkıp, kendini aşağı bırakabilir, kaç çocuk öyle ebeveyn dikkatsizliğinden ölmüş.
Ortada bildiğin can korkusu var ve adam sırf karısına gıcıklığına önlemini almıyor.
Ben olsam ben de bağırırım, oğlumun canı mı, kocamın rahatı mı, tartışmam bile!
E iyi o zaman kocam sinirli olduğunda, tartıştığımızda bana bağırdı diye alayım elime sopayı, ne de olsa davetiye çıkardı
Tanrı korusun yıldan sonra haybeye şiddet görürseniz, acaba nasıl bir bahane bulursunuz, onu merak ettim şimdi. Dayak atan erkek ruh hastasıdır, dayağa sebep aranmaz, dayak hayvana bile atılmaz, buna sebep arayan da en az atan kadar suçludur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?