HEM DAYAK YEDİM HEM REZİL OLDUM :(

Ya su mantiksizliktan vazgecin artik.. Sende öyle konusmasaydin adami azmettirmissin !! Buna kendi bir şeyleri yutmak için baskasini da teselli etmek için bahane uydurmak derler başka hiçbir şey değil. Siz kocaniz size bagirirken orasini burasini morartabiliyor musunuz? Sokakta bir kadin dahi size bagirsa
dokunabilir misiniz de kocadan dayak
yemenin mantigini öne suruyorsunuz?

Konu sahibi buraya konu acmak size cozum getirmez cunku dayak yiyip arabaya binip
sirnasacak kadar da yüz verip sonra ben simdi ne yapacagim demenin hic anlami yok.

Yutup oturacaksiniz , esinize sesinizi cikarmayacaksiniz ,bir daha oolmaması için dua edeceksiniz yapacaginiz
şey bu.

Baze kadinlari anlamak istemiyorum, anlayamiyorum zaten. Bir erkek (benim esim olmasi hiiiç önemli degil) benim dogmamis bebegimi bile zarar verebilirken ben sadece duami edecem? Ve o adamin yaninda kalacam?

Ya o adam artik melek bile olsa ne yazar ya? NE YAZAR??? BEBEGINE,KARISINA ZARAR VERDI! YA NE DEMEK YA HAMILE KADINI DOVMEK????? Cidden artik o kadar kiziyorum ki. Diyecek lafim kalmadi kizginliktan! Allah o adamin belasini versin!!!!!

yaşadıklarınız çok ağır umarım kendiniz ve çocuğunuz için hayırlı çözümler bulursunuz.. eşini döven birinin çocuğunu dövmesi de çok muhtemel.. ilerde daha acı olmasın durumunuz..
eşiniz yapmamış pencereyi kapamamış kapıyı kitlememiş vs olabilir.. tabiki o da evin düzenine çocuğunun güvenliğine dikkat etmeli ama anne olarak yine siz bi kontrol edin zaten.. ben en son yatarım herşeyi kontrol ederim kızımdan önce kalkarım gece de 3-5 kere kontrol ederim.. eşime güvensem de içim öyle rahat ediyor ancak..
not: eşinizle dolaşmaya çıktığınızda bebeğiniz neredeydi? arkadaşlar da sormuş ama cvp göremedim sanırım.. evde bırakmış olamazsınız değil mi?

Iyyyyk... deliler gb döv birde üstüne sırnaşmaya çalış. Arkadaşım ne desek boş. Boşanmayı düşünmüyosun o belli de bari bir daha böyle bir şey yaşanmasına mahal vericek ortamlar yaratma. Allah kolaylık versin.

Ağzıyla kuş tutsa, kırklansa ne fayda eder ki? Adam hamile karısını dövmüş, hem kadını hem de bebeği öldürebilirdi.
Düpedüz cinayete teşebbüs.

merak ettim,1,5 yaşında hareketli bir çocuğu evde uyur mu bırakıp gezmeye çıktınız

ayrıca tavsiyem sabahları bebeğinden önce kalk.

Evet o çoçugun durumuda gözüme takildi. Nasil olurda bir küçük çoçuk sabah yalniz basina uyanip balkona kadar gidebiliyor? Balkon o kadar tehlikeli ki, sorun masa bile degil. Oraya tirmanip yine düsebilir. Insan birak masayi en azindan kapiyi kilitleyip ve oglu uyandiginda beraber uyanir.

Zaten çoçuk (kanimca) pek egitilmiyor. Konu sahibi o kadar bunalmis ki, genç yasta evlenip hemen çoçuk yapmis. Cocuk egitimin üzerine fazla birsey bilmiyor ve esi zaten bu konuda yardimci bile degil. Bunun üstüne bide ev islerini hal etmek ve esinden dayak siddet görmek,...

Yuva yuva deniliyorda, ben o küçük çoçuga aciyoruum

Evire çevire dayak yediniz ve en ağırınıza giden şey alt katın şahit olması.
Peki.
Gecmis olsun oncelikle canim. Konu komsu neder diye diye bu hale gelmiyoz mu.. Acinida sevincini de kendinde yasa. Beden yarasi gecer ama umarim kalici kalp yarasi olmaz..

Ağzıyla kuş tutsa, kırklansa ne fayda eder ki? Adam hamile karısını dövmüş, hem kadını hem de bebeği öldürebilirdi.

Evet! O bebek ölebilirdi yada özürlü dogabilirdi! Kadin erken dogum yapabilirdi yani birsürü sey. Insan böyle birseyi nasil af eder? Aklim almiyor. Demek o adam bebegini dövse kadin yine görmezlikten gelir, neticede bebek dövmek ile hamile kadini dövmek arasinda benim için hiç bir farki yok!!

O bebek ben olsaydım, anne beni koruyamadın mı bu adamdan, koruyamadın madem, neden katilim olabilecek bir adamla yaşamaya devam ettin derdim.

Siz dayak yediğize değil komşuya rezil olduğunuza yanıyorsunuz ya bende buna yanarım! Siz dayak konusunu ciddiye almadığınız sürece daha başınıza çok gelecektir. Bide gezmeye çıkmışsınız o adamla inanmıyorum yaa

Te allahım alt komşu diyorsunuz. Darp raporu almadığınıza yanın!!!

çocuğun sabah erken kalkıp hemen koştur koştur balkona çıkıp babasının bıraktığı masa sandalyeye çıkarak oradan aşağı sarkıp çocuğun düşme ihtimalinden korkarak, bunun için eşine bir ton laf eden anne-kadın;

* gecenin bir yarısı kavga dövüşten sonra, nasıl yatağında uyuyan yavrusunu evde tek başına bırakıp arabayla hava almaya dışarı çıkıyor?

* o çocuk gece yarısı komşuların bile duyacağı bağrış çağrışlar da hiçbir şeyi nasıl duymadı?

* o çocuk gece evde kimse yokken uyansaydı ve evde kimseyi bulamasaydı, ağlamaktan helak olsaydı, kendisine zarar verecek başka şeyler bulsaydı , o zaman suçlu kim olacaktı?

Oldu olacak iyi ki dayak yemiş diyin de tam olsun. Ya hu kadın hiç mi kocasına bağırmasın, hiç mi sinirlenmesin? Allah aşkına sizlerin hayatı nasıl çok merak ediyorum evliliğinizde bugüne kadar tek bir ses yükseltmeniz dahi olmadı mı?Hep böyle güllük gülistanlık mıydınız? Anne çocuğuna hiç mi kızmasın, hiç mi dur demesin?
Gerçekten bu kk kadınlarının çağdaşlığı bir gün öldürecek beni.

kadinin gidebilecek bi yeri yoktu ve ailesi asla kabul etmezdi.. herkesin kosullari farkli, her susan kadin onursuz oldugundan susmuyor, ne yazikki caresizlik denen bi kavram da var.. kabul edilebilir bisey oldugundan yazmadim zaten, ornek olarak yazdim.. boyle yapsin da demedim ama arkadas bosanmayacak gbi duruyorsa baska yol bulmali, duzelen ornek vermek istedim, klavyenzden ates puskurtmenize gerek yok, diger yorumlarindan tavsip etmedigim acikca goruluyor :)

Ayn
o alt komşunun yerinde olsaydım ve olayı duysaydım anında polise ihbar ederdim. artık bu tarz olaylara şahit olduğu halde ihbar etmeyenler de suça ortak durumdalar.
Aynı fikirdeyim. Bu durumda polisi aramayan komşunun iyi niyetinden ve karakterinden şüphe ederim. bir fincan şeker haketmiyorlar!!!!

bosanamayan kadin neden onrsuzlukla suclaniyor, caresiz olabilecegi dusunulmuyor, ben bir de buna soke oluyorum.. herkesin kosullari konumu ayni mi

bosanamayan kadin neden onrsuzlukla suclaniyor, caresiz olabilecegi dusunulmuyor, ben bir de buna soke oluyorum.. herkesin kosullari konumu ayni mi
Hayatta hiç çaresiz kalmayan insanlara tuhaf gelir.
O yüzden diyoruz her bayan iş sahibi olsun öyle evlensin, geleceğin ne getireceği hiç belli olmaz.

kadinin ailesi bosanmayi kabul etmedginden baska caresi yoktu, defalarca belirttim, onursuz bi kadin asla degil, o sabrina mukafat simdi mutlu garibim.. sukur ki devam etmiyor o siddet

Hayatta hiç çaresiz kalmayan insanlara tuhaf gelir.
O yüzden diyoruz her bayan iş sahibi olsun öyle evlensin, geleceğin ne getireceği hiç belli olmaz.
aynen oyle.. benim meslegim var ailem arkamda, cok sukur sansliyim, ama herkes boyle mi? Allah kimseyi caresiz birakmasin..

Tamam....şiddete karşıyız bunu anladık. Pekii 'şeytan diyo ki çarp bi tane yüzüne' lafı sizde neyi ifade ediyo. Hayatımda dayak yemedim,yiyebilirimde.o zaman bir bahane bulmam emin olun.haybeye şiddet gösterecek bir adamı da dk tutmam kapımda bunada emin olun.
Bunuda söylemeden geçemiyorum ortada çocuk için çıkmış bir kavga yokki. Birisi sinirli,diğerinden çıkarmaya çalışıyo bence durum bu.
Birde son olarak kadın veya erkek,sözlü yada fiziki farketmez,şiddet şiddettir ve yine şiddeti doğurur. Ne verirseniz onu alırsınız bunu unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…