Hem devlete hem özele gidenlerrrr yardım edinnn...

arzumm87

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
46
22
18
Bursa
arkadaşlar merhaba ben ilçede oturuyorum ve burada devlet hastanesine pek güvenmiyorum o yüzden il de özel hastaneye muayene için gidiyorum çevremdekiler ikisinede git sorun olursa devlet hastanesi ilgilenmez diyorlar bu şekilde hamileliğini takip ettiren varmı ????:anneadayı:

güvenebileceğin hastane değil doktor. benimde aynı korkularım vardı çok küçük bir şehirdeyim ve 3 tane doktor var devlette biri hakkında iyi bir yazı okudum internette sonra denemek için gittim bilgi birikimi ve ilgili oluşundan çok memnun kaldım. Devlet hastanesine gitmeye karar verdim ancak doğuma 2-3 ay kala özele de eş zamanlı gitmeyi düşünüyorum çünkü doğumu özelde yapmak istiyorum (özel oda , doğumda eşimin yanımda olabilmesi ve çocuğun yanımda kalması açısından). Yine de kararı verecek olan sensin ama özel hastane diye mutlaka istediğin gibi bir doktor bulacağını düşünme. Doktorunu seç bence hastane sadece doğum için olsun.

Bu arada henüz hamile değilim ve tedavi alıyorum bunun için ancak devletteki doktor bu konuda en az özel doktoru kadar ilgili ve özenli.

Merhaba bende ilcedeyim her muayene icin ile gidiyorum 1saat suruyor yol.devleti hic dusunmedim ki rahim agzi dikisim var allah korusun bi terslik olabilir.simdilik sikintim olmadi ara ara esim izin aldi iki gun gittim yattim serum vs takildi.en azindan kafam rahat bisey olsa dok.tlf var 7/24 arar giderim hemen.

Merhaba bende ilcedeyim her muayene icin ile gidiyorum 1saat suruyor yol.devleti hic dusunmedim ki rahim agzi dikisim var allah korusun bi terslik olabilir.simdilik sikintim olmadi ara ara esim izin aldi iki gun gittim yattim serum vs takildi.en azindan kafam rahat bisey olsa dok.tlf var 7/24 arar giderim hemen.
bende öyle düşünüyorum istediğin zaman ulaşabilmen güzel tabi kafanında rahat olması lazım .

Back
X